Інтернет-магазини одягу та взуття українських брендів

  1. Elena Burba
  2. DRESSADDICT by Artem & Victor
  3. Kogutovska
  4. #LOVE
  5. Boosta skirt
  6. CoverMe
  7. Two Hearts Studio
  8. Over The Sea
  9. BISTFOR
  10. 2. Modus Vivendi
  11. 3. Wladna
  12. Lux-Elite
  13. LAPTI

Ти напевно вже оцінила той факт, що модно не просто бути стильною, а одягненої в твори мистецтва вітчизняних дизайнерів. За останні кілька років дизайнери з України не тільки зробили диво, заявивши про себе світові, але також змогли довести українцям, що їх речі не гірше, а то і в кілька разів краще зарубіжних. Ти напевно вже оцінила той факт, що модно не просто бути стильною, а одягненої в твори мистецтва вітчизняних дизайнерів

shutr.bz

Ми познайомимо тебе з декількома дуже яскравими і цікавими брендами вітчизняного виробництва, які ти однозначно оціниш.

Elena Burba

Молода і талановита Олена Бурба вже давно підкорила світ моди. Своє перше плаття молода жінка продала ще в 21 рік, а в 23 роки відкрила студію моди. Бренд Elena Burba створений для справжніх леді, які вміють і люблять підкреслювати свою жіночність.

Elena Burba

DRESSADDICT by Artem & Victor

Якщо ти є прихильницею більш сучасного вільного і комфортного стилю, тоді роботи дизайнерського тандему Артема Грищенко і Віктора Вікторова припадуть тобі до душі. Бренд DRESSADDICT був створений в Києві на початку 2012 року. Свою першу повну колекцію осінь-зима 2013/2014 Віктор і Артем представили на Ukrainian Fashion Week. Зараз їх стильний одяг користується популярністю у дівчат і хлопців, які одягаються як в класичному, так і в спортивному стилі.

DRESSADDICT by ARTEM & VICTOR

Kogutovska

Молодий дизайнер одягу Яна Когутовский створює жіночні сукні, світшоти, костюми. Кожен образ від Яни - індивідуальність, легкість і любов з першого погляду. У колекції Kogutovska ти обов'язково знайдеш елегантні сукні міді з італійським мереживом, пуловери з яскравими нашивками-очками і незвичайні костюми-двійки.

Kogutovska

#LOVE

Ти фанатка милих жіночних суконь? Любиш "смачні" забарвлення? Даю гарантію, ти закохаєшся в одяг від Ксенії Карпенко!

#LOVE

Boosta skirt

Любиш носити спідниці взимку і влітку? Тоді молодий український бренд Boosta skirt закохає тебе в свої створення з першого погляду, адже тут є спідниці на будь-який смак, строгі спідниці-олівці, сонце кльош, ультра міні з квітковим принтом. Все залежить від тебе, ти хочеш бути романтичною принцесою або бізнес-леді?

Boosta skirt

CoverMe

Прекрасна одяг для активних, спортивних та веселих дівчат, які люблять активне життя і не бояться підкорювати вершини. Одяг від бренду CoverMe створена, щоб стати героями street style.

CoverMe

Two Hearts Studio

Одяг від двох молодих мам створена для справжніх дівчат і жінок, які цінують зручність і красу. Спортивні костюми пастельних відтінків не залишать байдужою жодну леді. А ефектні пальто і подовжені жилетки доповнять будь-який образ.

Two Hearts Studio

Over The Sea

"Дівчина Over The Sea любить життя у всіх її проявах: мистецтво, музика, подорожі, емоції і справа. Немає меж. Немає жорстких трендів і правил. Просто бути собою і не соромитися. Відчуй море з Over The Sea. "- саме так говорить про себе молода, але дуже успішна команда дизайнерів.

Over The Sea

BISTFOR

Ох, не знаємо, як ти, а ми просто без розуму від взуття! Нам здається, її ніколи не буває багато, постійно хочеться і туфельки, і чобітки, і босоніжки. Бренд BISTFOR тонко відчуває все те, про що ми мріємо і втілює мрії в реальність. Сліпони в цьому сезоні користуються великою популярністю, поспішай придбати собі таку цікаву пару.

shoppingmall shoppingmall.com.ua shoppingmall.com.ua

BISTFOR

2. Modus Vivendi

Modus Vivendi - відомий харківський виробник жіночого та чоловічого взуття. Вже досить давно і успішно бренд продає своє взуття через офіційний інтернет-магазин, а значить, тобі більше не треба ходити кудись, відразу можна замовити будь-яку вподобану модель.

Modus Vivendi

3. Wladna

Компанія з виробництва жіночого взуття з Житомира TM Wladna також пропонує великий асортимент. Ти знайдеш взуття на будь-який сезон. Балетки, босоніжки, ботфорти - вибирай і замовляй. Тебе порадують не лише цікаві моделі, але і не дуже високі ціни.

Wladna

Lux-Elite

Ще один знайдений нами взуттєвої інтернет-магазин порадував цікавими моделями. Lux-Elite пропонує взуття як для жінок, так і для чоловіків. До речі, якщо ти давно шукала кросівки або кеди від українського виробника, пропоную поглянути на їх моделі.

Lux-Elite

LAPTI

LAPTI - мегакруто бренд, створений в Одесі, просто дивує нас різноманітністю приголомшливою взуття. Стильні сліпони, кеди, еспадрільі з українським орнаментом не залишають байдужих. Нам вони вже сняться, що ж, ми готові поповнити свою взуттєву колекцію такими моделями, а ти?

LAPTI

Сподіваюся, ми змогли порадувати тебе підбіркою гідних виробників з України. І ти обов'язково знайдеш сукню чи босоніжки, які давно шукала.

Любиш "смачні" забарвлення?
Все залежить від тебе, ти хочеш бути романтичною принцесою або бізнес-леді?
Нам вони вже сняться, що ж, ми готові поповнити свою взуттєву колекцію такими моделями, а ти?

Новости