Janita (Яніта) - жіноче взуття високої якості з Фінляндії. Де купити, адреси магазинів в Україні

  1. Історія створення торгової марки Janita (Яніта)
  2. Де купити жіноче взуття торгової марки Janita (Яніта), адреси магазинів в Україні:

Janita (Яніта) - фінський бренд якісної жіночку взуття

Janita (Яніта) - фінський бренд якісної жіночку взуття.

Історія створення торгової марки Janita (Яніта)

У взутті Janita можна зустріти людей в Норвегії, Росії, країнах Балтики, Фінляндії та Швеції. Компанію Janita вважають найбільшим фінським виробником, що спеціалізується на виробництві взуття для жінок.

Сімейний бізнес Janita був заснований в кінці 50-х років минулого століття, а його засновником став Kalevi Salmi. Чотири покоління родини займалися розвитком сімейного бізнесу. В даний час традиції взуттєвого виробництва продовжують в компанії Janita сини Kalevi, Jari Salmi, який є керуючим директором, і його заступник Jarmo Salmi.

Головна виробнича фабрика компанії сьогодні знаходиться у фінляндському містечку Сейнайокі. Там працюють більше двохсот фахівців компанії, справжніх професіоналів у взуттєвій справі, а також суб-підрядники. У компанії створені прекрасні умови для відпочинку і плідної роботи своїх співробітників. При виробництві взуття враховуються жорсткі умови північного клімату Фінляндії, тому використовуються спеціальні матеріали, які захистять в холод. У суворіші і холодніші зими, а також мокрій навесні і восени така фінська взуття стане просто незамінною.

Майже 80% товарів компанії експортуються в інші країни. Не так давно компанія Janita за свою успішну роботу і найактивнішу участь у розвитку зовнішньої торгівлі була удостоєна «Президентської Експортною Нагороди».

Взуття виробляють з фінських матеріалів, в основному зі шкіри. Строгий контроль взуття здійснюють на кожному з етапів виробництва, все товари тестують, використовуючи низькі температури. Саме тому вироби є дуже якісними. У нашій країні популярністю користується взуття з підкладкою з натурального хутра. Наприклад, нове взуття сезону осінь-зима можна побачити в магазинах вже влітку, що не може не радувати.

Відео, яке демонструє процес виготовлення моделей взуття:

Де купити жіноче взуття торгової марки Janita (Яніта), адреси магазинів в Україні:

Офіційним дистриб'ютором фінської взуття в нашій країні є компанія ФІНвзуття, магазин якої можна знайти за такою адресою:
м. Київ, вул. Горького, 116.
Також взуття Janita можна придбати і в Донецьку, в мультибрендовому бутіку Бумеранг, який знаходиться за наступною адресою:
вул. Університетська, 63, тел. (062) 34- 68-84.

Офіційний сайт бренду Janita: http://www.janita.fi

Новости