Історія годинного бренду CANDINO. TimeCode.ru - Інтернет-магазин наручних годинників, мережа часових салонів. Безкоштовна доставка. Годинники в наявності. Розпродажі. Знижки.

З моменту свого заснування Candino позиціонує себе як марка годин «середнього і високого класу», що виробляє якісну продукцію за доступними цінами. Основні напрямки часових колекцій: casual (моделі, поєднувані практично з будь-яким стилем в одязі), спортивні моделі і жіночі дизайнерські вироби. З моменту свого заснування   Candino   позиціонує себе як марка годин «середнього і високого класу», що виробляє якісну продукцію за доступними цінами

Компанія пишається тим, що в усі часи була незалежним сімейним підприємством. Перша годинникова майстерня сім'ї Флюрі з'явилася в 1818 році і відразу зарекомендувала себе як ексклюзивна марка, виготовляють годинник для представників вищого суспільства. Все змінилося в 1947 році, коли сім'я Флюрі об'єдналася з іншою родиною годинникарів Хуг. Разом вони заснували годинну мануфактуру в місті Хебертсвілл. У тому ж році була зареєстрована торгова марка Candino.

Офіційна реєстрація сильно вплинула на маркетингову політику компанії, Candino почали завойовувати все нову і нову аудиторію. Наслідуючи традиції і привносячи нові елементи, засновники компанії досягли необхідного рівноваги між якістю і сучасним дизайном годинника.

Назва фірми походить від латинського слова Candidus - щирий, білий, чистий. Цьому девізу відповідає і дизайн - чіткі форми, чистота ліній.

Цьому девізу відповідає і дизайн - чіткі форми, чистота ліній

У 1954 році з приходом в фірму молодого покоління сім'ї Флюрі, компанія розширилася, обзавелася офісом по координації продажів в місті Білі. Тут же займалися розробкою дизайну колекцій і тестуванням готової продукції.

В середині 80-х компанію очолили нащадки засновників Роже і Паскаль Флюрі. У 1989 році була побудована і почала працювати нова більш сучасна фабрика Candino в Хебертсвілле, оснащена спеціально розробленої технікою. На сьогоднішній день на фабриці працює близько 150 чоловік.

У 2002 році компанія Candino увійшла до складу міжнародного холдингу Festina Lotus SA, якому належать годинний бренд Festina і автомобільна марка Lotus.

Вступ до холдингу позитивним чином позначилося на розвитку компанії Candino. Сьогодні експорт годинників здійснюється в 65 країн світу, а сама марка входить в двадцятку кращих годинних виробників Швейцарії. У числі основних ринків - Європа, Близький і Далекий Схід.

Компанія Candinо має ряд дуже цікавих досягнень, серед яких можна виділити годинник з індикатором фаз Місяця, випущені в 1983 році. У 1987 році Candino випустила годинник з вбудованим компасом. У 1988 році була представлена ​​модель в корпусі з карбіду вольфраму, технологію якого незабаром успішно розвинула Rado, а в 1994 році в Хербетсвіле був доопрацьований механізм ETA, і на його основі створено унікальний механізм з індикацією запасу ходу, часом другого годинного поясу і «великий» датою. Унікальною розробкою фірми є моделі Scratrchproof, виконані з тітанвольфрамового сплаву.

З моменту заснування Candino позиціонує себе як марка, що випускає якісні годин для середнього і високого класу. Поряд з традиційною механікою є лінії кварцових годин. Постійне вдосконалення технологій і дизайну дозволяє компанії розвиватися і регулярно представляти на виставці в Базелі свої нові досягнення.

Особлива увага приділяється контролю якості: щодня проводяться тести готової продукції на водонепроникність і стійкість до подряпин Особлива увага приділяється контролю якості: щодня проводяться тести готової продукції на водонепроникність і стійкість до подряпин. Основними матеріалами, використовуваними при виготовленні годин, є сталь, вольфрам, титан і золото, кераміка і сапфірове скло, також використовується PVD покриття, а для ремінців - натуральна шкіра.

Основні напрямки часових колекцій Candino : Casual, класика, спортивні моделі і жіночі дизайнерські вироби. Наприклад, в лініях Elegance і Class представлені елегантні класичні годинник. Колекція чоловічих наручних годинників Tradition також порадує любителів традиційного стилю. Строгість, контраст чорного і світлого, круглі і прямокутні форми - кожна модель індивідуальна. Sportive - спортивна лінія, вибір активних, які ведуть здоровий спосіб життя людей, Craft - це лінія механічних годинників. Колекція чоловічих наручних годинників Chronograph розрахована на тих, хто шукає функціональні цікаві моделі для щоденного використання. Одні з найцікавіших по дизайну моделей представлені в колекції Braselet .

Крім того, компанія Candino виступає в якості офіційного хронометриста на багатьох престижних змаганнях, таких як тенісний турнір АТР за участю зірок першої величини. Протягом багатьох років компанія Candino є офіційним спонсором найбільшого щорічного тенісного турніру в Базелі Davidoff Swiss Indoors Tennis Tournament.

У 2009 році компанія Candino взяла участь в унікальному проекті: перша кругосвітня подорож на сонячній енергії. PlanetSolar - найбільша коли-небудь побудована човен на сонячних батареях зробила свій вояж в 2010 році. Компанія Candino вступила в ролі одного з головних партнерів проекту та офіційним хронометристом цього унікального пригоди.

Новости