Ігри дії про русалку. Безкоштовна онлайн гра Аріель (Русалочка) | Ігри для дівчаток

This movie requires Flash Player 9

Всі дівчатка, напевно, дивилися мультфільми, де головна героїня - це русалка. Ці неймовірно красиві істоти мають шикарне волосся і дивно витончений хвостик. Русалки досі є міфічними істотами, в яких до цих пір вірять. Існує багато легенд, які свідчать, що в одну ніч русалки виходять на берег і набувають людські ноги і саме в цей час русалки найдобріші істоти. Сьогодні ми хочемо познайомити тебе з однієї чарівної особливої ​​в іграх бродилках про русалку. Цю красуню звуть Марія, вона любить плавати по просторах океану і регулярно знаходиться в пошуках будь-яких намист і браслетів. Сьогодні вона запрошує на свою прогулянку тебе, тому що ти приємний співрозмовник і з тобою весело.

Якщо ти погодився прогулятися по просторах океану разом з нашою красунею, то тобі потрібно запустити ігри для дівчаток русалку бродилку, де ти і зустрівся з нею. Отже, опинившись у воді і побачивши русалку, ти підпливає до неї і натискаєш на «старт». Тепер ви починаєте прогулянку. Тут ви зустрінеться різні черепашки, в яких акуратно лежить перлина. Наша русалочка дуже сильно любить перли, тому прогулюючись, ти будеш збирати його. Крім черепашок у воді ще є і кільця, які теж варто зібрати, так як вони наділені священно енергією, від якої у всіх водних мешканців підвищуються сили. Звичайно, не обійтися і без перешкод і ворогів. Тут плавають скати і морські їжаки, яких наша русалка дуже сильно боїться. Вони, своїми ударами і порізами вбивають нашу тендітну красуню і віднімають у неї сили. Цих істот потрібно уникати, інакше вони зможуть вбити русалку. Щоб уникнути зіткнення з цими неприємними істотами, тобі необхідно навчиться керувати русалкою, використовуючи для цього стрілки і клавішу «пробіл». Натискаючи на них, ти зможеш уникати ворогів, а також знаходити і збирати різні перлини і кільця. Будь уважний, адже вороги так і норовлять вдарити русалку і відібрати в неї життя, а їх у неї не так вже й багато.

В онлайн грі бродилки русалки можна зустріти ще багато нового та цікавого, тому не варто тягнути час, і треба швидше починати грати в них на своєму комп'ютері. Позустрічайся зі справжньою русалкою і збери для неї все перлини океану. Розповідай про цю розвагу своїм друзям, нехай вони теж весело проведуть своє зведене від справ час за цими цікавими іграми.

Новости