Iteca - У Шимкенті відкрилася друга будівельна та інтер'єрна виставка ShymkentBuild 2016

16 березня в Шимкенті розпочала роботу 2-я Південно-Казахстанська будівельна та інтер'єрна виставка ShymkentBuild 2016. Організатори - міжнародна виставкова компанія «Iteca».

Виставку відкрили начальник Управління підприємництва індустріально-інноваційного розвитку та туризму ЮКО Марат Карабаєв, директор регіональної Палати підприємців ЮКО Аскар Абубакиров, голова асоціації шляховиків і будівельників ЮКО Абільсеіт раба і директор з продажу компанії «Iteca» Борис Даниленко.

За словами пана Карабаева: «Підводячи підсумки 2015 року обсяг виробництва в сфері будівництва збільшився на 9,5% і необхідно більше приділяти увагу розвитку нових інвестиційних проектів. Упевнений, що виставка ShymkentBuild сприятиме розвитку підприємницької діяльності Південно-Казахстанської області ».

Директор Регіональної Палати підприємців Аскар Абубакиров, також висловив упевненість, що: «Шимкент є підприємницьким центром Казахстану і одним з пріоритетних секторів області є будівельний. На виставці ShymkentBuild основні завдання підприємців - проведення переговорів, знайомство з новими технологіями і устаткуванням ».

Організатори відзначають участь в ShymkentByuld 2016 великої кількості вітчизняних виробників і підприємців, серед яких з Південно-Казахстанської області 13 компаній.

Як зазначив пан Даниленко: «Ми бачимо, що Південно-Казахстанська область активно розвивається і має величезний потенціал, сподіваємося, що виставка сприятиме залученню в регіон нових будівельних матеріалів і технологій, відкриття нових ринків для бізнесу, а також розвитку всього регіону.

Виставку також відвідав заступник Акіма Південно-Казахстанської області Сапарбек Туякбай. Після ознайомлення з представленою продукцією учасників, він обговорив з учасниками перспективні проекти і можливості співпраці в Південно-Казахстанській області.

Нагадаємо, що у виставці ShymkentBuild 2016 беруть участь понад 40 компаній, які представляють продукцію з 12 країн світу.

Експозиція триватиме до 18 березня, включно. Виставка знайомить фахівців з актуальними пропозиціями ринку, сучасними матеріалами, технологіями та обладнанням для будівництва, ремонту та оздоблення.

Виставка знайомить фахівців з актуальними пропозиціями ринку, сучасними матеріалами, технологіями та обладнанням для будівництва, ремонту та оздоблення

Виставка ShymkentBuild досить молодий проект, проте організатори впевнені, що в майбутньому подія займе значиму позицію в портфоліо будівельних подій, що проводяться компанією Iteca. Виставка, безсумнівно, надає можливість зустрітися з керівниками компаній, які цікавлять, провести переговори з партнерами, обмінятися досвідом, а також побачити новинки будівельної індустрії.

Виставка, безсумнівно, надає можливість зустрітися з керівниками компаній, які цікавлять, провести переговори з партнерами, обмінятися досвідом, а також побачити новинки будівельної індустрії

ShymkentBuild офіційно підтримують Міністерство з інвестицій та розвитку Республіки Казахстан, Міністерство Національної економіки Республіки Казахстан, Акімат Південно-Казахстанської області, Комітет у справах будівництва, житлово-комунального господарства та управління і Національна палата підприємців Південно-Казахстанської області, Союз Будівельників Республіки Казахстан і Торговельне представництво Російської Федерації.

ShymkentBuild офіційно підтримують Міністерство з інвестицій та розвитку Республіки Казахстан, Міністерство Національної економіки Республіки Казахстан, Акімат Південно-Казахстанської області, Комітет у справах будівництва, житлово-комунального господарства та управління і Національна палата підприємців Південно-Казахстанської області, Союз Будівельників Республіки Казахстан і Торговельне представництво Російської Федерації

Докладний список учасників, новини виставки та інша корисна інформація доступна на офіційному сайті події - www.shymkentbuild.kz

печатка Електронна пошта

Новости