III Міжнародна конференція «Роль і місце інтелектуальних транспортних систем в мережі автомобільних доріг Російської Федерації. Сучасні тенденції розвитку »

З 7 по 9 вересня 2016 року в Санкт-Петербурзі в готелі «Crowne Plaza St.Petersburg Airport» пройде III Міжнародна конференція «Роль і місце ІТС в мережі платних автомобільних доріг Російської Федерації. Сучасні тенденції розвитку ».

ІТС є місцем самого щільного зіткнення автотранспортної індустрії та індустрії інформаційних технологій. Формується спеціальна середовище, в якому управління, експлуатація та обслуговування можуть зробити крок далеко вперед. Щорічна міжнародна до онференції «Роль і місце ІТС в мережі платних автомобільних доріг Російської Федерації. Сучасні тенденції розвитку »втретє стає професійною спеціалізованою комунікаційним майданчиком для обговорення найбільш гострих питань в області створення, удосконалення, впровадження і застосування ІТС на автомобільних дорогах Росії. Заходи, що організовуються в рамках конференції, дозволяють розробникам і замовникам донести краще розуміння широкого спектру можливих стратегій, інструментів і технологій, які дають ІТС, і які можуть і повинні бути використані для забезпечення управління та експлуатації мережі автомагістралей.

У транспортному секторі зараз відбуваються значні кількісні, якісні, правові, соціальні та технологічні зміни, які докорінно вже змінили і продовжують змінювати вигляд всієї світової транспортної системи.

У світовій практиці інтелектуальні транспортні системи все більш міцно зміцнюються в повсякденному житті, оптимізуючи виробничі процеси, вантажні та пасажирські перевезення, підвищуючи безпеку дорожнього руху, надаючи транспортні послуги, а так само розвиває технології, які повинні лягти в основу транспортних систем прогнозованого майбутнього, пов'язаного з автономним рухом.

Програма будівництва та модернізації автомобільних доріг в Росії передбачає інтеграцію дорожньої мережі в європейську транспортну мережу. В першу чергу, за рахунок розвитку міжнародних транспортних коридорів на території Російської Федерації.

Однією зі складових для створення ефективної конкурентноздатної транспортної галузі є Інтелектуальні транспортні системи (ІТС).

При переході до інтенсивного інноваційно-орієнтованого типу розвитку Росія прагне стати одним з лідерів глобальної економіки, що вимагає прийняття адекватних стратегічних рішень. У тому числі і з розвитку ІТС.

Використання інформаційних і автоматизованих систем для моніторингу та управління дорожнім рухом є одним з основних напрямків для вирішення проблем безпеки, економічних та екологічних проблем, що існують в транспортній галузі.

Оптимізація дорожнього руху шляхом керування транспортними потоками по всій дорожньої мережі дозволяє значно збільшити інтенсивність руху, поліпшити екологічний стан, зменшити кількість заторів і дорожньо-транспортних пригод.

В рамках конференції будуть обговорюватися такі актуальні питання, як:

  • Тенденції розвитку інтелектуальних транспортних систем і їх роль в підвищенні безпеки, комфортності та мобільності на швидкісних автомагістралях;
  • Питання впровадження ІТС на мережі автомобільних доріг РФ.
  • Інфокомунікаційних інфраструктура сучасної автомагістралі;
  • Інноваційні рішення в ІТС;
  • Міжнародний досвід створення і розвитку ІТС на автомагістралях;
  • Інтероперабельність електронних засобів реєстрації проїзду на дорогах РФ;
  • Розвиток ІТС з використанням потенціалу вітчизняних виробників товарів і послуг;
  • Сучасні тенденції в організації системи справляння плати на автомобільних дорогах;
  • Та ін.

Програма заходу передбачає проведення Пленарного засідання, пленарного дискусії, серії круглих столів, виставку.

Організатор конференції:

Державна компанія «Російські автомобільні дороги».

При підтримці:

Міністерство зв'язку і масових комунікацій Російської Федерації;

ПАТ «РОСТЕЛЕКОМ»;

Агентство стратегічних ініціатив.

Співорганізатор: ТОВ «Автодор-ТП».

Програма конференції III Міжнародна конференція« Роль і місце ІТС в мережі платних автомобільних доріг Російської Федерації Програма конференції "III Міжнародна конференція« Роль і місце ІТС в мережі платних автомобільних доріг Російської Федерації. Сучасні тенденції розвитку »". PDF, 0.700 Мб

Детальна інформація на офіційному сайті конференції: http://www.itsonroads.com/

Новости