Індивідуальний пошив джинсів в ательє міста Москви

Наші телефони: +7 (495) 769-90-08, +7 (916) 518-94-20, +7 (903) 015-85-75

Джинсовий одяг пройшла еволюцію Джинсовий одяг пройшла еволюцію. Спочатку вона була робочою, цінувалася за міцність, практичність, зручність. Пізніше стали шити повсякденні моделі. З 1960-х років денім використовують для пошиття спідниць , суконь , Головних уборів, сумок. Зараз така тканина - один з універсальних матеріалів - одяг може бути робочою, повсякденному, модною.

Ательє "Mode Elegance" виконує індивідуальне пошиття джинсів і іншого одягу з деніму:

  • чоловічі та жіночі джинси. Ми працюємо з класичними фасонами, з модними «бойфренд», чінос, скинни. Можливе пошиття штанів із завищеною або заниженою талією, накладними кишенями і т.п .;
  • джинсові куртки, жакети. Мають невелику довжину, застібаються на гудзики;
  • джинсові спідниці, сукні, сарафани. Модель підбирається по особливостями фігури, побажань клієнта.

У нас можна замовити сорочки, жилети, шорти, інший одяг із джинсової тканини. Ательє "Mode Elegance" пропонує великий вибір готових моделей, можливість створення нових по вашим перевагам.

Ательє "Mode Elegance" працює з деніму різної товщини і фактури: від традиційного щільного, міцного матеріалу в рубчик до тонких тканин, що тягнуться з майже гладкою поверхнею. Ми використовуємо красиву, якісну фурнітуру. Додатково можлива оригінальна обробка - вишивка , Розшивання стразами і т.п.

Новости