Історія бренду Giorgio Armani

Якщо ви подивитеся на те, що у вас є в житті, то ви досягнете більшого. Якщо ви дивитеся на те, чого у вас немає в житті, то у вас ніколи цього не буде. Giorgio Armani SpA - популярний будинок моди, заснований Джорджіо Армані. Модельєр народився 11 липня 1934 року в П'яченці, Італія. Компанія розробляє, виробляє і поширює модну продукцію - годинник, аксесуари, одяг і т.д. Всі продукти компанії поділяються на різні лінії, а це Emporio Armani, Armani Exchange, Armani Collezioni і інші. Грамотне поділ лінійки продукції допомагає покупцеві зрозуміти, що він бажає. Історія бренду Giorgio Armani починається з 1975 року.
Armani - найпрестижніший бренд в світі. Бренд також співпрацював з Emaar Properties, мережею готелів і курортів в Парижі, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, Токіо, Мілані та інших великих містах.

Засновник бренду Giorgio Armani

У галереї Armani є безліч кафе і по всьому світу. Цей бренд світового класу, який спеціалізується на чоловічому та жіночому одязі, а також аксесуари. Духи і косметика даної компанії також відомі в усьому світі. Лінійка Emporio Armani, створена особисто засновником, виділяється виключно шляхом створення одягу та аксесуарів. Це підрозділ орієнтується на випуск високоякісної одягу і одночасно стильною. Колекцію цього бренду можна побачити кожен рік на тижні моди в Мілані. Тут також можна побачити інші лінійки Армані. На заході з'являлося багато великих знаменитостей. Деякі з них - Девід Бекхем зі своєю дружиною Вікторією Бекхем, футбольна зірка Кріштіану Роналдо і ін. Бренд також співпрацює з Reebok, і ця співпраця створює унікальні композит. Лейбл, який використовується для цього лінійки - EA7. Одяг з колекції Emporio Armani продається в багатьох бутиках, доступних в Лондоні, Сеулі, Кейптауні, Цюріху, Мілані, Санта-Моніці і інших частинах світу.

Магазин в Італії

Armani Collezioni - це друга лінійка даного бренду. Це більш дорога колекція, ніж джинси Armani, але не дорожче, ніж Джорджіо Армані. Ця колекція є більш елегантною і позиціонується як класична. Інша лінійка Armani Jeans - це відділення, яке спеціалізується на створенні тільки джинсів. Колекція була створена в 1981 році і доступна для покупки в багатьох магазинах бренду. Armani Junior - це колекція створена дизайнером для дітей - один з дорогих брендів для дітей.

Магазин в Нью-Йорку

У колекції armani / casa представлені постільна білизна, лампи та інші предмети домашнього ужитку. Предмети з цієї колекції продаються по всьому світу в 40 бутиків. Косметика Armani також відома у всьому світі, вона продається відомим підрозділом L'Oreal. Крім створення одягу, парфумерії та косметики, модного будинок займається розвитком ресторанної мережі. Існує 15 фірмових ресторанів з ім'ям Armani. Для любителів солодощів - створено кондитерський підрозділ Armani Dolci. Є також і готелі Armani - компанія підписала в 2005 році контракт з інвестиційною компанією Emmar Properties. Один з головних готелів це мережі це готель в Дубай - займає з першого по тридцять дев'ятий поверх хмарочоса Бурдж-Халіфа. Цей готель був відкритий в 2010 році. На даний момент Джорджіо входить в список Forbes і є одним з найбагатших людей Італії.

Офіційний сайт Giorgio Armani - www.armani.com

Новости