IEK GROUP сьогодні

IEK GROUP IEK GROUP   IEK GROUP - один з провідних російських постачальників і виробників світлотехнічного та електротехнічного обладнання під брендом IEK®, обладнання промислової автоматизації ONI® і продукції для IT технологій ITK®

IEK GROUP - один з провідних російських постачальників і виробників світлотехнічного та електротехнічного обладнання під брендом IEK®, обладнання промислової автоматизації ONI® і продукції для IT технологій ITK®.
Компанія пропонує найширший асортимент обладнання для формування комплексних рішень в сфері будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, інфраструктури, промисловості, енергетики та телекомунікацій.

Володіючи сучасної науково-виробничою базою, компанія в першу чергу інвестує в розвиток виробництва на території Росії і прагне максимально реалізувати власний виробничий потенціал, сприяючи розвитку електротехнічної галузі в цілому.

Місія та цінності IEK GROUP

Місія та цінності IEK GROUP

Місія та Цінності - це основоположні поняття, які визначають формування стратегії компанії і дають енергію для її розвитку.

Місія компанії
Разом з нашими партнерами ми створюємо надійні і доступні рішення для передачі, розподілу та перетворення електроенергії, забезпечуючи людям комфортну і безпечне середовище для життя і роботи.

цінності компанії

  • партнерство;
  • Творення і новаторство;
  • надійність;
  • доступність;
  • Безпека;
  • людяність;
  • Лідерство.

Торгова марка IEK

Торгова марка IEK

Торгова марка IEK® відома в Росії і СНД вже більше 19 років. Це перевірений часом російський електротехнічний бренд, який є гарантом надійності для споживачів. Повна відповідність заявленим технічним характеристикам визначає високу якість продукції IEK®.
Продукцію IEK® встановлюють на великих промислових і житлових об'єктах; торгову марку IEK® довіряють при оснащенні шкіл, лікарень, при реконструкції архітектурних пам'яток і переобладнанні життєво важливих об'єктів міської інфраструктури.

Продукція IEK® двічі, в 2014 і 2016 рр., Ставала лауреатом рейтингу народної довіри Марка № 1 в Росії в категорії «Електротехніка». Це підтвердження успішного імпортозаміщення та великої довіри споживачів, а також визнання компанії як російського виробника.

Можливість вибору - це свобода!

Можливість вибору - це свобода

Безперервний виведення нових продуктів - це візитна картка IEK GROUP. Зараз в активі компанії близько 10 тисяч найменувань виробів. Сьогодні компанія виходить на нові ринки, активно освоюючи напрямки телекомунікації, електричних двигунів і високовольтного устаткування.
IEK GROUP пропонує не просто окремі товари, а комплексні рішення, за допомогою яких можна організувати енергозабезпечення будь-якого об'єкта будь-якої галузі.
Найширший спектр електротехнічного обладнання забезпечує надійну безперебійну роботу електромереж на самих різних об'єктах ключових галузей народного господарства. Компанія створює вироби, які відповідають всім світовим стандартам. У той же час продукція IEK® максимально пристосована до вимог вітчизняного ринку і відповідає очікуванням російських споживачів.

Ми поряд

Сьогодні продукцію IEK® можна придбати в будь-якому регіоні Росії і за кордоном. Географія продажів IEK GROUP охоплює всю територію Росії, країни ближнього зарубіжжя, Прибалтику, Румунію і країни Східної Азії.
Щоб забезпечити професійної аудиторії максимальну доступність продукції IEK®, в компанії створено ефективну систему дистрибуції. Компанії-партнери, що входять в дистриб'юторську мережу IEK GROUP, забезпечують наявність всього асортименту IEK® у всіх великих містах і невеликих населених пунктах. Завдяки такій налагодженій системі обслуговування, професіонали отримують можливість швидко придбати продукцію в будь-якій кількості і асортименті, а також отримати професійні консультації, послуги з доставки, монтажу і збірки електрообладнання. Таким чином, IEK GROUP не просто пропонує якісну продукцію за адекватними цінами, але і забезпечує її своєчасне надходження на кожен об'єкт - від Риги до Владивостока, від острова Врангеля до Кабула.

мистецтво створювати

Бездоганна репутація IEK GROUP говорить про те, що її цілі далекі від отримання сьогохвилинних вигод - вони спрямовані далеко в майбутнє. Грамотна виробнича стратегія забезпечує максимальне використання існуючих ресурсів. Для цього IEK GROUP локалізує своє виробництво в Росії, а також використовує аутсорсингові схеми взаємодії із зарубіжними країнами. Завдяки продуманому підходу до виробничої системі, IEK GROUP втілює один зі своїх основних принципів - створювати якісну, сучасну і затребувану продукцію за адекватними цінами.

Постійність - ознака майстерності

Постійно зростаючий обсяг виробництва і широке коло споживачів покладають на компанію величезну відповідальність. Тому на кожному етапі - від сировини до готової продукції - IEK GROUP приділяє особливу увагу контролю якості. Продукція IEK® піддається перевіркам у власній лабораторії, а також в провідних випробувальних і сертифікаційних центрах Росії. На кожному етапі створення продукції повністю контролюється дотримання всіх виробничих технологій, проводяться додаткові випробування і тестування.
Контроль якості матеріалів і комплектуючих, поліпшені оригінальні рецептури для виробів із пластику, постійний контроль на кожному з етапів виробництва, присутність кваліфікованих фахівців компанії на виробничих майданчиках - всі ці заходи дозволяють не тільки тримати планку якості на заявленому рівні, але і йти по шляху постійного розвитку .
У компанії впевнені: краще відмінної якості може бути тільки сталість якості!

Інформаційна підтримка

IEK GROUP максимально спрощує для споживачів вибір необхідного обладнання. Компанія використовує всі доступні інформаційні канали, представляючи існуючий асортимент і нові продукти IEK®. Для професійної аудиторії регулярно випускаються зручні технічні каталоги по кожній групі продукції, загальні каталоги з повним переліком і докладним описом товарів, буклети про компанію та нові продукти.
Щоб фахівці в галузі енергетики та електротехніки отримували оперативну інформацію про технічні можливості електрообладнання, про нову продукцію і могли оптимізувати свою роботу, IEK GROUP створила унікальний інформаційний інтернет-ресурс - «Професійне співтовариство».
Для підтримки проектувальників розроблений і успішно функціонує інноваційний інтернет-сервіс «IEK +», який об'єднує в собі інформаційні та навчальні функції, програмні інструменти для роботи, можливість технічної підтримки та бонусну систему.
IEK GROUP бере активну участь в найбільших професійних виставках, на сторінках друкованих та електронних ЗМІ анонсуються нові розробки.
Велику увагу компанія приділяє технічним семінарам для фахівців проектних і монтажних структур і навчання торгового персоналу компаній-партнерів.

Економічний розвиток з IEK GROUP

IEK GROUP успішно розвиває свій бізнес. Вона створює і впроваджує технології, формує систему цінностей, яка стає загальновизнаним стандартом і приймається самими прогресивними учасниками електротехнічного ринку Росії. Випускаючи надійну і ергономічну продукцію, IEK GROUP сприяє поліпшенню якості життя своїх споживачів. Завдяки діяльності компанії зростає престиж російських торгових марок. IEK GROUP вибудовує свою стратегію, сприяючи стабільності, прогресу і процвітання бізнесу в Росії.

Презентація IEK GROUP

завантажити презентацію

в форматі PDF (4,2 МБ)

Фільм про IEK GROUP


Новости