Інтернет магазин китайських копій

  1. якісні покупки
  2. Неякісні китайські копії
  3. Як визначити якість копій?

Про покупки в Інтернеті вже, напевно, відомо всім, але багато хто ще не зважилися, причин безліч: хтось просто боїться втратити гроші і час, деякі побоюються обману або вже один раз обпеклися і не хочуть другого. Інтернет магазин китайських копій - це просто знахідка для шопоголіків, які не тільки люблять добре одягатися, а й економити, саме тому і потрібно вміти правильно оцінювати товар продавця.

якісні покупки


Для початку ретельно перечитуємо склад тканини. Обов'язково має бути зазначено процентний вміст, так можна більш адекватно оцінити реальну вартість речі. Звичайно, від грубої підробки це не найнадійніша страховка, але все ж навряд чи Romeo & Juliet почали шити свою колекцію з дешевої синтетики.



багато китайські інтернет магазини дозволяють оцінити якість товару, залишивши відгук або переглянувши історію покупок. Теж дуже зручний сервіс, якщо такий є - не варто ним нехтувати. Чим більше кількість скоєних покупок - тим вище ймовірність гарної якості товару.

Хороший інтернет магазин китайських копій працює з маркою H & M, жоден показ не проходить без уваги. Якісні товари, і, головне - приємна ціна. Та й взагалі, найкраще замовляти великі партії товару в перевірених бутиках, рекомендованих. Ось один непоганий магазинчик на Тао - //yysh01.taobao.com - виготовлення і реалізація копій продукції H & M, ціни майже на 50% менше, ніж на оригінальному сайті торговельної марки.
Як відрізнити якісну підробку? По-перше, неозброєним поглядом це зробити буде складно: якісні шви, ніде немає стирчать ниток або витекло клею. Ще потрібно знати про фірмові знаки певного бренду. Припустимо, у всіх сумок Шанель червона підкладка, а Берберрі завжди зображує свою фірмову клітку тільки під прямим кутом.

Величезна кількість різноманітних моделей сумок Джиммі Чу і Гучіі з'явилося на вітчизняних ринках. Тут варто пам'ятати, що у Гуччі всі написи на сумках виробляються в одному напрямку і одним шрифтом. На всіх язичках виконана фірмова гравірування. Джиммі Чу на внутрішній стороні сумки завжди Савіт голографічний лейбл, а вгорі над назвою марки повинен стояти значок англійської літери "R" в кружечку.

Ще один важливий фактор - це ціна. Так, в порівнянні з оригіналами ціна в два, а щось і в три рази менше, але все одно досить пристойна сума. Ось магазин, який спеціалізується на продажі копій Boss & Gold lion - //shop102340348.taobao.com. Дешевими їх не назвеш, але якість говорить сама за себе.

Неякісні китайські копії

Звичайно, не завжди дешевий китайський інтернет магазин продає якісні речі, на жаль, на вітчизняному ринку набагато більше підробок, а не копій. Благо, практично на всіх платформах є послуга повернення грошей або обміну товару, але людині, який прочекав свою посилку три місяці і отримав огидну продукцію, навряд чи захочеться мати ще справа з цим продавцем.

Правила покупки якісної копії в інтернет магазинах:

Уважно читайте опис товару, все повинно бути чітко описано: дата, партія, матеріал, розмір, колір;

  1. Будь-який хороший магазінпомімо фотографій продукції надає ще й фотографії показів, звідки взята ідея;
  2. Найлегше зробити копії відомих сумок , Припустимо, під Шанель просто прострочити ромбом, Фёрла любить різкі форми. Тут набагато важливіше матеріал. Якісний шкірозамінник буде навіть на фото відрізнятися від дешевки;
  3. Найкраще купувати після розмови з продавцем, звичайно, в цьому випадку це повинен бути тільки китайський інтернет магазин в Росії , Але це - гарантія вдалої оборудки;
  4. Перед оплатою, після того, як основні моменти зрозумілі і прийняті обома сторонами необхідно обговорити, як буде проводитися доставка товарів з Китаю . На якість покупки це не вплине, а от у випадку угоди з шахраями допоможе зберегти нерви

Як визначити якість копій?

Інтернет магазин китайських копій, а точніше, консультант або продавець, повинен знати відповіді на елементарні питання:

  • - при покупці сумки: кількість швів, матеріал, видно чи нитки, гарантія, кількість лямок, матеріал змійок і язичків;
  • - при покупці «брендових» речей: з якої колекції річ, матеріал, лейбл, якість швів, колір, можливість прання, розміри (маломерять чи ні);
  • - при купівлі взуття: матеріал, узор, фірмовий знак, якість швів, матеріал підошви і каблука, марка супінатора, яка колекція стала основою.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Як відрізнити якісну підробку?

Новости