Іспанський бренд Art: Тепло і завзято

Ця торгова марки цікава, щонайменше, з двох причин. По-перше, це іспанський бренд, заснований в невеликому містечку Ла Ріоха, а виробники взуття з цієї країни відомі на російському ринку не дуже добре (що, загалом-то, не дуже справедливо). Тим цікавіше і цікавіше буде відкриття.

Тим цікавіше і цікавіше буде відкриття

По-друге, це досить молодий бренд. Виробництвом різноманітної взуття його творці займаються вже понад три десятиліття, але офіційна історія бренду Art веде відлік з 1995 року, коли він був зареєстрований. Однак у Франції, Німеччині, Голландії, Англії, Італії він користується великою популярністю. А тепер він прийшов і на російський ринок.

А тепер він прийшов і на російський ринок

У колекції від Art сезону Зима 2014 для жінок можна знайти широкий модельний ряд - черевики, чоботи, ботильйони, напівчоботи. Треба чесно визнати, що дизайнери Art обрали стиль, який наближає їх взуття до складного поєднанню вуличної, етнічної та молодіжної моди. Але тим і цікавіше.

# MORE #

В результаті виходить дуже позитивна і завзята взуття, яка здатна поліпшити настрій її власниці навіть в найбільш депресивний період похмурої і холодної зими. Яскравими мазками її прикрашають строкаті текстильні гетри , Кольорові шнурки і пухнасте хутро. Окремий штришок - фірмовий помаранчевий логотип компанії у вигляді забавної яскравою плями.

Окремий штришок - фірмовий помаранчевий логотип компанії у вигляді забавної яскравою плями

Таке взуття візуально просто неможливо не помітити в вітринах магазинів. Природно, не можна не помітити і панночку в подібних чобітках - вони горять яскравим кольоровим плямою на тлі білосніжних стежок. Але симпатичний зовнішній вигляд - це лише одна сторона теплого взуття від Art.

Але симпатичний зовнішній вигляд - це лише одна сторона теплого взуття від Art

Справа в тому, що розробники дуже ретельно підходять до кожної деталі і використовують власні технології виготовлення. Наприклад, в Art Company була розроблена абсолютно нова технологія, яка полягає в об'єднанні шляхом плавлення двох частин: підошви та устілки. Ця робить взуття більш зручним, легким і гнучкою.

Носити її - одне задоволення.

Новости