Інтернет магазин чоловічих і жіночих сорочок Sergo-Style

  1. Новини
  2. Блог
  3. З таким гардеробом кар'єрне зростання забезпечений

Новини

Отже, настало літо - пора року, коли навіть звичайний пляж біля річки стає подіумом, де різні дівчата демонструють стильні вбрання. А ви помітили, що, хоча багато дівчат слідують одним модним тенденціям, кожна виглядає по-різному. Чому так відбувається?

16.06.2019

Окуляри - завжди будуть актуальні, в будь-який час року. Звичайно для літа, сонцезахисні окуляри, залишаються як перша необхідність. В окулярах завжди можна підкреслити і доповнити ваш образ. Показати всім, яка ви модниця і знаєте всі останні модні тенденції.

27.05.2019

Багатьом бавовняним або лляним одяг з картатим принтом нагадує скатертину для пікніка. Асоціація з літніми прогулянками допомогла одязі в клітку увійти в розряд речей для повсякденного життя. Однак багато знаменитостей люблять раз у раз з'являтися на публіці в сукні або сорочці з клітинним принтом. Знаменитість ретро епохи Бріджит Бардо з'явилася у сукні в клітку Гінкго на своєму весіллі з Жаком Шарье.

27.05.2019

Представляємо вашій увазі нову колекцію популярного виробника чоловічих сорочок Venturo. Тільки для Вас на нашому сайті ексклюзивна колекція чоловічих сорочок! Всі моделі в обмеженій кількості! Поспішайте бачити!

09.05.2019

архів новин RSS

Блог

Подарунок повинен підходити по смакам і уподобанням ту людину, якій його вибирають. Щоб доставити молодій людині масу радісних хвилин і хороше враження від подарованої речі, потрібно врахувати деякі критерії, а саме: вік, матеріальні можливості і статус молодого чоловіка.

Щоб доставити молодій людині масу радісних хвилин і хороше враження від подарованої речі, потрібно врахувати деякі критерії, а саме: вік, матеріальні можливості і статус молодого чоловіка

За останні кілька років тенденція використовувати настінні вінілові наклейки в дизайні інтер'єрів не тільки збереглася, а й значно зросла. Декоративні наклейки стали дуже популярними і широко використовуються у всіх приміщеннях будинку від вітальні до кухні. Багато студій дизайну інтер'єрів взяли на озброєння цю технологію, а некоториеl зробили використання наклейок в дизайні приміщень своїм основним напрямком. Отже, давайте подивимося ближче на основні якості вінілових наклейок, які зробили їх настільки популярними серед людей.

Отже, давайте подивимося ближче на основні якості вінілових наклейок, які зробили їх настільки популярними серед людей

Виглядати елегантно і витончено може кожна жінка, але для цього необхідно володіти знаннями про гармонійному поєднанні елементів наряду. Вдало підібравши одяг, ви створите ідеальний образ привабливої ​​панянки. Звичайно, для складання різних цікавих ансамблів потрібно достатня кількість кофтинок, спідниць, брюк і т. Д. Але не варто купувати в магазині все сподобалися вироби. Дізнайтеся, як слід підбирати блузку до спідниці, і потім вирушайте за покупками. Так ви придбаєте тільки дійсно підходять вам речі, що відображають вашу природну красу і чарівність.

Так ви придбаєте тільки дійсно підходять вам речі, що відображають вашу природну красу і чарівність

До елегантним і стильним предметів чоловічого гардероба можна сміливо зарахувати приталені сорочки. Даний вид одягу прекрасно поєднується практично з будь-якими брюками, костюмами, взуттям. Навіть якщо вам не потрібно на роботі дотримуватися суворого дрес-код, все ж така сорочка обов'язково стане в нагоді для відвідування урочистих заходів і свят. Не всі можуть правильно і гармонійно складати ансамблі з одягу, проте бажано навчитися цьому. Володіючи необхідною інформацією, ви завжди будете виглядати бездоганно.

Базовий елемент в гардеробі будь-якого чоловіка - сорочки Базовий елемент в гардеробі будь-якого чоловіка - сорочки. По суті, це його візитна картка і складова іміджу. Поважаючий себе чоловік обов'язково стежить за тенденціями в моді та постійно оновлює асортимент сорочок. Від авангарду до класики, і чим їх більше, тим легше кожен раз створювати новий образ. Елегантна біла сорочка чоловіча з суворим коміром (Classic Collar) підійде для серйозних урочистих заходів, а для зустрічі з друзями можна вибрати приталений силует строкатого забарвлення.

З таким гардеробом кар'єрне зростання забезпечений

Хочете виглядати стильно і статусно, але зовсім не вистачає часу - ми допоможемо підібрати Вам відповідну модель з нової колекції цього сезону. Наш магазин чоловічих сорочок проведе пізнавальну екскурсію по всіх новинок брендових речей, а придбати ви їх зможете за цілком прийнятними цінами. Купити сорочку чоловічу - значить поповнити свою колекцію ще однією стильною моделлю сорочки престижної марки, яка не тільки підкреслить привабливість її власника, а й чудово поєднується і з діловим костюмом, і з брюками, і джинсами. Наші менеджери докладуть усіх зусиль, щоб перетворити свого клієнта. Сьогодні в нашому асортименті:

  • - Запам'ятовуються моделі різних стилів в однотонному і колірному виконанні;
  • - Актуальні бренди сезону з комбінуванням різних кольорів в одному виробі;
  • - Зручні, виконані з натуральних матеріалів з лаконічним декором (наприклад: гудзики в тон кольору обробки і т.д.) цікаві дизайнерські пропозиції;
  • - Модні чоловічі сорочки від відомого італійського виробника.

Якщо ви захочете скористатися послугами сайту, а у нас дуже зручний сервіс, разом з вами ми зможемо підібрати сорочку, колір якої поєднується з кольором костюма і вигідно підкреслює достоїнства фігури свого власника. Ми гарантуємо: правильно підібраний одяг змінить ваше життя на краще, допоможе створити гармонійний образ.

Освоївши ази складання свого гардероба, ви легко пристосуєтеся до примх мінливої ​​моди, а застосувавши свою фантазію, навчитеся легко підбирати сорочки для роботи і відпочинку. Якщо ви мрієте про індивідуальність, неординарності і відмінній якості покупки або подарунка (відмінна ідея) - в нашому магазині ви знайдете все, що шукали. Великий асортимент нашого каталогу, цікаві деталі крою та новинки зі світу моди зацікавлять і змусять вас затриматися на нашому сайті трохи довше. І ми бажаємо удачі нашим відвідувачам в скоєнні корисних і приємних покупок.

Чому так відбувається?

Новости