Інтерактивний проекційний акваріум Picturerium для iPhone

Деякий час тому ми розповідали про масштабну ігровий системі Sketch Aquarium. Розробленої японськими майстрами в формі величезного віртуального акваріума, здатного охопити своїми розмірами стіну просторого приміщення.
І що дозволяє малятам "запускати" в цей акваріум своїх - власноруч намальованих і лічених спеціальним сканером, рибок. Які оживають у віртуальній воді акваріума і починають красиво плавати там, серед інших риб і морських тварин.

Однак електронна система Sketch Aquarium - занадто дорога іграшка, яка виявилася доступною лише для кількох японських дитячих центрів. У той час як дизайнерами японського ж бренду Takara Tomy недавно була представлена ​​набагато більш компактна і доступна за ціною альтернатива - інтерактивний цифровий акваріум Picturerium.

Наділений розмірами 17 х 14 х 9 см акваріум може працювати лише в комплекті з iPhone або iPad, з попередньо встановленим на гаджет додатком Picturerium
Наділений розмірами 17 х 14 х 9 см акваріум може працювати лише в комплекті з iPhone або iPad, з попередньо встановленим на гаджет додатком Picturerium. Це, звичайно, є значним мінусом. Але компенсується цікавими можливостями, які напевно сподобаються будь-якому малюкові з трьох років і старше, навчився тримати в руках кольорові олівці або фломастери.
Яким же чином працює незвичайний акваріум ?

Власне Picturerium являє собою невеликий контейнер з відображає панеллю всередині. Для активації іграшки зверху на контейнер, на регульовану за розмірами рамку екраном вниз, пропонується покласти iPhone із запущеним додатком.
Рухома картинка з екрану проектується на внутрішню частину контейнера за допомогою відбиває панелі. Створюється ефект глибини із зображенням стилізованих водоростей і інших атрибутів справжнього акваріума.

Наступний етап - заселити свій Picturerium віртуальними рибками
Наступний етап - заселити свій Picturerium віртуальними рибками. Для цього дитині пропонується скористатися поставляються в комплекті картками зі спеціальними позначками і кольоровими рамками-віконцями.
У кожному такому віконці малюк може намалювати власну рибку обраного кольору і форми, з плавниками і хвостиком. Довільно, у вигляді рибки, русалоньки , Дельфіна, морського коника, іншого морського мешканця - або повторюючи за зразком нижче. Намалювати і прикрасити.

Після цього картку потрібно просто піднести до камери смартфона. Зображення буде зафіксовано програмою - і протягом секунди всередині акваріума з'явиться саме така, але вже плаваюча і рухається рибка.
Ще забав? Додаток Picturerium дозволяє вставити на зображення рибки зроблений камерою смартфона фотографію: свою, друга, мами чи тата. А інший набір карток забезпечує можливість пригостити рибок смачною їжею - також намалювавши її за власним бажанням, будь то черв'ячок або навіть шматочок торта.

Додаток можна запускати просто на iPhone або iPad, спостерігаючи за віртуальним акваріумом на екрані гаджета
Додаток можна запускати просто на iPhone або iPad, спостерігаючи за віртуальним акваріумом на екрані гаджета. Можна використовувати в комплекті з Picturerium. А можна - наприклад, через Wi-Fi, відправляти на телевізор . І милуватися мешканцями віртуального акваріума на його широкому екрані.
Ну а коли закінчаться комплектні картки - нові можна скачати на сторінці, присвяченій Picturerium, на сайті Takaratomy Arts. Роздрукувати на принтері і продовжувати заселяти інтерактивний акваріум новими віртуальними рибками і тваринами, змінюючи їх за своїм бажанням.
Додаток доступний безкоштовно на iTunes Apple. Ціна контейнера Picturerium в комплекті з картками варіюється в залежності від магазину і становить, наприклад, на Japan Trend Shop $ 36. Решта - лише вміння і фантазія дитини.

За матеріалами: takaratomy-arts.co.jp/specials/suisou/
japantrendshop.com/picturerium-digital-fish-tank-p-2930.html

Ще забав?

Новости