Інтернет-магазин шкіряних курток

  1. Шкіряні куртки з історією - що це?
  2. Нове придбання повинно приносити задоволення!
  3. Інтернет магазин Vintage Leder працює в трьох напрямках

Шкіряні куртки з історією - що це?

Ми збираємо колекцію цікавих, вражаючих курток, які складно знайти в звичайних магазинах одягу для чоловіків. Кожна модель несе в собі легенду про відважних льотчиків, безстрашних моряків або рятувальників з покритою льодами Аляски. Історій може бути багато і вони читаються в дизайні та оформленні кожного виробу.

Нове придбання повинно приносити задоволення!

Кожна сторінка товару має докладніше опис шкіряної куртки, показані деталі в фотографіях. При обробці замовлення ми враховуємо всі побажання. Але тільки Ви приймаєте рішення про виборі та купівлі! Якщо куртка не виправдала Ваші очікування, повертайте товар. Додаткових витрат не буде!

Дорога шкіряна куртка справляє гарне враження відразу. Вона добре пошита, дизайн не має нічого зайвого і нав'язливого. Ви з задоволенням показуєте придбання друзям, бо впевнені, що вони оцінять нову річ. Вам комфортно і звично носити куртку з першої примірки, а не після довгого разнашіванія. Ви задоволені і щасливі. Ось до чого ми прагнемо наповнюючи інтернет магазин новими колекціями.

Інтернет магазин Vintage Leder працює в трьох напрямках

Вінтажний одяг або шкіряні куртки з історією:

  • льотні куртки, пілоти, бомбери;
  • бушлати морські зі шкіри;
  • польові куртки М65 зі шкіри;
  • косухи, куртки для байкерів.

Зимові чоловічі куртки:

  • шкіряні куртки з утеплювачем;
  • дублянки пілот;
  • пуховики Аляска зі шкіри.

Чоловічі куртки великих розмірів:

  • в кожному розділі є моделі з розмірним рядом до 70 розміру;
  • можливість індивідуального замовлення.

Основи роботи інтернет магазину Vintage Leder

  1. Ви не знайдете на нашій вітрині класичної шкіряного одягу. Магазинів з таким напрямком багато, як в інтернеті, так і в торгових центрах.
  2. Ми не шукаємо дешеву продукцію, ціна на шкіряну куртку повинна бути справедливою. Хороші індивідуальні речі коштують дорого!
  3. Перед тим як товар надходить на склад, він проходить контроль якості та відповідності. Про будь-які зміни в дизайні або зовнішньому вигляді ми інформуємо клієнтів.

Що приносить нам радість і бажання розвивати інтернет-магазин?

Якщо Ви рекомендували наш магазин другу, знайомому або повторно звернулися до нас за покупкою, значить ми на правильному шляху. Ми відберемо лише найкращу та найцікавішу одяг і будемо прагнути до перевищення Ваші очікування!

Інтернет магазин Vintage Leder бажає Вам приємних покупок!

Подивитися весь текст

Новини

Великий розпродаж 2019 - час вигідних покупок!

Наші шановні друзі, клієнти і партнери! Корисна для тих, хто давно чекав цього моменту. Інформуємо Вас, що з 13 травня в нашому інтернет ...

Читати повністю

Весняна колекція чоловічих шкіряних курток 2019!

З першими проблисками сонечка на сірому похмурому небі і дзвоном капели ми вже напередодні тепла і весни. Вже набрид холод, хочеться ясного неба, птіч ...

Читати повністю

Різдвяні свята - чарівні знижки!

Хвилюючі дні очікування, ось уже зовсім скоро наші будинки і офіси перетворяться: причепурився, змінять повсякденний вид на ошатне оздоблення; заблищали ...

Читати повністю

Чорна п'ятниця 2018 - знижки на весь асортимент!

З 23 по 25 листопада в інтернет-магазині Vintage Leder буде проведена Чорна П'ятниця - Black Friday 2018. (26 листопада - кіберпонеділок - Cyber ​​Monday 2 ...

Читати повністю Шкіряні куртки з історією - що це?
Що приносить нам радість і бажання розвивати інтернет-магазин?

Новости