Історія бренду Antonio Banderas (Антоніо Бандерас)

Антоніо Бандерас - один з найвідоміших в світі іспанських кіноакторів і самий «міжнародний» з них

Антоніо Бандерас - один з найвідоміших в світі іспанських кіноакторів і самий «міжнародний» з них. Але він зайнятий не тільки зйомками в Голлівуді, але і новими проектами. Один з улюблених - парфумерний проект, завдання якого полягає в створенні парфюмерно-косметичної марки Antonio Banderas з його особистою участю.

Майбутній актор народився в місті Малага в Іспанії. У дитинстві він мріяв виступати за Іспанію в якості професійного футболіста, а сьогодні ми знаємо його як знаменитого голлівудського мачо, на екрані - фатального серцеїда, а в житті - зразкового сім'янина - таку характеристику преса зазвичай дає Антоніо Бандерасу.

Відомо, що в молодості актор вважався таким собі суперлюбовніком і підкорювачем жіночих сердець, але після його одруження в 1996 році на американській актрисі Мелані Гріффіт його стали вважати прекрасним сім'янином і вірним, люблячим чоловіком.

У житті Антоніо Бандерас - м'який, спокійний, усміхнений чоловік з інтелігентними манерами, зовсім не нагадує своїх жорстких, часом агресивних екранних персонажів. Але все ж, створений ним образ спекотного мачо не варто вважати зовсім вже вигаданим - у жителя півдня з Малаги цей образ ввібрав з молоком матері.

За словами Бандераса, сексуальний мачо він в Голлівуді, а в Малазі він простий хлопець, яких багато. В Андалузії і так всі чоловіки поголовно мачо - отакі неголені брюнети в витертих джинсах, - на нього ніхто не звертає уваги, і це, чорт візьми, здорово.

Хоча Антоніо Бандерас, в основному, працює в США, він дуже сильно прив'язаний до своїх іспанським корінням, і розвиток цього проекту пов'язує саме з Іспанією.

Історія парфумерного бренду Antonio Banderas почалася в 1997 році, коли кіноактор уклав контракт з лідером іспанської парфумерії, компанією Antonio Puig про довгострокову співпрацю. Незабаром на прилавках з'явилася серія жіночих і чоловічих парфумів, які відразу завоювали велику популярність.

Відомий всьому світу своєю харизмою і яскравою, чоловічою красою, в фільмах Антоніо Бандерас - класичний приклад справжнього іспанського мачо. Саме цей образ актора і був відображений в парфумах Spirit for Men, Diavolo, Blue Seduction , Mediterraneo, Antonio. Вони сповнені ніжних квіткових нот, дихають спекотними вітрами Середземномор'я, і ​​відображають всю експресію іспанської душі. За період з 1998 по 2013 роки під брендом Antonio Banderos було випущено 38 парфумів, які продаються з колосальним успіхом. Деякі його композиції, наприклад, чоловічі та жіночі парфуми Spirit і чоловічий парфум Antonio, отримували в різні роки «парфумерний Оскар» - нагороду FIFI за популярність. Кожен з парфумів відповідає певному віку і світогляду, це дуже полегшує пошук «свого» парфуму від Антоніо Бандерас.

Кожна крапля духів цього бренду несе в собі яскраву експресію, здатну зачарувати серце жінки. Ось чому цей бренд став синонімом чуттєвості і відвертого спокушання. Але пані не відстають від представників сильної половини, відкриваючи в собі за допомогою парфумів цієї марки таємні бажання і пробуджуючи пристрасть в своєму обранцеві.

Купити парфумерію Antonio Banderas в нашому інтернет-магазині парфумерії та косметики за доступними цінами.

Новости