Інформація про компанію

  1. Наша високі стандарти якості та різноманітності
  2. Філософія
  3. бачення
  4. Корпоративний слоган
  5. Про корпорацію
  6. сфери бізнесу
  7. Устаткування для діджеїв і клубів
  8. Бізнес професійного аудіо обладнання
  9. Устаткування для створення музики
  10. Спільнота KUVO

Наша високі стандарти якості та різноманітності

Акіо Моріавакі (Akio Moriawaki), Президент і Генеральний директор

Філософія нашої компанії - 'впроваджувати інновації, розважати і надихати', а наша стратегічна концепція - 'Бути лідером в тому, що робить життя яскравішим, використовуючи при цьому нові музичні технології'. Щоб домогтися цього, ми прислухаємося до думки наших замовників, співробітників і світового музичного співтовариство, що допомагає нам досягти високих досягнень.

Починаючи з 1994 року ми розробляли DJ технології найвищої якості в нашій сфері - продукти, які надихали своєю оригінальністю і артистизмом, а також могли витримати інтенсивне використання в жорстоких умовах роботи в клубах і на фестивалях по всьому світу. Ми робимо все можливе, щоб наші майбутні продукти відповідали тому рівню інновацій і якості, що буде досягнуто нашою компанією.

Рівно як і в музиці існує багато жанрів, є незліченна безліч різних стилів діджеїнгу. Різноманіття в нашій індустрії - це джерело життєвої сили для креативності та ми високо цінуємо це в наших співробітниках. Щоб залишатися лідерами на цьому мінливому ринку, ми хочемо, щоб наші співробітники росли разом з компанією і проявляли свої таланти і творчі здібності.

Підтримка різноманіття, розробка і виробництво високоякісних продуктів і послуг - це і є філософія нашої компанії. З підтримкою нашої згуртованої команди ми продовжуємо шлях 'Beyond the Music' - і запрошуємо вас приєднатися до нас і розділити з нами ту насолоду і хвилювання, що можуть дати більш яскраві і багаті музичні переживання.

Філософія

Інновації, натхнення, розвага

Через інновації і безперервний творчий процес ми прагнемо спонукати, надихати і розважати, тим самим інвестуючи в почуття і емоції за все музичної спільноти.

бачення

Компанія Pioneer DJ прагне стати лідером в області розвитку музичної культури та індустрії розваг, орієнтуючись на запити користувачів.

Ми прагнемо розвиватися з ростом музичної культури і технологій, тому створюємо інноваційні продукти і сервіси для ді-джеїв, музикантів, клубів і музичної спільноти.

Корпоративний слоган

Наша пристрасть до музики змусила нас проаналізувати породжувані їй глибокі зв'язки і ту єдність і гармонію, на яку вона надихає. Ми називаємо це 'Beyond the Music' і поділяємо свою пристрасть з усіма, хто використовує наші технології при створенні, відтворенні і виконанні надихає музики по всьому світу.

Співробітники компанії Pioneer DJ спрямовують усі свої зусилля на те, що стоїть за 'Beyond the Music', щоб бути першими в світі, хто розробляє технології і послуги, які збагачують музичний досвід. Як і будь-який бренд ми слідуємо Гемба * і дотримуємося цієї філософії у всіх аспектах нашого бізнесу.

* Гемба -Японські термін, який використовується в бізнесі для визначення «фактичного місця створення доданої вартості.

Про корпорацію


Історія Pioneer DJ


сфери бізнесу

Pioneer DJ розробляє, виробляє і продає найкраще обладнання для діджеїнгу з 1994 року.

Устаткування для діджеїв і клубів

Протягом більше 20 років наш девіз - «дивувати і надихати» наших користувачів. Всі ці роки ми отримуємо фантастичну підтримку від діджеїв, артистів і клубів по всьому світу в реалізації нашої ідеї. В останні кілька років, коли все більше людей займаються діджєїнгом - або з наміром стати професіоналами, або просто насолоджуватися зведенням в колі друзів - ми випустили відразу кілька продуктів і сервісів, розроблених з метою познайомити їх зі світом створення музики. Завдяки постійному розвитку технологій, інновацій та дизайну нашої продукції, ми прагнемо задовольнити потреби наших клієнтів, тим самим підтримуючи репутацію Pioneer DJ як галузевого стандарту.

Бізнес професійного аудіо обладнання

Ми використовуємо наш досвід на ринку діджейського і клубного обладнання для розробки професійних акустичних систем, здатних відтворювати кристально чистий і потужний звук. З 2013 року наша професійна акустика, що включає лінійку стаціонарних клубних систем GS-WAVE, лінійку пасивних інсталяційних систем XY серії і лінійку активних акустичних систем XPRS, встановлена ​​в нічних клубах, ресторанах, барах, на кораблях і футбольних стадіонах, завоювавши популярність по всьому світу.

Веб сайт: Pioneerproaudio.com

Устаткування для створення музики

Крім стандартного діджейського обладнання ми виробляємо обладнання, яке дає натхнення продюсерам і музикантам, допомагаючи їм в роботі в студіях або під час живих виступів. Наше головне завдання - створення першокласних продуктів для музичних продюсерів - від професійних семплерів і синтезаторів до моніторних акустичних систем і навушників.

Спільнота KUVO

У 2014 році ми запустили KUVO, соціальну платформу для клубів, діджеїв та любителів музики. Додаток і веб-сайт KUVO допомагають клабберам знаходити нову музику, а діджеям і клубам ділитися своєю пристрастю з однодумцями ..

Веб сайт: KUVO.com
Mobile app "KUVO": KUVO.com/app

Новости