JBL Link з Google Assistant, бумбокс з 24 годинний автономією і безліч навушників з особливостями

  1. JBL Link
  2. JBL Boombox
  3. JBL Free
  4. UA Sport Wireless Train
  5. JBL Reflect Fit
  6. JBL Junior
  7. JBL E65BTNC

Чому всесвітньо відомої компанії не випустити свою розумну портативну колонку? JBL так і зробила і представила кілька розумних колонок з підтримкою Google Assistant. Також були представлені бездротові навушники і бумбокс, який може програвати музику в автономному режимі 24 години.

JBL Link

Чому всесвітньо відомої компанії не випустити свою розумну портативну колонку

Серія JBL Link з Google Assistant представлена ​​не однією, а відразу трьома розумними колонками: Link 10, Link 20 і Link 300. Ви можете в будь-який момент сказати: "Окей Google" і далі ставити запитання або наказати щось зробити. Також колонки мають вбудовану підтримку Chromecast.

JBL Link 10 є портативної колонкою. JBL обіцяє роботу протягом 5 годин. JBL Link 10 отримала 2 динаміка по 8 Вт. Також JBL Link 10 отримала захист від води IPX7. Ціна 169 євро.

JBL Link отримав два динаміка, але вже по 10 Вт. Автономної роботи пропонується стільки ж - 5 годин. Також присутній захист IPX7 Ціна 199 євро.

JBL Link 300 позбавлений можливості автономної роботи, але зате має більше динаміків загальною потужністю 50 Вт.

JBL Boombox

JBL Boombox

Просто JBL Boombox. Без Google Assistant. Але зате найбільший в компанії, вагою 5 кг і довжиною 50 см. Обсяг його акумулятора становить 20000 мАг. Крім того, колонка отримала 6 динаміків, 2 з яких відповідають за бас.

Як і у JBL Link 10 і 20 присутній захист IPX7. В душі більше може не бути так самотньо і тихо. За допомогою Bluetooth до JBL Boombox можна підключати додаткові динаміки JBL Connect +.

JBL Boombox можна буде придбати починаючи з 19 вересня за ціною 499 євро.

JBL Free

JBL Free

JBL Free - це два Bluetooth навушника з вбудованими акумуляторами. Вони можуть програвати музику до 4 годин. Блок, в які кладуть навушники для зарядки, несе в собі досить енергії для ще 20 годин програвання музики з періодичними зарядками навушників. Що дивує, так це можливість зарядити повністю гарнітуру за 15 хвилин.

Що дивує, так це можливість зарядити повністю гарнітуру за 15 хвилин

На виставці IFA 2017 Samsung презентувала вже другу лінійку своїх навушників Samsung Gear IconX. При порівнянній ціні, вони також пропонують повноцінний фітнес-трекер і інші додаткові функції. Детальніше про це ви можете прочитати в журналі QLED тут .

JBL Free будуть продаватися за ціною 149 євро, починаючи з наступного місяця.

UA Sport Wireless Train

UA Sport Wireless Train

UA Sport Wireless Train є спільною розробкою JBL і виробників спортивного екіпірування Under Armor. Раніше цей союз вже існував, але це вперше, коли навушники будуть продаватися не під брендом JBL.

Ці навушники покриті тканиною SuperVent, яку Under Armor використовує для більшої частини свого одягу. Варто відзначити функцію, що дозволяє слухати, що відбувається навколо вас, не знімаючи навушників. Для її активації є спеціальний перемикач. Також UA Sport Wireless Train підтримує швидку зарядку, і 5 хвилин заряду вистачить на 1 годину прослуховування музики.

UA Sport Wireless Train стануть доступні в грудні за ціною 199 євро.

JBL Reflect Fit

JBL Reflect Fit

JBL Reflect Fit є популярний нині формат навушників з нашийним ободом. У ньому є унікальна функція для такого типу пристроїв - пульсометр. Для цього відведена спеціальна кнопка. JBL Reflect Fit повинні пропрацювати від одного заряду 8 годин. Вони стануть доступні в жовтні за 149 євро.

JBL Junior

JBL Junior

JBL Junior розрахована для дітей. Однією з її особливостей є обмеження максимальної гучності звуку на рівні 85 дБ. Є дротова і бездротова версія навушників. Обсягу акумулятора в бездротової версії вистачить на 10 годин прослуховування музики. Його ціна 50 євро. Провідна версія обійдеться в 25 євро. Придбати гарнітури можна буде у вересні.

JBL E65BTNC

JBL E65BTNC

JBL E65BTNC отримала повнорозмірні монітори E65BTNC. Також навушники відрізняються функцією активного шумозаглушення. Вони можуть бути з'єднані з джерелом звуку через Bluetooth або через звичайний аудіокабель. Шумозаглушення можна регулювати за допомогою спеціальної кнопки. З відключеним шумозаглушенням навушники зможуть пропрацювати від одного заряду 24 години. З активацією функції - 15 годин. Навушники отримали підтримку швидкої зарядки. Запуск планується в жовтні з ціною 199 євро.

Новости