Інтернет-магазин «Flagman» - Воблери ручної роботи

Останнім часом спінінгісти звикли, в основному, до   воблерам   японської концепції: складні балансувальні системи, пластик, ривковие проводки

Останнім часом спінінгісти звикли, в основному, до воблерам японської концепції: складні балансувальні системи, пластик, ривковие проводки ... Але воблерная тема цим аж ніяк не обмежується. Існують різні школи, якщо так можна висловитися, воблеростроенія. І одна з найбільш самобутніх - польська. польські воблери в своїй переважній більшості - бальзового або пінопластові. Форми - теж ні з чим не сплутаєш. І головне - вони прекрасно ловлять рибу! Саме тому компанія Flagman вирішила поповнити свій модельний ряд цілої лінійкою воблерів, які виготовляються в Польщі вручну.
лише деякі воблери мають звичну, як для нашого рибалки концепцію, інші дуже своєрідні. багато приманки є реалістичними імітаціями комах - з сегментацією, гумовими лапками, строкатими кольорами. При лові таких риб, як головень і язь вони здатні показати видатні результати. особливості гри приманок в рамках однієї серії іноді відрізняються: деякі воблери йдуть не просто близько до поверхні, а прямо по поверхні. Вони виключно хороші при нічному лові язя, а також головня. Втім, і вдень ці воблери вельми уловисті. Моделі, що імітують комах, можна успішно застосовувати для лову головня і язя на сплеск, що наближає спиннинговую ловлю до нахлистовою. Такий підхід допоможе не тільки виманити саму пасивну рибу з укриттів, а й ловити в дуже складних умовах - серед корчів, мілин і водних рослин.
Крім імітацій комах, великим сюрпризом для вас можуть стати швидко тонуть воблери , Призначені для лову на сильній течії. Окремі моделі відрізняються просто миттєвим зануренням. Причому, одні приманки демонструють цілком звичний характер гри, а інші відразу показують свою вузьку спеціалізацію: при проводці вони ледь тремтять, зате витримують найсильніше перебіг. Багато з цих потопаючих воблеров мають гру при зануренні, тому на них можна ловити навіть ступінчастою проводкою.
Ну і, звичайно, класичні активно грають моделі, які, з одного боку, починають працювати на найменшій швидкості, з іншого - прекрасно витримують проводку проти швидкої течії. Це універсали, які підійдуть для лову в самих різних умовах.
Зверніть увагу на нові воблери , І, можливо, знайдете моделі, яких не вистачало у вашій колекції!

Новости