ігри бомбери

  1. Ламай, круши, висаджуй!
  2. Для спритних, сміливих, розумних

Дія гри бомбери відбувається на ігровому полі, що складається з цегляних лабіринтів. На початку цього цікавою класичної гри всі гравці розташовуються в різних ділянках цього лабіринту. Завдання кожної людини-бомби або бомбермена - знищити інших суперників і залишитися на полі одним. Для цього бомбер розставляє на поле бомби таким чином, щоб вибуховий удар зачепив суперників, але не дістав його самого. Решта учасників гри роблять те ж саме.

цікавою класичної гри

Якщо ти - хитрий стратег і воїн, то просто зобов'язаний стати бомбер, здатним перемогти в жаркому онлайн-битві. Тут є пастки і лабіринти, противники і море вогню, купа бонусів і локацій. Онлайн-ігри «бомбер» - популярні, вибухові флеш-розваги, які можна скачати безкоштовно або грати прямо в браузері. Тобто тобі не доведеться щось завантажувати! У неї можна грати багато разів з зростаючим інтересом. Flash-гра «Бомбер» - найкраща взривалка з усіх існуючих. А наш сайт дозволяє зробити це онлайн, безкоштовно, не витрачаючи час на смс, тобто, без реєстрації. Після завантаження ти побачиш лабіринт, де мешкає головний персонаж і його противники.

Ламай, круши, висаджуй!

Флеш-ігри «бомбер» є аркадами, сенс яких - «висади їх усіх». Мета цього flash-дійства - розставити снаряди так, щоб від них постраждали конкуренти, але не постраждав ти. Онлайн-ігри «бомбер» далеко не такі прості. Вибухова хвиля і знищує ворогів і руйнує перешкоди, дозволяючи вправно ухилятися від небезпек, підбирати бонуси, відкривати нові локації. Тому азартним гравцям дуже сподобається грати онлайн безкоштовно в такі flash іграх або швидко завантажити їх вже зараз!

Для спритних, сміливих, розумних

Для спритних, сміливих, розумних

Флеш-ігри «бомбер» - це перш за все розвиток логіки, оскільки прораховувати свої дії тут доведеться далеко вперед. Крім іншого, браузерні міні-ігри підкорюють:

  • безліччю локацій;
  • різними режимами;
  • веселою графікою;
  • корисними бонусами і апгрейд;
  • забавною музикою.

Портал flashplayer.ru приготував для тебе цілу збірку цих вибухонебезпечних міні-ігор, в які можна легко боротися онлайн, без реєстрації. Хіба це не чудово? Такі міні-ігри - відмінна безкоштовна тренування спритності і розуму. А приставка «флеш» в дитячих розвиваючі онлайн іграх , Говорить про те, що для насолоди ними тобі не знадобиться нічого, крім браузера!

Хіба це не чудово?

Новости