Іграшки з паперу своїми руками. Вироби з паперу для дітей

  1. Вироби з паперу для дітей

Вироби з паперу для дітей

Іграшки з паперу швидко виготовляються і доставляють багато радості не тільки дітям, а й дорослим. Це прекрасний спосіб відволікти дитину в дорозі і зайняти його, коли погода не дозволяє вийти на вулицю. цікавий сайт розповідав вже як зробити качку з паперу , як зліпити людини з пластиліну та інші цікаві фігурки тварин і предметів. Це все можна подивитися в схожих статтях внизу або в розділі вироби своїми руками .

Вироби з паперу для дітей

З паперу можна виконати практично всі, що знаходиться навколо вас: людей, тварин, рослини і предмети. Причому іграшки можуть бути як плоскими, так і об'ємними. Почніть з найпростішої паперової іграшки - ляльки. Вирізану з паперу ляльку можна наряджати в придуману вами одяг. Для цього необхідно доповнити одяг загинаються планками, які допоможуть їй утримуватися на ляльці. При бажанні для неї можна побудувати справжній будинок з паперу з предметами меблів. Коли лялька буде не одна, можна розігрувати цілі театральні вистави. Пожвавити паперових героїв можна, якщо зробити в них прорізи для пальців або приклеїти ззаду смужку паперу.

[Y1]

Створені з паперу прикраси можуть стати в нагоді не тільки ляльці, але і її маленької господині. Відчути себе принцесою хочеться будь-якій дівчинці, а це неможливо без корони, віяла і прикрас.

Іграшки з паперу люблять робити не тільки дівчатка, але і хлопчики. Звичайно, хлопчиків набагато більше приваблює можливість змайструвати з листів такі моделі військової техніки, як літаки і кораблі. Найголовніше, що правильно зроблений літачок прекрасно літає, а кораблик цілком може відправитися в далеке плавання.

Іграшки з паперу своїми руками для дітей

Ці вироби з паперу для дітей своїми руками зробити не складно. Роздрукуйте файли на кольоровому принтері, потім виріжте деталі і склейте. Клей вибирайте такий, щоб він не тягнув папір. В архіві містяться балансують птах з клоуном, а також вертушки, дзиги і пропелер з паперу. Збирайте іграшки з паперу своїми руками.

Крім схем для друку є інструкції складання іграшок з паперу. На жаль схеми, англійською мовою, але в цілому по картинках простіше простого зрозуміти, як їх збирати.

[Y1]

Окремо варто сказати про виготовлення новорічних іграшок з паперу. Це можуть бути і гірлянди, і прикраси для ялинки. Використання паперу різної фактури і кольору, а також всіляких підручних засобів, дозволяє зробити справжні дива

Багатьом знайоме поняття «орігамі» - мистецтво складати моделі з паперу, але не всі знають, що її видів і технік існує кілька. Для тих, хто тільки починає, більше підійдуть прості моделі з доступними схемами. Модульне орігамі дозволяє складати об'ємні фігури з великої кількості заздалегідь виконаних заготовок, а метод мокрого складання дозволяє домагатися пластичності і виразності готового виробу. Правда, для цього необхідна спеціальна папір.

[Y1]

Якщо ви вирішили працювати з папером, необхідно заздалегідь приготувати все необхідне - листи, ножиці, клей. Якщо ваша іграшка буде складатися з декількох деталей, з'єднаних між собою, ще припасіть простий олівець. При роботі з папером необхідно дотримуватися нескладних правил: згини потрібно ретельно прасувати, мазати клеєм краще ту деталь, яка буде подзьобане, а не місце приклеювання. Для закріплення місце з'єднання краще притискати фланелевою ганчірочкою. Вироби з паперу для дітей і багато іншого цікаве ви знайдете на нашому сайті. Залишайтеся з нами.

Новости