Інтернет-магазин косметики edp.ua розширює асортимент товарів для здоров'я

Популярність, успіх і популярність у сотень тисяч споживачів не звалюються на голову за одну ніч жодної компанії, за всім цим стоять роки копіткої, важкої, терплячого і чесної праці всіх співробітників фірми, об'єднаних єдиною метою і прагненням бути максимально корисними людям Популярність, успіх і популярність у сотень тисяч споживачів не звалюються на голову за одну ніч жодної компанії, за всім цим стоять роки копіткої, важкої, терплячого і чесної праці всіх співробітників фірми, об'єднаних єдиною метою і прагненням бути максимально корисними людям. Ця теза має пряме відношення і до компанії О Де Парфуми (Україна, Київ), кількість постійних покупців якої давно перевалило за двісті тридцять тисяч чоловік!

Тринадцять років активної діяльності на українському ринку в сегменті продукції для індустрії краси принесли інтернет-магазину EDP не тільки широку популярність далеко за межами України, а й бездоганну репутацію торгової компанії, яка розуміє і цінує своїх покупців! Саме для них в магазині створена унікальна, заохочувальна бонусна програма, яка дозволяє накопичувати бонуси на особистих рахунках, і потім розраховуватися ними за куплений товар.

Саме для покупців О Де Парфуми діють постійні акції і знижки, завдяки яким істотна економія фінансів цілком відчутна! Для зручності відвідувачів інтернет-ресурсу магазин відкритий для замовлень онлайн 24 години на добу, а сайт Eau De Parfum володіє зрозумілою і зручною інфраструктурою і докладним описом кожного товару. Кваліфіковані і терплячі співробітники завжди раді дати корисну консультацію з приводу асортименту інтернет-магазину, оплати і доставки замовлень, а сотні тисяч відгуків покупців допоможуть зробити правильний вибір.

Закономірним підсумком успішної і плідної роботи компанії EDP стало отримання нею в серпні цього року власної торгової марки, яка перетворила магазин в популярний український бренд. Одночасно з цією подією О Де Парфуми отримав новий, зручний для покупців адреса сайту edp.ua замість колишнього edp.kiev.ua! Відтепер робити покупки в Eau De Parfum не тільки вигідно, але й престижно!

Інтернет-магазин EDP - це ідеальне поєднання високої якості і доступної ціни, це - ресурс, на якому завжди можна купити такі потрібні і корисні товари, як чоловіча косметика і жіноча, дитяча косметика , Чоловіча парфумерія та аромати для жінок, натуральна продукція Apifito-Pharm (Масло Живиця, Бальзам Десятісіл Алтайський, Бальзам Апіферрум і ін.), Коригуючий білизна Viaggio (післяопераційне білизна, корсетні білизна, післяпологові бандажі, коригуючий білизна) і багато іншого, що привносить в життя комфорт і красу. Слід звернути пильну увагу на те, що вся продукція в О Де Парфуми - оригінальна, з гарантією від виробників!

Таким чином компанія EDP висловлює протест проти будь-якої форми підробок і контрафакту, якими нині затоплений український ринок. Тому будь-яка покупка на edp.ua - це надійне вкладення фінансів і гарний настрій на довгий час!

Редакція не несе відповідальності за зміст коментарів читачів.
Вся відповідальність за зміст коментарів покладається на коментаторів

Новости