Інформаційна програма «Новини" 24 ". Підсумковий випуск »на каналі« РЕН ТВ », Владивосток

  1. РЕН ТВ
  2. тривалість
  3. провідні
  4. виробництво

Підсумковий випуск "Новини 24". Авторські підсумкові випуски "Новости 24" Андрія Доброва чергуються з випусками Михайла Осокіна в ефірі щотижня. Основна цінність програми - головна тема дня, показана і прокоментована з різних сторін. Не оминає програма увагою і інші важливі події дня, показуючи невеликі інформаційні сюжети. Спеціальні проекти програми - репортажі на суспільно-корисні теми в форматі "розважаючи просвіщати". Щовечора - об'єктивна хроніка дня, цікаві факти, ексклюзивні інтерв'ю. Унікальні підходи до подачі інформації дозволяють по-іншому подивитися на стан справ в країні, світі і суспільстві. Підсумковий випуск Новини 24

+16

РЕН ТВ

Помилка в розкладі

Підсумковий випуск "Новини 24". Авторські підсумкові випуски "Новости 24" Андрія Доброва чергуються з випусками Михайла Осокіна в ефірі щотижня.

Основна цінність програми - головна тема дня, показана і прокоментована з різних сторін. Не оминає програма увагою і інші важливі події дня, показуючи невеликі інформаційні сюжети. Спеціальні проекти програми - репортажі на суспільно-корисні теми в форматі "розважаючи просвіщати". Щовечора - об'єктивна хроніка дня, цікаві факти, ексклюзивні інтерв'ю.

Унікальні підходи до подачі інформації дозволяють по-іншому подивитися на стан справ в країні, світі і суспільстві.

тривалість

30 хвилин

провідні

Михайло Осокін, Андрій Добров

виробництво

РЕН ТВ

Росія

2014

Новости