Італійські бренди чоловічого одягу для обраних

  1. Італійські бренди чоловічого одягу для обраних Останнє оновлення: 31.10.2018 Є багато речей, які...
  2. Boglioli
  3. Rubinacci
  4. Massimo Alba
  5. Aspesi
  6. Caruso
  7. Barena
  8. Officine Creative
  9. MP Massimo Piombo
  10. Brunello Cucinelli
  11. Canali
  12. Який з перерахованих італійських брендів тобі подобається найбільше?
  13. Італійські бренди чоловічого одягу для обраних
  14. зміст
  15. Boglioli
  16. Rubinacci
  17. Massimo Alba
  18. Aspesi
  19. Caruso
  20. Barena
  21. Officine Creative
  22. MP Massimo Piombo
  23. Brunello Cucinelli
  24. Canali
  25. Який з перерахованих італійських брендів тобі подобається найбільше?
  26. Італійські бренди чоловічого одягу для обраних
  27. зміст
  28. Boglioli
  29. Rubinacci
  30. Massimo Alba
  31. Aspesi
  32. Caruso
  33. Barena
  34. Officine Creative
  35. MP Massimo Piombo
  36. Brunello Cucinelli
  37. Canali
  38. Який з перерахованих італійських брендів тобі подобається найбільше?
  39. Італійські бренди чоловічого одягу для обраних
  40. зміст
  41. Boglioli
  42. Rubinacci
  43. Massimo Alba
  44. Aspesi
  45. Caruso
  46. Barena
  47. Officine Creative
  48. MP Massimo Piombo
  49. Brunello Cucinelli
  50. Canali
  51. Який з перерахованих італійських брендів тобі подобається найбільше?

Італійські бренди чоловічого одягу для обраних

Останнє оновлення: 31.10.2018

Є багато речей, які італійці роблять на світовому рівні. Від їжі до архітектури, від футболу до автомобілів, від кави до сексу, в кожній з цих сфер менталітет італійців залишає свій унікальний культурний відбиток. Та відкритість і виразність, що проявляється в італійських жестах, також переноситься і на ремісництво жителів Апеннінського півострова. Саме про італійських брендах ми згадуємо перш за все, коли чуємо словосполучення «елегантна» одяг.

Коли справа доходить до моди і розкоші, ти напевно і раніше був знайомий з такими глобальними брендами, як Gucci, Prada і Tod's. Але є також компанії, які не так відомі, до чого вони часто свідомо не докладають зусиль до експансії. Ці бренди не так орієнтовані на тренди, вони працюють над витонченістю і тонкої розкішшю своїх речей, виходять з оцінки якості, пов'язаного з вишуканим смаком. У них немає нічого показового або ефектного. Це стиль скритності, який цінується набагато меншою групою людей, ніж вищевказані гіганти.

Саме про таких компаніях і піде далі мова. Коли то ці італійські бренди чоловічого одягу носили тільки знайомі самих ремісників. Кожен з цих майстрів сам працював над одягом, вкладав душу, відточував деталі і придумував унікальні технології і відмінні характеристики кожного елемента одягу. Якщо ти хочеш відчути дійсно італійський дух одягу і стилю, то придивись уважно саме до цих компаній. Вони вже десятиліттями обслуговують найвибагливіших італійців і гостей з усього світу.

зміст

Boglioli

Протягом багатьох десятиліть, ще з 1900-го року в момент заснування, Boglioli будувався як сімейний бренд. І поступово він придбав своїх культових послідовників, які цінують його за майстерність формування стилю під назвою «випадкова формальність». Йдеться про мистецтво формування такого гардероба , Коли чоловік відчуває себе дуже комфортно, розслаблено і тим не менше виглядає вельми офіційно і претензійно.

Центральне місце в лінійці речей цього будинку займає легкі куртки з різних тканин, які завжди м'які в плечах. Крім того, це підкреслює фігуру чоловіка, так ще й допомагає уникнути скутості, яку ми часто відчуваємо в подібного роду речі.

Крім того, це підкреслює фігуру чоловіка, так ще й допомагає уникнути скутості, яку ми часто відчуваємо в подібного роду речі

Rubinacci

Rubinacci це суміш неаполітанської чуттєвості і великої уваги до деталей. Особливо цей бренд популярний своїми кашеміру шарфами і оксамитовими туфлями. Компанія була заснована в 1930 році і одна з перших застосувала більш м'який вид пошиття, а також експерименти зі змішуванням відтінків, текстур і шарів. Такий одяг ідеальний варіант для любителів імпровізації, експериментів і унікальних речей.

Massimo Alba

Массімо Альба - фахівець з кашеміру. Він протягом усього життя, надає кожній речі дивно м'яку, зношену атмосферу. Хоча по факту вона абсолютно нова, зовні вона схожа на старого фаворита, яким ви володіли роками. Такий підхід до речей дуже схожий на філософію Джорджа Браммел.

З тих заміток, що про нього залишилися мені дуже запам'яталася одна з ключових думок: у денді завжди повинна бути хоч би одна зношена річ. У чому суть такого підходу? Далі в оповіданні про Officine Creative, я розкрию цю думку детальніше. А поки давай дізнаємося ще більше про Массімо.

Отже, в цьому 11-річному бренд відчувається повітря тактильної смятость і елегантності. Олі Арнольд, директор по стилю в Mr Porter так описує людини, який вважає за краще цей одяг:

«Той чоловік, який носить Массімо Альбу, - це той, хто не хоче кричущої новизни, йому потрібен мінімальний комфорт, він хоче мати в одязі трохи деталей, про які, можливо, знає тільки він сам. Так, наприклад, військово-морські чінос являють собою суміш бавовни з двовідсотковим кашеміром - ідеальне поєднання корисності і розкоші. Каштановий кардиган з шийним хусткою НЕ буде кричати всім навколо «дивитися на мене», але як тільки ви обмінюєтеся теплими обіймами з іншими людьми, такий предмет гардероба неминуче ставить питання: «Як і ким ця річ створена?». Можливо, немає більш високого компліменту. »

»

«Я намагаюся зробити одяг, в якій ви будете почувати себе саме собою справжнім», - так проголошує свою місію сам Массімо Альба. Він працює в галузі вже більше 30 років і його чутливість до дизайнерських тонкощів зростає з кожним роком. Сорочки без комірів, смугасті лляні штани, картаті блейзери та кашемірові Светри - ось основна гордість цього будинку. Якщо ти хочеш відчувати себе завжди природно, Массімо Альба стане ідеальним варіантом.

Aspesi

Aspesi є рідкістю на сучасному насиченому ринку стилю. У нього немає прес-служби або свого балакучого представника. Тільки сам Альберто Аспесі бере участь в одиничних заходах для просування свого дітища ще з 1970-х років.

Його засновник, Альберто Аспесі, завжди уникав уваги, дуже рідко давав інтерв'ю і ніколи не робив рекламних роликів або показів мод. Однак недавно, бренд привернув на позицію генерального директора Фаббіо Гноккі (раніше він працював в Брунелло Кучинелли), і компанія стала інтенсивніше працювати над своїм маркетингом. Напевно в добу глобалізації і жорсткої конкуренції для ремісника немає іншого способу творити і розвивати компанію, крім як приймаючи правила чистого капіталізму.

Арнольд так описує цей бренд:

«Aspesi спеціалізується на виробництві робочого одягу . Основна кольорова палітра досить військова - оливкова, хакі, сіра, морська. Одяг відчувається, як дуже жива, майже вінтажна, і її легко можна викинути в будь-який момент. Так, наприклад, цей оливковий блейзер - ідеальний інструмент для повсякденної роботи. При цьому він надзвичайно доступний за ціною. »

»

Приталені сорочки Шамбре, неструктуровані блейзери і злегка спортивний одяг здобули йому славу одного з інсайдерських брендів. Якщо ти не любиш купувати речі популярних брендів, а хочеш долучитися до італійської естетиці зазирни в цей будинок. Тут ти відчуєш себе по іншому.

Caruso

Цей модний будинок почав своє сходження з 1950-х років, з невеликого замовлення для бізнесу. Сьогодні ж це провідний італійський виробник одягу, для особливих цінителів уваги до деталей. Гордість цього будинку - легкі літні блейзери різних кольорів. Одягнувши їх, ти відразу забудеш, що на тобі є будь-якої піджак. Придивися до цієї марки, як особистого річному бренду.

Зараз Caruso робить костюми для більш ніж дюжини інших розкішних брендів. На заводі компанії недалеко від Парми працюють 600 чоловік, які роблять 450 костюмів в день. Це 100 000 на рік. Але з моменту прибуття Умберто Анджелоні, колишнього генерального директора Brioni, який купив компанію в 2007 році і став її генеральним директором у 2009 році, Caruso почав розвивати своє власне ім'я створюючи м'які, неструктуровані костюми.

Піджак Caruso, у який вмонтовано так звана конструкція «метелики» - виключно легкий. Він зроблений з бавовни, який легко розтягується, що не сковує рухи, що робить цей костюм ідеальним для більш теплих кліматів і для людей, які регулярно подорожують. М'які плечі (мови про підкладці) надають йому універсальність. У багатьох країнах костюм автоматично означає формальність. Але італійцям вдається шити так, що кожен може відчувати себе в піджаку дуже природно і спокійно.

Barena

Barena - бренд, натхненний традиційним нарядом місцевих венеціанських фермерів і рибалок, які створили свій власний дрес-код універсальної спецодягу. Він спирається на спадщину текстильної промисловості Венеції. Тут також, акцент робиться на м'який пошив, який дарує власникові гнучкість, допомагаючи рухатися плавно і легко між різними стилями: кежуал, смарт кежуал , класика і т.д.

Венеція відома, як незвичайно гламурний місто, що володіє історією моди, настільки ж багатою, як і Мілан або Неаполь. Її унікальне тиск лагуни також вимагає практичного підходу до одягу. Тому наявність великої кількості рибалок і гондольєрів протягом всієї історії виражається у величезному асортименті неформальних футболок і штанів яскравих літніх відтінків.

Officine Creative

Думаю, ти чув таку думку, що з віком хороша шкіра стає тільки краще. Але навіщо чекати? Саме така ідея прийшла в голову в 1998 році культовому шевця бренду Officine Creative Роберто Ді Розі.

У своїй шкіряній лабораторії в Монтгранаро, Ле-Марші, він створює взуття ручної роботи, яка приваблює своїм «живим» видом, навіть коли вона абсолютно нова. Така характеристика створюється намір завдяки копіткій процедурі в більш, ніж 100 кроків. Над шкірою робиться маса операцій поки вона не стане м'якою, еластичною і насиченою за кольором і текстурою (на фото це дуже добре видно).

У підсумку, взуття, після такого процесу, виглядає так, ніби ти пройшов в ній тисячу миль. Так ми повертаємося до позиції знаменитого лондонського денді Джорджа Браммел (прізвище якого і взята за основу сайту). Отже, чому ж у кожного денді завжди повинна бути хоча б одна зношена річ. Мої припущення такі.

У питаннях моди і стилю занадто багато фальші, лицемірства і тваринних інстинктів. Бажання показати іншим свої нові і дорогі речі демонструє найнижчі риси людини. І навпаки: вміння не тільки вибрати хорошу річ, але і вести себе з нею так само дбайливо як і зі своїм тілом, грамотно комбінувати її з іншими речами і при цьому бути непомітним в своєму стилі - це мистецтво, яке під силу не всім.

Крім того, в сучасному світі дуже мало речей, які способи служити людині десятками років. Причин кілька: не всі компанії готові виробляти товари такого класу і терміну давності, і не всі люди готові використовувати одну і ту ж річ так довго. І ось в такому сучасному хаосі і калейдоскопі постійно мінливих речей, що то надійне, якісне і постійне виглядає, як дивовижний острівець порядку, який так само помітять лише одиниці з людей.

MP Massimo Piombo

Массімо Пьомбо ж навпаки, шукає краси в недосконалості. Завдяки своєму однойменному бренду, він просуває альтернативне бачення розкоші, виступаючи проти однорідності тканин, текстур і квітів. Хоча він живе в Варацце, невеликому приморському містечку на лігурійському узбережжі Італії, Пьомбо проводить 200 днів в році, перетинаючи всю земну кулю в пошуках екзотичних тканин.

У поточній колекції ти знайдеш костюми з льону та бавовни, елегантно облягають білі шорти-бермуди і двобортний смокінг . Такий гардероб дуже підходить для так званого людини космополіта, який вважає себе громадянином світу, а не конкретної країни. Така різноманітність тканин і форм виглядає настільки екзотично, що по самій одязі буде дуже складно визначити твою національність або громадянство.

Brunello Cucinelli

Автор однойменного бренду, Брунелло Кучинелли, намагається втілити привабливий дух стилю скритності (дуже схоже на модель поведінки Альберто Аспесі) в своїх колекціях.

Він є переконаним прихильником змішаних і збігаються комбінацій формальних з неформальними: наприклад важкі штани з курткою і краваткою. Він насолоджується контрастом текстур - наприклад, між вовняними штанами , Лляної курткою або джинсова сорочка в парі з кашеміровим кардиганом. Кучинелли дуже цінує колір і можливості гри з ним. Його базова палітра - земляна (в основному сірі , коричневі кольори).

Canali

І все-таки не всі італійські костюми шиються з м'якими плечима. Бренд Canali є свідченням цього. Одним з його поціновувачів є Барак Обама. Не буду тут оцінювати його як політика і знавця стилю, але факт виглядає наступним чином. Перебуваючи на посаді, він кожен день носив різновид одного і того ж сірого або морського костюма. У листопаді 2008 року, розмахуючи руками при спілкуванні зі своїми прихильникам в рідному місті Чикаго, його куртка розчинилися, щоб показати лейбл Canali.

Олі Арнольд, так відгукується про цю одязі:

«Пошиття Canali досить класичний і формальний, що ідеально підходить для роботи. Колір сорочки допомагає посилити переваги синіх костюмів. Структура і формальність означають, що цей костюм - це одяг строго для ділових зустрічей , А не річ, з якою ви також легко одягнете кросівки або футболку. »

Інші бренди одягу >> французькі , скандинавські , японські .

джерела: MrPorter1 , MrPorter2

Який з перерахованих італійських брендів тобі подобається найбільше?

PS Формуючи свій гардероб, ми часто недооцінюємо вплив стилю на особисте самопочуття і сприйняття нас іншими людьми. Одяг давно перестала грати чисто практичну роль. Відтепер, кожна річ - повідомлення. Повідомлення, яке дозволяє управляти собою та іншими. Якщо ти хочеш вдосконалювати свої навички управління людьми, зареєструйся в онлайн школі Володимира Тарасова та отримай безкоштовний доступ до скарбнички соціальних технологій, створених на основі робіт Сунь-Цзи, Ніколло Макіавеллі, Генрі Форда, Роберта Оуена і Фредеріка Тейлора. Вивчи, що таке естетичне і етичне дистанціювання, навчися розрізняти і використовувати собі на благо дрібниці і деталі в поведінці інших людей, дізнайся які тренди в зміні соціуму несе цифрова революція.

Іван Палій

Главред

Італійські бренди чоловічого одягу для обраних

Останнє оновлення: 31.10.2018

Є багато речей, які італійці роблять на світовому рівні. Від їжі до архітектури, від футболу до автомобілів, від кави до сексу, в кожній з цих сфер менталітет італійців залишає свій унікальний культурний відбиток. Та відкритість і виразність, що проявляється в італійських жестах, також переноситься і на ремісництво жителів Апеннінського півострова. Саме про італійських брендах ми згадуємо перш за все, коли чуємо словосполучення «елегантна» одяг.

Коли справа доходить до моди і розкоші, ти напевно і раніше був знайомий з такими глобальними брендами, як Gucci, Prada і Tod's. Але є також компанії, які не так відомі, до чого вони часто свідомо не докладають зусиль до експансії. Ці бренди не так орієнтовані на тренди, вони працюють над витонченістю і тонкої розкішшю своїх речей, виходять з оцінки якості, пов'язаного з вишуканим смаком. У них немає нічого показового або ефектного. Це стиль скритності, який цінується набагато меншою групою людей, ніж вищевказані гіганти.

Саме про таких компаніях і піде далі мова. Коли то ці італійські бренди чоловічого одягу носили тільки знайомі самих ремісників. Кожен з цих майстрів сам працював над одягом, вкладав душу, відточував деталі і придумував унікальні технології і відмінні характеристики кожного елемента одягу. Якщо ти хочеш відчути дійсно італійський дух одягу і стилю, то придивись уважно саме до цих компаній. Вони вже десятиліттями обслуговують найвибагливіших італійців і гостей з усього світу.

зміст

Boglioli

Протягом багатьох десятиліть, ще з 1900-го року в момент заснування, Boglioli будувався як сімейний бренд. І поступово він придбав своїх культових послідовників, які цінують його за майстерність формування стилю під назвою «випадкова формальність». Йдеться про мистецтво формування такого гардероба , Коли чоловік відчуває себе дуже комфортно, розслаблено і тим не менше виглядає вельми офіційно і претензійно.

Центральне місце в лінійці речей цього будинку займає легкі куртки з різних тканин, які завжди м'які в плечах. Крім того, це підкреслює фігуру чоловіка, так ще й допомагає уникнути скутості, яку ми часто відчуваємо в подібного роду речі.

Крім того, це підкреслює фігуру чоловіка, так ще й допомагає уникнути скутості, яку ми часто відчуваємо в подібного роду речі

Rubinacci

Rubinacci це суміш неаполітанської чуттєвості і великої уваги до деталей. Особливо цей бренд популярний своїми кашеміру шарфами і оксамитовими туфлями. Компанія була заснована в 1930 році і одна з перших застосувала більш м'який вид пошиття, а також експерименти зі змішуванням відтінків, текстур і шарів. Такий одяг ідеальний варіант для любителів імпровізації, експериментів і унікальних речей.

Massimo Alba

Массімо Альба - фахівець з кашеміру. Він протягом усього життя, надає кожній речі дивно м'яку, зношену атмосферу. Хоча по факту вона абсолютно нова, зовні вона схожа на старого фаворита, яким ви володіли роками. Такий підхід до речей дуже схожий на філософію Джорджа Браммел.

З тих заміток, що про нього залишилися мені дуже запам'яталася одна з ключових думок: у денді завжди повинна бути хоч би одна зношена річ. У чому суть такого підходу? Далі в оповіданні про Officine Creative, я розкрию цю думку детальніше. А поки давай дізнаємося ще більше про Массімо.

Отже, в цьому 11-річному бренд відчувається повітря тактильної смятость і елегантності. Олі Арнольд, директор по стилю в Mr Porter так описує людини, який вважає за краще цей одяг:

«Той чоловік, який носить Массімо Альбу, - це той, хто не хоче кричущої новизни, йому потрібен мінімальний комфорт, він хоче мати в одязі трохи деталей, про які, можливо, знає тільки він сам. Так, наприклад, військово-морські чінос являють собою суміш бавовни з двовідсотковим кашеміром - ідеальне поєднання корисності і розкоші. Каштановий кардиган з шийним хусткою НЕ буде кричати всім навколо «дивитися на мене», але як тільки ви обмінюєтеся теплими обіймами з іншими людьми, такий предмет гардероба неминуче ставить питання: «Як і ким ця річ створена?». Можливо, немає більш високого компліменту. »

»

«Я намагаюся зробити одяг, в якій ви будете почувати себе саме собою справжнім», - так проголошує свою місію сам Массімо Альба. Він працює в галузі вже більше 30 років і його чутливість до дизайнерських тонкощів зростає з кожним роком. Сорочки без комірів, смугасті лляні штани, картаті блейзери та кашемірові Светри - ось основна гордість цього будинку. Якщо ти хочеш відчувати себе завжди природно, Массімо Альба стане ідеальним варіантом.

Aspesi

Aspesi є рідкістю на сучасному насиченому ринку стилю. У нього немає прес-служби або свого балакучого представника. Тільки сам Альберто Аспесі бере участь в одиничних заходах для просування свого дітища ще з 1970-х років.

Його засновник, Альберто Аспесі, завжди уникав уваги, дуже рідко давав інтерв'ю і ніколи не робив рекламних роликів або показів мод. Однак недавно, бренд привернув на позицію генерального директора Фаббіо Гноккі (раніше він працював в Брунелло Кучинелли), і компанія стала інтенсивніше працювати над своїм маркетингом. Напевно в добу глобалізації і жорсткої конкуренції для ремісника немає іншого способу творити і розвивати компанію, крім як приймаючи правила чистого капіталізму.

Арнольд так описує цей бренд:

«Aspesi спеціалізується на виробництві робочого одягу . Основна кольорова палітра досить військова - оливкова, хакі, сіра, морська. Одяг відчувається, як дуже жива, майже вінтажна, і її легко можна викинути в будь-який момент. Так, наприклад, цей оливковий блейзер - ідеальний інструмент для повсякденної роботи. При цьому він надзвичайно доступний за ціною. »

»

Приталені сорочки Шамбре, неструктуровані блейзери і злегка спортивний одяг здобули йому славу одного з інсайдерських брендів. Якщо ти не любиш купувати речі популярних брендів, а хочеш долучитися до італійської естетиці зазирни в цей будинок. Тут ти відчуєш себе по іншому.

Caruso

Цей модний будинок почав своє сходження з 1950-х років, з невеликого замовлення для бізнесу. Сьогодні ж це провідний італійський виробник одягу, для особливих цінителів уваги до деталей. Гордість цього будинку - легкі літні блейзери різних кольорів. Одягнувши їх, ти відразу забудеш, що на тобі є будь-якої піджак. Придивися до цієї марки, як особистого річному бренду.

Зараз Caruso робить костюми для більш ніж дюжини інших розкішних брендів. На заводі компанії недалеко від Парми працюють 600 чоловік, які роблять 450 костюмів в день. Це 100 000 на рік. Але з моменту прибуття Умберто Анджелоні, колишнього генерального директора Brioni, який купив компанію в 2007 році і став її генеральним директором у 2009 році, Caruso почав розвивати своє власне ім'я створюючи м'які, неструктуровані костюми.

Піджак Caruso, у який вмонтовано так звана конструкція «метелики» - виключно легкий. Він зроблений з бавовни, який легко розтягується, що не сковує рухи, що робить цей костюм ідеальним для більш теплих кліматів і для людей, які регулярно подорожують. М'які плечі (мови про підкладці) надають йому універсальність. У багатьох країнах костюм автоматично означає формальність. Але італійцям вдається шити так, що кожен може відчувати себе в піджаку дуже природно і спокійно.

Barena

Barena - бренд, натхненний традиційним нарядом місцевих венеціанських фермерів і рибалок, які створили свій власний дрес-код універсальної спецодягу. Він спирається на спадщину текстильної промисловості Венеції. Тут також, акцент робиться на м'який пошив, який дарує власникові гнучкість, допомагаючи рухатися плавно і легко між різними стилями: кежуал, смарт кежуал , класика і т.д.

Венеція відома, як незвичайно гламурний місто, що володіє історією моди, настільки ж багатою, як і Мілан або Неаполь. Її унікальне тиск лагуни також вимагає практичного підходу до одягу. Тому наявність великої кількості рибалок і гондольєрів протягом всієї історії виражається у величезному асортименті неформальних футболок і штанів яскравих літніх відтінків.

Officine Creative

Думаю, ти чув таку думку, що з віком хороша шкіра стає тільки краще. Але навіщо чекати? Саме така ідея прийшла в голову в 1998 році культовому шевця бренду Officine Creative Роберто Ді Розі.

У своїй шкіряній лабораторії в Монтгранаро, Ле-Марші, він створює взуття ручної роботи, яка приваблює своїм «живим» видом, навіть коли вона абсолютно нова. Така характеристика створюється намір завдяки копіткій процедурі в більш, ніж 100 кроків. Над шкірою робиться маса операцій поки вона не стане м'якою, еластичною і насиченою за кольором і текстурою (на фото це дуже добре видно).

У підсумку, взуття, після такого процесу, виглядає так, ніби ти пройшов в ній тисячу миль. Так ми повертаємося до позиції знаменитого лондонського денді Джорджа Браммел (прізвище якого і взята за основу сайту). Отже, чому ж у кожного денді завжди повинна бути хоча б одна зношена річ. Мої припущення такі.

У питаннях моди і стилю занадто багато фальші, лицемірства і тваринних інстинктів. Бажання показати іншим свої нові і дорогі речі демонструє найнижчі риси людини. І навпаки: вміння не тільки вибрати хорошу річ, але і вести себе з нею так само дбайливо як і зі своїм тілом, грамотно комбінувати її з іншими речами і при цьому бути непомітним в своєму стилі - це мистецтво, яке під силу не всім.

Крім того, в сучасному світі дуже мало речей, які способи служити людині десятками років. Причин кілька: не всі компанії готові виробляти товари такого класу і терміну давності, і не всі люди готові використовувати одну і ту ж річ так довго. І ось в такому сучасному хаосі і калейдоскопі постійно мінливих речей, що то надійне, якісне і постійне виглядає, як дивовижний острівець порядку, який так само помітять лише одиниці з людей.

MP Massimo Piombo

Массімо Пьомбо ж навпаки, шукає краси в недосконалості. Завдяки своєму однойменному бренду, він просуває альтернативне бачення розкоші, виступаючи проти однорідності тканин, текстур і квітів. Хоча він живе в Варацце, невеликому приморському містечку на лігурійському узбережжі Італії, Пьомбо проводить 200 днів в році, перетинаючи всю земну кулю в пошуках екзотичних тканин.

У поточній колекції ти знайдеш костюми з льону та бавовни, елегантно облягають білі шорти-бермуди і двобортний смокінг . Такий гардероб дуже підходить для так званого людини космополіта, який вважає себе громадянином світу, а не конкретної країни. Така різноманітність тканин і форм виглядає настільки екзотично, що по самій одязі буде дуже складно визначити твою національність або громадянство.

Brunello Cucinelli

Автор однойменного бренду, Брунелло Кучинелли, намагається втілити привабливий дух стилю скритності (дуже схоже на модель поведінки Альберто Аспесі) в своїх колекціях.

Він є переконаним прихильником змішаних і збігаються комбінацій формальних з неформальними: наприклад важкі штани з курткою і краваткою. Він насолоджується контрастом текстур - наприклад, між вовняними штанами , Лляної курткою або джинсова сорочка в парі з кашеміровим кардиганом. Кучинелли дуже цінує колір і можливості гри з ним. Його базова палітра - земляна (в основному сірі , коричневі кольори).

Canali

І все-таки не всі італійські костюми шиються з м'якими плечима. Бренд Canali є свідченням цього. Одним з його поціновувачів є Барак Обама. Не буду тут оцінювати його як політика і знавця стилю, але факт виглядає наступним чином. Перебуваючи на посаді, він кожен день носив різновид одного і того ж сірого або морського костюма. У листопаді 2008 року, розмахуючи руками при спілкуванні зі своїми прихильникам в рідному місті Чикаго, його куртка розчинилися, щоб показати лейбл Canali.

Олі Арнольд, так відгукується про цю одязі:

«Пошиття Canali досить класичний і формальний, що ідеально підходить для роботи. Колір сорочки допомагає посилити переваги синіх костюмів. Структура і формальність означають, що цей костюм - це одяг строго для ділових зустрічей , А не річ, з якою ви також легко одягнете кросівки або футболку. »

Інші бренди одягу >> французькі , скандинавські , японські .

джерела: MrPorter1 , MrPorter2

Який з перерахованих італійських брендів тобі подобається найбільше?

PS Формуючи свій гардероб, ми часто недооцінюємо вплив стилю на особисте самопочуття і сприйняття нас іншими людьми. Одяг давно перестала грати чисто практичну роль. Відтепер, кожна річ - повідомлення. Повідомлення, яке дозволяє управляти собою та іншими. Якщо ти хочеш вдосконалювати свої навички управління людьми, зареєструйся в онлайн школі Володимира Тарасова та отримай безкоштовний доступ до скарбнички соціальних технологій, створених на основі робіт Сунь-Цзи, Ніколло Макіавеллі, Генрі Форда, Роберта Оуена і Фредеріка Тейлора. Вивчи, що таке естетичне і етичне дистанціювання, навчися розрізняти і використовувати собі на благо дрібниці і деталі в поведінці інших людей, дізнайся які тренди в зміні соціуму несе цифрова революція.

Іван Палій

Главред

Італійські бренди чоловічого одягу для обраних

Останнє оновлення: 31.10.2018

Є багато речей, які італійці роблять на світовому рівні. Від їжі до архітектури, від футболу до автомобілів, від кави до сексу, в кожній з цих сфер менталітет італійців залишає свій унікальний культурний відбиток. Та відкритість і виразність, що проявляється в італійських жестах, також переноситься і на ремісництво жителів Апеннінського півострова. Саме про італійських брендах ми згадуємо перш за все, коли чуємо словосполучення «елегантна» одяг.

Коли справа доходить до моди і розкоші, ти напевно і раніше був знайомий з такими глобальними брендами, як Gucci, Prada і Tod's. Але є також компанії, які не так відомі, до чого вони часто свідомо не докладають зусиль до експансії. Ці бренди не так орієнтовані на тренди, вони працюють над витонченістю і тонкої розкішшю своїх речей, виходять з оцінки якості, пов'язаного з вишуканим смаком. У них немає нічого показового або ефектного. Це стиль скритності, який цінується набагато меншою групою людей, ніж вищевказані гіганти.

Саме про таких компаніях і піде далі мова. Коли то ці італійські бренди чоловічого одягу носили тільки знайомі самих ремісників. Кожен з цих майстрів сам працював над одягом, вкладав душу, відточував деталі і придумував унікальні технології і відмінні характеристики кожного елемента одягу. Якщо ти хочеш відчути дійсно італійський дух одягу і стилю, то придивись уважно саме до цих компаній. Вони вже десятиліттями обслуговують найвибагливіших італійців і гостей з усього світу.

зміст

Boglioli

Протягом багатьох десятиліть, ще з 1900-го року в момент заснування, Boglioli будувався як сімейний бренд. І поступово він придбав своїх культових послідовників, які цінують його за майстерність формування стилю під назвою «випадкова формальність». Йдеться про мистецтво формування такого гардероба , Коли чоловік відчуває себе дуже комфортно, розслаблено і тим не менше виглядає вельми офіційно і претензійно.

Центральне місце в лінійці речей цього будинку займає легкі куртки з різних тканин, які завжди м'які в плечах. Крім того, це підкреслює фігуру чоловіка, так ще й допомагає уникнути скутості, яку ми часто відчуваємо в подібного роду речі.

Крім того, це підкреслює фігуру чоловіка, так ще й допомагає уникнути скутості, яку ми часто відчуваємо в подібного роду речі

Rubinacci

Rubinacci це суміш неаполітанської чуттєвості і великої уваги до деталей. Особливо цей бренд популярний своїми кашеміру шарфами і оксамитовими туфлями. Компанія була заснована в 1930 році і одна з перших застосувала більш м'який вид пошиття, а також експерименти зі змішуванням відтінків, текстур і шарів. Такий одяг ідеальний варіант для любителів імпровізації, експериментів і унікальних речей.

Massimo Alba

Массімо Альба - фахівець з кашеміру. Він протягом усього життя, надає кожній речі дивно м'яку, зношену атмосферу. Хоча по факту вона абсолютно нова, зовні вона схожа на старого фаворита, яким ви володіли роками. Такий підхід до речей дуже схожий на філософію Джорджа Браммел.

З тих заміток, що про нього залишилися мені дуже запам'яталася одна з ключових думок: у денді завжди повинна бути хоч би одна зношена річ. У чому суть такого підходу? Далі в оповіданні про Officine Creative, я розкрию цю думку детальніше. А поки давай дізнаємося ще більше про Массімо.

Отже, в цьому 11-річному бренд відчувається повітря тактильної смятость і елегантності. Олі Арнольд, директор по стилю в Mr Porter так описує людини, який вважає за краще цей одяг:

«Той чоловік, який носить Массімо Альбу, - це той, хто не хоче кричущої новизни, йому потрібен мінімальний комфорт, він хоче мати в одязі трохи деталей, про які, можливо, знає тільки він сам. Так, наприклад, військово-морські чінос являють собою суміш бавовни з двовідсотковим кашеміром - ідеальне поєднання корисності і розкоші. Каштановий кардиган з шийним хусткою НЕ буде кричати всім навколо «дивитися на мене», але як тільки ви обмінюєтеся теплими обіймами з іншими людьми, такий предмет гардероба неминуче ставить питання: «Як і ким ця річ створена?». Можливо, немає більш високого компліменту. »

»

«Я намагаюся зробити одяг, в якій ви будете почувати себе саме собою справжнім», - так проголошує свою місію сам Массімо Альба. Він працює в галузі вже більше 30 років і його чутливість до дизайнерських тонкощів зростає з кожним роком. Сорочки без комірів, смугасті лляні штани, картаті блейзери та кашемірові Светри - ось основна гордість цього будинку. Якщо ти хочеш відчувати себе завжди природно, Массімо Альба стане ідеальним варіантом.

Aspesi

Aspesi є рідкістю на сучасному насиченому ринку стилю. У нього немає прес-служби або свого балакучого представника. Тільки сам Альберто Аспесі бере участь в одиничних заходах для просування свого дітища ще з 1970-х років.

Його засновник, Альберто Аспесі, завжди уникав уваги, дуже рідко давав інтерв'ю і ніколи не робив рекламних роликів або показів мод. Однак недавно, бренд привернув на позицію генерального директора Фаббіо Гноккі (раніше він працював в Брунелло Кучинелли), і компанія стала інтенсивніше працювати над своїм маркетингом. Напевно в добу глобалізації і жорсткої конкуренції для ремісника немає іншого способу творити і розвивати компанію, крім як приймаючи правила чистого капіталізму.

Арнольд так описує цей бренд:

«Aspesi спеціалізується на виробництві робочого одягу . Основна кольорова палітра досить військова - оливкова, хакі, сіра, морська. Одяг відчувається, як дуже жива, майже вінтажна, і її легко можна викинути в будь-який момент. Так, наприклад, цей оливковий блейзер - ідеальний інструмент для повсякденної роботи. При цьому він надзвичайно доступний за ціною. »

»

Приталені сорочки Шамбре, неструктуровані блейзери і злегка спортивний одяг здобули йому славу одного з інсайдерських брендів. Якщо ти не любиш купувати речі популярних брендів, а хочеш долучитися до італійської естетиці зазирни в цей будинок. Тут ти відчуєш себе по іншому.

Caruso

Цей модний будинок почав своє сходження з 1950-х років, з невеликого замовлення для бізнесу. Сьогодні ж це провідний італійський виробник одягу, для особливих цінителів уваги до деталей. Гордість цього будинку - легкі літні блейзери різних кольорів. Одягнувши їх, ти відразу забудеш, що на тобі є будь-якої піджак. Придивися до цієї марки, як особистого річному бренду.

Зараз Caruso робить костюми для більш ніж дюжини інших розкішних брендів. На заводі компанії недалеко від Парми працюють 600 чоловік, які роблять 450 костюмів в день. Це 100 000 на рік. Але з моменту прибуття Умберто Анджелоні, колишнього генерального директора Brioni, який купив компанію в 2007 році і став її генеральним директором у 2009 році, Caruso почав розвивати своє власне ім'я створюючи м'які, неструктуровані костюми.

Піджак Caruso, у який вмонтовано так звана конструкція «метелики» - виключно легкий. Він зроблений з бавовни, який легко розтягується, що не сковує рухи, що робить цей костюм ідеальним для більш теплих кліматів і для людей, які регулярно подорожують. М'які плечі (мови про підкладці) надають йому універсальність. У багатьох країнах костюм автоматично означає формальність. Але італійцям вдається шити так, що кожен може відчувати себе в піджаку дуже природно і спокійно.

Barena

Barena - бренд, натхненний традиційним нарядом місцевих венеціанських фермерів і рибалок, які створили свій власний дрес-код універсальної спецодягу. Він спирається на спадщину текстильної промисловості Венеції. Тут також, акцент робиться на м'який пошив, який дарує власникові гнучкість, допомагаючи рухатися плавно і легко між різними стилями: кежуал, смарт кежуал , класика і т.д.

Венеція відома, як незвичайно гламурний місто, що володіє історією моди, настільки ж багатою, як і Мілан або Неаполь. Її унікальне тиск лагуни також вимагає практичного підходу до одягу. Тому наявність великої кількості рибалок і гондольєрів протягом всієї історії виражається у величезному асортименті неформальних футболок і штанів яскравих літніх відтінків.

Officine Creative

Думаю, ти чув таку думку, що з віком хороша шкіра стає тільки краще. Але навіщо чекати? Саме така ідея прийшла в голову в 1998 році культовому шевця бренду Officine Creative Роберто Ді Розі.

У своїй шкіряній лабораторії в Монтгранаро, Ле-Марші, він створює взуття ручної роботи, яка приваблює своїм «живим» видом, навіть коли вона абсолютно нова. Така характеристика створюється намір завдяки копіткій процедурі в більш, ніж 100 кроків. Над шкірою робиться маса операцій поки вона не стане м'якою, еластичною і насиченою за кольором і текстурою (на фото це дуже добре видно).

У підсумку, взуття, після такого процесу, виглядає так, ніби ти пройшов в ній тисячу миль. Так ми повертаємося до позиції знаменитого лондонського денді Джорджа Браммел (прізвище якого і взята за основу сайту). Отже, чому ж у кожного денді завжди повинна бути хоча б одна зношена річ. Мої припущення такі.

У питаннях моди і стилю занадто багато фальші, лицемірства і тваринних інстинктів. Бажання показати іншим свої нові і дорогі речі демонструє найнижчі риси людини. І навпаки: вміння не тільки вибрати хорошу річ, але і вести себе з нею так само дбайливо як і зі своїм тілом, грамотно комбінувати її з іншими речами і при цьому бути непомітним в своєму стилі - це мистецтво, яке під силу не всім.

Крім того, в сучасному світі дуже мало речей, які способи служити людині десятками років. Причин кілька: не всі компанії готові виробляти товари такого класу і терміну давності, і не всі люди готові використовувати одну і ту ж річ так довго. І ось в такому сучасному хаосі і калейдоскопі постійно мінливих речей, що то надійне, якісне і постійне виглядає, як дивовижний острівець порядку, який так само помітять лише одиниці з людей.

MP Massimo Piombo

Массімо Пьомбо ж навпаки, шукає краси в недосконалості. Завдяки своєму однойменному бренду, він просуває альтернативне бачення розкоші, виступаючи проти однорідності тканин, текстур і квітів. Хоча він живе в Варацце, невеликому приморському містечку на лігурійському узбережжі Італії, Пьомбо проводить 200 днів в році, перетинаючи всю земну кулю в пошуках екзотичних тканин.

У поточній колекції ти знайдеш костюми з льону та бавовни, елегантно облягають білі шорти-бермуди і двобортний смокінг . Такий гардероб дуже підходить для так званого людини космополіта, який вважає себе громадянином світу, а не конкретної країни. Така різноманітність тканин і форм виглядає настільки екзотично, що по самій одязі буде дуже складно визначити твою національність або громадянство.

Brunello Cucinelli

Автор однойменного бренду, Брунелло Кучинелли, намагається втілити привабливий дух стилю скритності (дуже схоже на модель поведінки Альберто Аспесі) в своїх колекціях.

Він є переконаним прихильником змішаних і збігаються комбінацій формальних з неформальними: наприклад важкі штани з курткою і краваткою. Він насолоджується контрастом текстур - наприклад, між вовняними штанами , Лляної курткою або джинсова сорочка в парі з кашеміровим кардиганом. Кучинелли дуже цінує колір і можливості гри з ним. Його базова палітра - земляна (в основному сірі , коричневі кольори).

Canali

І все-таки не всі італійські костюми шиються з м'якими плечима. Бренд Canali є свідченням цього. Одним з його поціновувачів є Барак Обама. Не буду тут оцінювати його як політика і знавця стилю, але факт виглядає наступним чином. Перебуваючи на посаді, він кожен день носив різновид одного і того ж сірого або морського костюма. У листопаді 2008 року, розмахуючи руками при спілкуванні зі своїми прихильникам в рідному місті Чикаго, його куртка розчинилися, щоб показати лейбл Canali.

Олі Арнольд, так відгукується про цю одязі:

«Пошиття Canali досить класичний і формальний, що ідеально підходить для роботи. Колір сорочки допомагає посилити переваги синіх костюмів. Структура і формальність означають, що цей костюм - це одяг строго для ділових зустрічей , А не річ, з якою ви також легко одягнете кросівки або футболку. »

Інші бренди одягу >> французькі , скандинавські , японські .

джерела: MrPorter1 , MrPorter2

Який з перерахованих італійських брендів тобі подобається найбільше?

PS Формуючи свій гардероб, ми часто недооцінюємо вплив стилю на особисте самопочуття і сприйняття нас іншими людьми. Одяг давно перестала грати чисто практичну роль. Відтепер, кожна річ - повідомлення. Повідомлення, яке дозволяє управляти собою та іншими. Якщо ти хочеш вдосконалювати свої навички управління людьми, зареєструйся в онлайн школі Володимира Тарасова та отримай безкоштовний доступ до скарбнички соціальних технологій, створених на основі робіт Сунь-Цзи, Ніколло Макіавеллі, Генрі Форда, Роберта Оуена і Фредеріка Тейлора. Вивчи, що таке естетичне і етичне дистанціювання, навчися розрізняти і використовувати собі на благо дрібниці і деталі в поведінці інших людей, дізнайся які тренди в зміні соціуму несе цифрова революція.

Іван Палій

Главред

Італійські бренди чоловічого одягу для обраних

Останнє оновлення: 31.10.2018

Є багато речей, які італійці роблять на світовому рівні. Від їжі до архітектури, від футболу до автомобілів, від кави до сексу, в кожній з цих сфер менталітет італійців залишає свій унікальний культурний відбиток. Та відкритість і виразність, що проявляється в італійських жестах, також переноситься і на ремісництво жителів Апеннінського півострова. Саме про італійських брендах ми згадуємо перш за все, коли чуємо словосполучення «елегантна» одяг.

Коли справа доходить до моди і розкоші, ти напевно і раніше був знайомий з такими глобальними брендами, як Gucci, Prada і Tod's. Але є також компанії, які не так відомі, до чого вони часто свідомо не докладають зусиль до експансії. Ці бренди не так орієнтовані на тренди, вони працюють над витонченістю і тонкої розкішшю своїх речей, виходять з оцінки якості, пов'язаного з вишуканим смаком. У них немає нічого показового або ефектного. Це стиль скритності, який цінується набагато меншою групою людей, ніж вищевказані гіганти.

Саме про таких компаніях і піде далі мова. Коли то ці італійські бренди чоловічого одягу носили тільки знайомі самих ремісників. Кожен з цих майстрів сам працював над одягом, вкладав душу, відточував деталі і придумував унікальні технології і відмінні характеристики кожного елемента одягу. Якщо ти хочеш відчути дійсно італійський дух одягу і стилю, то придивись уважно саме до цих компаній. Вони вже десятиліттями обслуговують найвибагливіших італійців і гостей з усього світу.

зміст

Boglioli

Протягом багатьох десятиліть, ще з 1900-го року в момент заснування, Boglioli будувався як сімейний бренд. І поступово він придбав своїх культових послідовників, які цінують його за майстерність формування стилю під назвою «випадкова формальність». Йдеться про мистецтво формування такого гардероба , Коли чоловік відчуває себе дуже комфортно, розслаблено і тим не менше виглядає вельми офіційно і претензійно.

Центральне місце в лінійці речей цього будинку займає легкі куртки з різних тканин, які завжди м'які в плечах. Крім того, це підкреслює фігуру чоловіка, так ще й допомагає уникнути скутості, яку ми часто відчуваємо в подібного роду речі.

Крім того, це підкреслює фігуру чоловіка, так ще й допомагає уникнути скутості, яку ми часто відчуваємо в подібного роду речі

Rubinacci

Rubinacci це суміш неаполітанської чуттєвості і великої уваги до деталей. Особливо цей бренд популярний своїми кашеміру шарфами і оксамитовими туфлями. Компанія була заснована в 1930 році і одна з перших застосувала більш м'який вид пошиття, а також експерименти зі змішуванням відтінків, текстур і шарів. Такий одяг ідеальний варіант для любителів імпровізації, експериментів і унікальних речей.

Massimo Alba

Массімо Альба - фахівець з кашеміру. Він протягом усього життя, надає кожній речі дивно м'яку, зношену атмосферу. Хоча по факту вона абсолютно нова, зовні вона схожа на старого фаворита, яким ви володіли роками. Такий підхід до речей дуже схожий на філософію Джорджа Браммел.

З тих заміток, що про нього залишилися мені дуже запам'яталася одна з ключових думок: у денді завжди повинна бути хоч би одна зношена річ. У чому суть такого підходу? Далі в оповіданні про Officine Creative, я розкрию цю думку детальніше. А поки давай дізнаємося ще більше про Массімо.

Отже, в цьому 11-річному бренд відчувається повітря тактильної смятость і елегантності. Олі Арнольд, директор по стилю в Mr Porter так описує людини, який вважає за краще цей одяг:

«Той чоловік, який носить Массімо Альбу, - це той, хто не хоче кричущої новизни, йому потрібен мінімальний комфорт, він хоче мати в одязі трохи деталей, про які, можливо, знає тільки він сам. Так, наприклад, військово-морські чінос являють собою суміш бавовни з двовідсотковим кашеміром - ідеальне поєднання корисності і розкоші. Каштановий кардиган з шийним хусткою НЕ буде кричати всім навколо «дивитися на мене», але як тільки ви обмінюєтеся теплими обіймами з іншими людьми, такий предмет гардероба неминуче ставить питання: «Як і ким ця річ створена?». Можливо, немає більш високого компліменту. »

»

«Я намагаюся зробити одяг, в якій ви будете почувати себе саме собою справжнім», - так проголошує свою місію сам Массімо Альба. Він працює в галузі вже більше 30 років і його чутливість до дизайнерських тонкощів зростає з кожним роком. Сорочки без комірів, смугасті лляні штани, картаті блейзери та кашемірові Светри - ось основна гордість цього будинку. Якщо ти хочеш відчувати себе завжди природно, Массімо Альба стане ідеальним варіантом.

Aspesi

Aspesi є рідкістю на сучасному насиченому ринку стилю. У нього немає прес-служби або свого балакучого представника. Тільки сам Альберто Аспесі бере участь в одиничних заходах для просування свого дітища ще з 1970-х років.

Його засновник, Альберто Аспесі, завжди уникав уваги, дуже рідко давав інтерв'ю і ніколи не робив рекламних роликів або показів мод. Однак недавно, бренд привернув на позицію генерального директора Фаббіо Гноккі (раніше він працював в Брунелло Кучинелли), і компанія стала інтенсивніше працювати над своїм маркетингом. Напевно в добу глобалізації і жорсткої конкуренції для ремісника немає іншого способу творити і розвивати компанію, крім як приймаючи правила чистого капіталізму.

Арнольд так описує цей бренд:

«Aspesi спеціалізується на виробництві робочого одягу . Основна кольорова палітра досить військова - оливкова, хакі, сіра, морська. Одяг відчувається, як дуже жива, майже вінтажна, і її легко можна викинути в будь-який момент. Так, наприклад, цей оливковий блейзер - ідеальний інструмент для повсякденної роботи. При цьому він надзвичайно доступний за ціною. »

»

Приталені сорочки Шамбре, неструктуровані блейзери і злегка спортивний одяг здобули йому славу одного з інсайдерських брендів. Якщо ти не любиш купувати речі популярних брендів, а хочеш долучитися до італійської естетиці зазирни в цей будинок. Тут ти відчуєш себе по іншому.

Caruso

Цей модний будинок почав своє сходження з 1950-х років, з невеликого замовлення для бізнесу. Сьогодні ж це провідний італійський виробник одягу, для особливих цінителів уваги до деталей. Гордість цього будинку - легкі літні блейзери різних кольорів. Одягнувши їх, ти відразу забудеш, що на тобі є будь-якої піджак. Придивися до цієї марки, як особистого річному бренду.

Зараз Caruso робить костюми для більш ніж дюжини інших розкішних брендів. На заводі компанії недалеко від Парми працюють 600 чоловік, які роблять 450 костюмів в день. Це 100 000 на рік. Але з моменту прибуття Умберто Анджелоні, колишнього генерального директора Brioni, який купив компанію в 2007 році і став її генеральним директором у 2009 році, Caruso почав розвивати своє власне ім'я створюючи м'які, неструктуровані костюми.

Піджак Caruso, у який вмонтовано так звана конструкція «метелики» - виключно легкий. Він зроблений з бавовни, який легко розтягується, що не сковує рухи, що робить цей костюм ідеальним для більш теплих кліматів і для людей, які регулярно подорожують. М'які плечі (мови про підкладці) надають йому універсальність. У багатьох країнах костюм автоматично означає формальність. Але італійцям вдається шити так, що кожен може відчувати себе в піджаку дуже природно і спокійно.

Barena

Barena - бренд, натхненний традиційним нарядом місцевих венеціанських фермерів і рибалок, які створили свій власний дрес-код універсальної спецодягу. Він спирається на спадщину текстильної промисловості Венеції. Тут також, акцент робиться на м'який пошив, який дарує власникові гнучкість, допомагаючи рухатися плавно і легко між різними стилями: кежуал, смарт кежуал , класика і т.д.

Венеція відома, як незвичайно гламурний місто, що володіє історією моди, настільки ж багатою, як і Мілан або Неаполь. Її унікальне тиск лагуни також вимагає практичного підходу до одягу. Тому наявність великої кількості рибалок і гондольєрів протягом всієї історії виражається у величезному асортименті неформальних футболок і штанів яскравих літніх відтінків.

Officine Creative

Думаю, ти чув таку думку, що з віком хороша шкіра стає тільки краще. Але навіщо чекати? Саме така ідея прийшла в голову в 1998 році культовому шевця бренду Officine Creative Роберто Ді Розі.

У своїй шкіряній лабораторії в Монтгранаро, Ле-Марші, він створює взуття ручної роботи, яка приваблює своїм «живим» видом, навіть коли вона абсолютно нова. Така характеристика створюється намір завдяки копіткій процедурі в більш, ніж 100 кроків. Над шкірою робиться маса операцій поки вона не стане м'якою, еластичною і насиченою за кольором і текстурою (на фото це дуже добре видно).

У підсумку, взуття, після такого процесу, виглядає так, ніби ти пройшов в ній тисячу миль. Так ми повертаємося до позиції знаменитого лондонського денді Джорджа Браммел (прізвище якого і взята за основу сайту). Отже, чому ж у кожного денді завжди повинна бути хоча б одна зношена річ. Мої припущення такі.

У питаннях моди і стилю занадто багато фальші, лицемірства і тваринних інстинктів. Бажання показати іншим свої нові і дорогі речі демонструє найнижчі риси людини. І навпаки: вміння не тільки вибрати хорошу річ, але і вести себе з нею так само дбайливо як і зі своїм тілом, грамотно комбінувати її з іншими речами і при цьому бути непомітним в своєму стилі - це мистецтво, яке під силу не всім.

Крім того, в сучасному світі дуже мало речей, які способи служити людині десятками років. Причин кілька: не всі компанії готові виробляти товари такого класу і терміну давності, і не всі люди готові використовувати одну і ту ж річ так довго. І ось в такому сучасному хаосі і калейдоскопі постійно мінливих речей, що то надійне, якісне і постійне виглядає, як дивовижний острівець порядку, який так само помітять лише одиниці з людей.

MP Massimo Piombo

Массімо Пьомбо ж навпаки, шукає краси в недосконалості. Завдяки своєму однойменному бренду, він просуває альтернативне бачення розкоші, виступаючи проти однорідності тканин, текстур і квітів. Хоча він живе в Варацце, невеликому приморському містечку на лігурійському узбережжі Італії, Пьомбо проводить 200 днів в році, перетинаючи всю земну кулю в пошуках екзотичних тканин.

У поточній колекції ти знайдеш костюми з льону та бавовни, елегантно облягають білі шорти-бермуди і двобортний смокінг . Такий гардероб дуже підходить для так званого людини космополіта, який вважає себе громадянином світу, а не конкретної країни. Така різноманітність тканин і форм виглядає настільки екзотично, що по самій одязі буде дуже складно визначити твою національність або громадянство.

Brunello Cucinelli

Автор однойменного бренду, Брунелло Кучинелли, намагається втілити привабливий дух стилю скритності (дуже схоже на модель поведінки Альберто Аспесі) в своїх колекціях.

Він є переконаним прихильником змішаних і збігаються комбінацій формальних з неформальними: наприклад важкі штани з курткою і краваткою. Він насолоджується контрастом текстур - наприклад, між вовняними штанами , Лляної курткою або джинсова сорочка в парі з кашеміровим кардиганом. Кучинелли дуже цінує колір і можливості гри з ним. Його базова палітра - земляна (в основному сірі , коричневі кольори).

Canali

І все-таки не всі італійські костюми шиються з м'якими плечима. Бренд Canali є свідченням цього. Одним з його поціновувачів є Барак Обама. Не буду тут оцінювати його як політика і знавця стилю, але факт виглядає наступним чином. Перебуваючи на посаді, він кожен день носив різновид одного і того ж сірого або морського костюма. У листопаді 2008 року, розмахуючи руками при спілкуванні зі своїми прихильникам в рідному місті Чикаго, його куртка розчинилися, щоб показати лейбл Canali.

Олі Арнольд, так відгукується про цю одязі:

«Пошиття Canali досить класичний і формальний, що ідеально підходить для роботи. Колір сорочки допомагає посилити переваги синіх костюмів. Структура і формальність означають, що цей костюм - це одяг строго для ділових зустрічей , А не річ, з якою ви також легко одягнете кросівки або футболку. »

Інші бренди одягу >> французькі , скандинавські , японські .

джерела: MrPorter1 , MrPorter2

Який з перерахованих італійських брендів тобі подобається найбільше?

PS Формуючи свій гардероб, ми часто недооцінюємо вплив стилю на особисте самопочуття і сприйняття нас іншими людьми. Одяг давно перестала грати чисто практичну роль. Відтепер, кожна річ - повідомлення. Повідомлення, яке дозволяє управляти собою та іншими. Якщо ти хочеш вдосконалювати свої навички управління людьми, зареєструйся в онлайн школі Володимира Тарасова та отримай безкоштовний доступ до скарбнички соціальних технологій, створених на основі робіт Сунь-Цзи, Ніколло Макіавеллі, Генрі Форда, Роберта Оуена і Фредеріка Тейлора. Вивчи, що таке естетичне і етичне дистанціювання, навчися розрізняти і використовувати собі на благо дрібниці і деталі в поведінці інших людей, дізнайся які тренди в зміні соціуму несе цифрова революція.

Іван Палій

Главред

У чому суть такого підходу?
Але навіщо чекати?
У чому суть такого підходу?
Але навіщо чекати?
У чому суть такого підходу?
Але навіщо чекати?
У чому суть такого підходу?

Новости