Ісламський банк розвитку інвестував в економіку Азербайджану $ 1,2 млрд

Дата: 12:36, 15-09-2018. Дата: 12:36, 15-09-2018

Алмати. 15 вересня. КАЗТАГ - Ісламський банк розвитку (ІБР) інвестував в економіку Азербайджану $ 1,2 млрд, повідомляє Trend.

«ІБР інвестував понад $ 1,2 млрд в економіку Азербайджану в рамках більш ніж 40 проектів і ці проекти охоплюють такі області, як сільське господарство, енергетика, транспорт, соціальна сфера, водопостачання, екологія, торгівля, приватний сектор і т.д. Відзначивши зацікавленість Азербайджану в розвитку співпраці з ІБР, міністр підкреслив важливість інвестування банку в приватний сектор Азербайджану, прямого фінансування підприємств, участі в акціонерному капіталі, а також розширення інвестиційного співробітництва в пріоритетних галузях, таких як сільське господарство, промислові парки і зони, машини і обладнання , хімічна промисловість, фармацевтика », - йдеться в повідомленні в суботу.

Як зазначається, віце-президент ІБР Замір Ігбал висловив задоволення візитом до Азербайджану і співпрацею банку з країною. З. Ігбал розповів про Фонд науки, технологій та інновацій, статутний капітал якого становить $ 500 млн, зазначивши, що фонд підтримує заохочення науки, технологій та інновацій в країнах-членах банку і розвиток стартапів, малого і середнього бізнесу.

Джерело фото: sukuk.com

Новости