Італійська дитячий одяг

Одяг Chicco - це практична, виразна і комфортний одяг, розроблена дизайнерами з урахуванням особливостей розвитку дитини

Одяг Chicco - це практична, виразна і комфортний одяг, розроблена дизайнерами з урахуванням особливостей розвитку дитини. Виготовлена ​​одяг Chicco з натуральних матеріалів, кожна модель одягу Chicco забезпечить максимальну зручність для Вашої дитини, при цьому буде яскравою, модною, здатної підкреслити індивідуальність малюка. У всьому світі Chicco - це гарантія високої якості.

Byblos популярна італійська марка дорослої і дитячої одягу. Не схожий на інші марки стиль, різноманітність вибору моделей і кольорів на будь-який смак. Як яскраві і сміливі, так і стримані і класичні наряди.

Італійська компанія To Be Too створює одяг для маленьких стильних красунь. Дизайнери в кожної речі втілюють впізнаваний яскравий стиль: надання вигляду дорослого жіночої чарівності без втрати чистоти і запалу дитини. Дитячий одяг To Be Too перетворює дівчинку в принцесу-бунтарку - ошатну, зухвалу і веселу.

Brums - історичний бренд, що зародився більше 50 років тому. Ця марка займає почесне місце в історії дитячої моди. Сполучуваність моделей, модні і зручні фасони. Яскраві кольори і різноманітність пропозиції! Все це відрізняє Brums від інших марок.


Red Sound створює колекції одягу для дітей від народження до 14 років.

Колекції одягу Red Sound вражають своєю оригінальністю і непередбачуваністю. Це завжди несподівані знахідки в дизайні моделей, в використаних тканинах і матеріалах, в ідеях і сюжетах, які потім втілюються в аплікаціях, вишивках і принтах, в незвичайному поєднанні кольорів - уяву дизайнерів просто невичерпна.

- це унікальна італійська марка дитячого одягу для дівчаток - це унікальна італійська марка дитячого одягу для дівчаток. Феєричні сукні, веселі футболки та спідниці, гламурні джинси, стильні куртки для модниць від 9 місяців до 14 років.

Пустотлива і яскрава, стильна і неповторна, Artigli запалює вогник в душі у кожної дівчинки, яка одягається в яскраві моделі цієї марки. Енергія юності, веселощі і насолода життям втілені в стильних моделях.

- це італійська марка дитячого одягу для дівчаток - завжди сплеск радісних емоцій - це італійська марка дитячого одягу для дівчаток - завжди сплеск радісних емоцій!
Колекції виконані в сучасному стилі, який являє собою гармонійне поєднання джинсового стилю і гламуру.

Моделі одягу для дівчаток декоровані тканинами квітами, модними принтами і аплікаціями.
Завдяки різноманітності моделей в колекції, можна створювати різноманітні комплекти, формуючи цілісний гардероб юної модниці. Ця марка відрізняється особливою увагою до деталями, і дозволяє одягатися весело і зі смаком.

Ця марка відрізняється особливою увагою до деталями, і дозволяє одягатися весело і зі смаком

Нарядні сукні Lesy - це в першу чергу надзвичайно красиво!

Повітряні тканини, різноманітність кольорів і фасонів, моделі на будь-який смак.

Кожна сукня виготовляється вручну. Гасло компанії Lesy: «Зроблено в Італії з любов'ю».

У плаття Lesy маленька модниця буде блищати на будь-якому торжестві!

[! Readtv_recomm!]

Інтернет-магазин «Мілаш» (Москва) - це якісні товари для дітей, індивідуальний підхід до кожного клієнта й замовлення. Дитячий одяг на сьогоднішній день нітрохи не поступається дорослому, в ній також відбивається сучасна мода, останні віяння з подіумів, при цьому моделі повинні не втрачати комфортність і бути зручними в шкарпетці.

Все це поєднує в собі італійський одяг для дівчаток і хлопчиків. Наша компанія налагодила тісне співробітництво з такими відомими європейськими виробниками, як Chicco, Brums, Byblos, To Be Too, Red Sound, Artigli, Lesy і Gaialuna. Детальніше про кожну з марок ви можете пророкувати нижче. Кожна з них зарекомендувала себе на світовому ринку, як оригінальними дизайнерськими рішеннями, так і використанням сучасних матеріалів і технологій пошиття.

Дитяча дизайнерський одяг

Дитяча дизайнерський одяг для дівчаток і хлопчиків широко представлена ​​в нашому електронному каталозі. Якщо ви шукаєте святкове вбрання для своєї дитини, або задумалися про те, щоб створити стильний гардероб з предметами одягу на будь-який випадок, ми будемо раді вам у цьому допомогти. Наші консультанти підберуть потрібний розмір, підкажуть, як краще поєднувати моделі між брендами і колекціями, підвезуть вироби на примірку.

Спортивний одяг для юних любителів активного відпочинку на природі охоплює всю гаму фасонів, кольорів і розмірів. Тут знайдуться і шорти, і футболки з довгим і коротким рукавом, трикотажні штани і багато іншого. Дихаючі матеріали допоможуть запобігти рясне потовиділення, продуманий дизайн надасть максимальну свободу руху.

Одяг для маленьких дітей, для новонародженої дівчинки чи хлопчика у нас представлена ​​в повному обсязі: від головних уборів (чепчики, косинки, шапочки і ін.) До верхнього одягу і взуття (пінетки, черевички, чобітки, комбінезони і т.д.). Всі моделі створені з урахуванням вікових особливостей юних модників.

У нашому асортименті не дешева ексклюзивний одяг для дітей з Європи, яка зробить вигляд вашої дитини унікальним. Ми йдемо назустріч постійним клієнтам і робимо значні знижки на великі замовлення. Також у нас проводяться сезонні розпродажі, де ціни на торішні моделі істотно знижуються.

Новости