Інтегральний МЕМС датчик - гіроскоп і акселерометр в одному корпусі

LSM320HAY30

STMicroelectronics, світовий лідер в області МЕМС датчиків , Успішно інтегрував в одному корпусі два датчика: трехосевой цифровий МЕМС акселерометр і двовісний аналоговий МЕМС гіроскоп . Поєднання цих двох датчиків дає можливість одночасно вимірювати кутові переміщення і прискорення руху, що відкриває нові можливості при розробці навігаційного обладнання, ігрових приставок, смартфонів, пристроїв віддаленого управління і т.д. Поєднання двох вимірювань в одному корпусі покращує ефективність і надійність кінцевого виробу, а також зменшує його розмір і вартість.

датчик LSM320HAY30 здатний вимірювати прискорення в діапазоні ± 2g / ± 4g / ± 8g і кути з дозволом від 30 град / с до 6000 град / с по осях тангажу і рискання. Для кожної осі, LSM320HAY30 має два окремих виходи: неусіленний вихід для високоточного вимірювання повільного руху і другий вихід з посиленням в чотири рази для вимірювання швидких рухів.

Цей датчик зберігає стабільні характеристики в робочому діапазоні температур від -40С до + 85С. Є можливість зниження споживання приладу LSM320HAY30 : Датчик має сплячий режим і режим вимкнення. Робочий діапазон харчування від 2,7 В до 3,6 В. Прилад також включає в себе вбудований модуль самотестування, що дозволяє виробникам перевіряти працездатність цього датчика на платі вироби без необхідності переміщення самої плати.

Крім того, цей МЕМС датчик має високу стійкість проти ударів і механічних навантажень завдяки добре відпрацьованої в компанії технології виробництва мікроелектромеханічних систем.

зразки LSM320HAY30 будуть доступні для російських розробників, починаючи з першого кварталу 2010 року.

Технічна документація

Параметричний вибір акселерометрів компанії ST

•••

Новости