Італійський стиль одягу для чоловіка: як не переборщити і не виглядати смішно

  1. Коричневий, фіолетовий, чорний - кольори справжнього італійського стилю
  2. Тільки дороге якість! Правило італійського стилю
  3. Італійський стиль: піджак і сорочка
  4. Принти та кольори італійського стилю одягу
  5. взуття італійця

Італійці по праву вважаються еталоном стилю. Саме італійські чоловіки завжди виглядають модно і привабливо, але в чому ж секрети їх елегантності. Насправді все не так складно, як може здатися на перший погляд. Адже не дарма італійські дизайнери є лідерами у всьому світі.

Коричневий, фіолетовий, чорний - кольори справжнього італійського стилю

Основна порада - не варто повністю наслідувати італійського стилю, адже справа не тільки в ньому, а в правильному поєднанні кольорів і фасонів. Багато хлопців помилково намагаються одягатися в ті кольори, які вважають за краще італійці - коричневий, фіолетовий, чорний. Хлопцям зі смаглявою шкірою ці кольори дійсно підходять, а от чоловіки з білою шкірою в такому одязі будуть виглядати як мінімум нерозумно. Насичена колірна гамма відмінно підійде для чоловіків зі смаглявою шкірою, а ось розмиті колірні рішення Венеції і Мілана - відмінний вибір для блондинів і молодих людей зі світлими очима.

Тільки дороге якість! Правило італійського стилю

Жоден італієць ніколи не одягне занадто химерну і відверто дорогий одяг. Речі повинні бути природними, в якійсь мірі демократичними і елегантними. Але пам'ятайте і про те, що одяг має бути якісною, італійці не терплять дешевих тканин. Якщо вам подобається італійський стиль в одязі, то перш за все варто знати і дотримуватися кількох правил, які допоможуть вам правильно підібрати одяг.

Якщо вам подобається італійський стиль в одязі, то перш за все варто знати і дотримуватися кількох правил, які допоможуть вам правильно підібрати одяг

На фото: італійський стиль одягу - тільки дороге якість! На фото: італійський стиль одягу - тільки дороге якість На фото: італійський стиль одягу - тільки дороге якість!

Італійський стиль: піджак і сорочка

Перш за все подбайте про правильний вибір піджака і сорочки, ці речі повинні гармоніювати один з одним. Не варто вибирати занадто довгий піджак, такий підхід явно не в італійському стилі. До скороченим піджака і сорочці в тон відмінно підійдуть брюки або джинсові штани. Не забувайте про аксесуари - вони повинні бути високої якості. Шкіряний ремінь, краватка, нагрудний хустку - все це повинно гармоніювати і максимально поєднуватися один з одним. Невелика тонкість в носінні нагрудного хустки - він повинен бути одного кольору з краваткою (якщо такий відсутній, то з сорочкою).

Принти та кольори італійського стилю одягу

Зараз на піку італійській моді знаходяться яскраві квіткові принти, не варто думати, що це неприпустима форма одягу для чоловіків. Подібний піджак з яскравим квітковим малюнком можна правильно поєднувати з однотонними речами переважно світлих відтінків.

Не забувайте про вічну чорно-білої класики, таке поєднання кольорів ніколи не вийде з моди, тим більше італійської. Класичні чорні брюки з білою сорочкою відмінно поєднуватимуться з жилетом з атласною обробкою. Якщо хочете трохи виділитися з натовпу і показати свою оригінальність, злегка закатати рукава, підберіть відповідну контрастну взуття.

На фото: італійський стиль одягу. На фото: італійський стиль одягу На фото: італійський стиль одягу. На фото: італійський стиль одягу. На фото: італійський стиль одягу. На фото: італійський стиль одягу.

взуття італійця

До речі, саме до взуття італійські чоловіки ставляться з особливим трепетом. Найкраще вибирати туфлі або черевики зі шкіри або замші, віддавайте перевагу дорогим і брендовим моделям. Відразу відмовтеся від будь-яких дешевих варіантів, дороге взуття - показник статусу і наявності смаку у будь-якого чоловіка. Також повинна бути змінна пара туфель, адже одна пара швидко приходить в непридатність, та й не завжди зможе елегантно вписується в відповідний образ. Важлива деталь - шкарпетки повинні обов'язково поєднуватися з взуттям, це важливе правило для будь-якого модника.

Важлива деталь - шкарпетки повинні обов'язково поєднуватися з взуттям, це важливе правило для будь-якого модника

На фото: італійський стиль одягу для чоловіка - перевагу дорогим брендовим моделям. На фото: італійський стиль одягу для чоловіка - перевагу дорогим брендовим моделям На фото: італійський стиль одягу для чоловіка - перевагу дорогим брендовим моделям.

Італійці віддають перевагу брендовому одягу. У гардеробі будь-якого модника є речі відомого дизайнерського дуету Dolce & Gabbana, тому якщо є можливість обов'язково зверніть увагу на цей бренд. У цьому сезоні особливою популярністю користуються костюми і піджаки з принтами на історичну тематику.

Щоб виглядати модно і привабливо, зовсім не потрібно купувати величезну кількість одягу, слід просто відповідально підійти до вибору і знайти ті речі, які будуть вам дійсно до лиця.

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

Новости