Історія годинного бренду JAGUAR. TimeCode.ru - Інтернет-магазин наручних годинників, мережа часових салонів. Безкоштовна доставка. Годинники в наявності. Розпродажі. Знижки.

У сучасному світі наручний годинник для людини означають багато. Вони не тільки повідомляють час, але і є частиною іміджу, символом престижу. Хороший годинник - показник респектабельності свого господаря.

швейцарські хронографи Jaguar - це якість, надійність, елегантність. Вони підійдуть сильним і впевненим у собі людям, які вважають за краще витончену класику. При виготовленні всіх годинників Jaguar використовуються тільки механізми високої якості і дорогі матеріали. За це їх цінують заможні люди, які знають толк в хороших речах.

Часовий компанії Jaguar вже понад сімдесят років. Творцем бренду став відомий в Швейцарії промисловець Пітер Хас. У 1989 році Jaguar увійшов до складу концерну Festina Group, яким сьогодні успішно керує іспанець Мігель Родрігес. Зараз всі компанії Festina розвиваються набагато швидше, ніж їх європейські конкуренти.

Що стосується торгової марки Jaguar, то раніше дозволити собі цей годинник могли лише обрані Що стосується торгової марки Jaguar, то раніше дозволити собі цей годинник могли лише обрані. В даний час компанія займається випуском не тільки дорогих колекцій, але і доступних середнього класу. При виготовленні цих моделей використовується дешевший, але не менш надійний кварцовий механізм, корпус годин виготовляють зі сталі, а не з золота. Крім того, в такому годиннику відсутні вставки з діамантів. Так вдалося істотно розширити коло споживачів.

Продукцію компанії відрізняють характерні риси. Годинники Ягуар подібні хижої кішці, ім'я якої вони носять. Вони також витончені і граціозні. Витонченість ліній і форм приховує за собою приголомшливу міць і неймовірну силу.

Компанія Jaguar займається випуском як чоловічих, так і жіночих колекцій. Це, мабуть, єдиний виробник, якому настільки легко і природно вдалося створити загальний дизайн. Всі годинники відрізняє поєднання сили і витонченості. У чоловічій лінії, акцент робиться на першому, в жіночій колекції - на другому. Цього вдається досягти за допомогою зменшення або збільшення основних деталей: корпус, болти, головки заводів і так далі.

Однією з найбільш популярних колекцій Jaguar є «1938». Її випустили спеціально до 65-ї річниці торгової марки. З тих пір вже минуло кілька років. Однак ці моделі до сих пір актуальні, так як виконані в класичному стилі з використанням дорогоцінних металів і каменів. Всі моделі настільки досконалі, що навіть досвідченому оку тут ні до чого причепитися.

Колекція «Acamar» - це якісні і надійні швейцарські годинники від Jaguar за відносно доступними цінами. Вони не менш елегантні, ніж моделі з дорогих колекцій. Вартість знижена за рахунок використання при виготовленні надійного кварцового механізму та високоякісної сталі замість золота. Особливу увагу Jaguar приділяє випуску чоловічих хронографів. Вони надають своєму власникові одразу всю необхідну інформацію: час, дату, окремо працюють секундомір і тахіметр. Моделі хронографів Jaguar представлені як в дорогих, так і в доступних колекціях. Вони призначені тим, хто цінує надійність і якість.

Годинники Ягуар так само, як і автомобілі впізнавані завжди і всюди. Їх важко сплутати з представниками іншого бренду. Котяча витонченість і елегантність в тандемі зі звірячою силою і міццю роблять годинник Jaguar витонченими, неповторними, якісними і надійними. Такого друга можуть дозволити собі лише обрані, тонко відчувають красу натури. Як правило, люди, що носять Jaguar, сильні, впевнені в собі, знають, чого хочуть від життя, і знають, як цього домогтися. У той же час вони елегантні і бездоганні у всьому.

Новости