Інститут танкових військ знову з'явиться в Україні

Україні потрібен інститут танкових військ - і він буде відновлений. Таке рішення було прийнято на спільній нараді Міноборони та Державного Концерну «Укрборонпром». Інститут створять на базі Факультету військової підготовки Харківської «Політехніки».

Читайте також:

«Харків - центр вітчизняного танкобудування. Саме тут був створений Т34 - український танк перемоги у другій світовій війні. Саме тут, на підприємствах Концерну. Були створені всі сучасні зразки бронетанкової техніки незалежної України. В першу чергу фахівці п'яти підприємств Концерну приєдналися до ініціативи Міністерства оборони України і працюють над створенням необхідної бази для навчання майбутніх фахівців », - заявив Заступник генерального директора з розвитку« Укроборонпром »Артур херувимів».

Читайте також:

Він також додав, що Концерн вже успішно співпрацює з Харківським політехнічним інститутом в напрямку створення систем боротьби з безпілотної технікою. А 957 студентів харківських навчальних закладів пройшли стажування на підприємствах «Укроборонпрому».

Україні потрібен інститут танкових військ - і він буде відновлений

Інститут танкових військ знову з'явиться в Україні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Юрій Гоголів

Головний редактор журналу «Комерційні автомобілі»

Інші матеріали автора:

Новости