Іонізатор води: прилад для отримання живої та мертвої води в домашніх умовах. | Басейни, обладнання для басейнів, все для очищення і дезінфекції, аксесуари

Багато з Вас вже напевно чули про іонізатори води. іонізатор води це пристрій, який призначений для отримання очищеної і корисної для організму іонізованої води, яка називається лужна вода.

Суть процесу отримання іонізованої води така: надходить в іонізатор води водопровідна вода проходить очистку за допомогою новітнього волоконно-оптичного елементу, що фільтрує, що включає активоване вугілля з вкрапленнями срібла. Вже тільки завдяки цьому фільтру ми отримуємо питну воду відмінної якості. Далі очищена вода надходить в камеру електролізу, де відбувається упорядкування розчинених у воді іонів мінералів по їх заряду, структурування молекул води і надання певного показника окислювально-відновного потенціалу (редокс потенціал), тобто виходить вже лужна вода.

Електролізна камера являє собою ємність, розділену на два відсіки керамічною мембраною Електролізна камера являє собою ємність, розділену на два відсіки керамічною мембраною. В одному відсіку встановлені аноди, в іншому катоди. Під дією електромагнітного випромінювання позитивно заряджені іони мінералів (лужні мінерали) притягуються негативно зарядженими електродами в один відсік, а негативно заряджені іони речовин (кислотні речовини) притягуються позитивно зарядженими електродами в інший відсік. Мембрана камери обміну іонів виготовлена ​​з високоякісної кераміки. Кераміка має оптимізовану мікроструктуру, що значно підвищує продуктивність іонізатора і стабільність рівня окислювально-відновного потенціалу одержуваної лужної води.

У кожному відсіку іонізатор води має окремий вихід води, завдяки чому ми отримуємо лужну і кислотну воду з різних кранів. Лужна вода призначена для пиття, кислотна вода - тільки зовнішнього застосування.

лужна вода насичена іонами мінералів, які необхідні для нормальної життєдіяльності нашого організму. Це, в першу чергу, іони кальцію, магнію, калію, кремнію і натрію. Але важливіше те, що необхідні нам мінерали розчинені у воді - тільки в такому вигляді - у вигляді іонів у воді, наш організм може засвоювати їх. І саме в цьому полягає головна користь, яку несе лужна вода. Не може наша клітина засвоїти крихту речовини - тільки розчинені у воді речовини. Так само лужна вода має рівень pH - 7,7-9,5, що відповідає рівню pH організму людини.

Кислотна вода має високий дезинфікуючим потенціалом. Їй можна дезінфікувати кухонне приладдя: обробні дошки, ножі, ложки, вилки, а так само приналежності особистої гігієни, наприклад, зубні щітки. Дуже корисна кислотна вода при митті скляного посуду, окулярів, кахлю на кухні і у ванній. Так само кислотна вода застосовується для догляду за шкірою, обробки ран замість перекису водню. Рівень pH такої води - 2,7-6,0, до речі, такий же як у оцту і популярних газованих напоїв.

Якщо ви хочете купити іонізатор води або дізнатися більше про корисні властивості лужної води - відвідайте сайт aquaion.com.ua

Зауважу, що іонізатор води можна встановити в уже існуючу систему фільтрації води - завдяки цьому ресурс фільтруючого елемента іонізатора води зросте. Єдине обмеження складають системи зворотного осмосу: там іонізатор води можна використовувати лише при наявності ремінералізующего картриджа в системі зворотного осмосу.

Новости