Jeffrey Campbell з новою колекцією SS 2018 у Miraton


Вісімнадцятирічна торгова марка з багатою історією Jeffrey Campbell, яка родом з самого серця Лос-Анджелеса, представляє свою нову колекцію на просторах Miraton. У міру того, як виріс асортимент колекції розвивалася і компанія, і на сьогоднішній день торгова марка є однією з найбільш впізнаваних не тільки в США, але і у всьому світі.

Заснований навколо натхнення старовинними традиціями, аналізу тенденцій в моді повсякденному житті, бренд позиціонував себе як виробник взуття для кочівників з усього світу.

В останні роки, бренд набрав величезних оборотів і став доступним у великій кількості бутиків і інтернет магазинів по всьому світу. Найбільші концепт-сторі представляють бренд на найвидніших полицях своїх магазинів і з кожним роком, їх кількість все збільшується. На сьогодні бренд представлений в більш ніж 56 країнах і цей список росте, так як бренд розвивається з кожним днем.

Джеффрі Кемпбелл створював взуття починаючи з 18 років, а його кар'єра почалася під час роботи в місцевому магазині Nordstrom в Лос-Анджелесі. На початок 2000 року, він почав проектувати і створювати взуття в своєму гаражі. Божевільні забарвлення, елегантний дизайн і унікальний вибір тканин - це стиль американського майстра.

На сьогоднішній день бренд Jeffrey Campbell не тільки всесвітньо відомий виробник взуття, а ціле сімейну справу, що стало династією. Участь в розробках і маркетингових дослідженнях беруть всі члени сім'ї, а на даний момент бренд займається колекцією JC play, яку скоро побачить світ.

Всесвітньо відомий американський бренд, представлений в культових concept-store від Нью-йорку до Мілана, завдяки команді, яка завжди знаходиться в пошуку нових рішень і натхнення.

Над створенням кожної одиниці бренду трудиться невелика команда, яка вже давно стала згуртованою сім'єю, кожен член якої завжди знаходиться в пошуках натхнення, розробці стильних концепцій і рішень, для того щоб кожен клієнт зміг знайти собі пару взуття до душі.



Модель туфель, що виконана з натуральної замші, створена для елегантних леді. Основними декоративними елементами є банти на передній частині виробу, що давно стали справжнім трендом, що надає свіжий вигляд класичним фасонів взуття. Перли виступає в ролі витонченого акценту, а коли він присутній на каблуке- виходить приголомшливий ефект.

Рекомендуємо поєднувати такі туфлі з класичним картатим піджаком і вузькими джинсами, адже в такому образі Ви зможете вдало підкреслити свою елегантність і гарний смак. А для того, щоб виглядати за останнім словом моди, візьміть з собою трендовую плетену сумку. У такому образі Ви можете йти на роботу, на зустріч з друзями або другою половинкою.

Наше натхнення приходить від повсякденної жінки - це може бути дівчина на вулиці, дама в метро, ​​на зупинці або в парку. З увагою до деталей і близькістю до концентрації концепції і дизайну, колекція Джеффрі Кемпбелл пропонує щось для всіх. «Спасибі всім нашим шановним клієнтам, як постійним, так і тим, що вперше спробували на собі нашу взуття. Ми дякуємо Вам, так як ми стали впізнаваними за останні 14 років і з нетерпінням чекаємо ще більшого в наступні 14 років. »- говорить сам засновник компанії.


Незвичайний фасон і відсутність зайвих деталей- це відображення сучасного мінімалізму. Монохромність цієї моделі в ніжно-рожевому кольорі не залишить байдужим будь-яку модницю. Пудровий колір відмінно гармонує з базовими кольорами і додасть ніжності в повсякденний лук, такі лофери однозначно стануть оригінальним рішенням. Щоб підкреслити стиль такому взутті, варто віддати перевагу лаконічною одязі в стилі casual: чорна сукня і консервативний піджак найбільш точно допоможуть виділити Вашу стильну пару взуття, що буде грати на контрасті.


Мюлі стали улюбленою моделлю багатьох блогерів і знаменитостей літнього сезону, адже така модель взуття виглядає акуратно і стильно і чудово поєднується з будь-яким елементом гардеробу. Найбільш виграшно Мюлі виглядають в компанії укорочених штанів і вузьких джинсів. Головною деталлю моделі є фантазійний каблук, що декорований фаворитом сезону - перлами. Така модель з перловим декором, легко сполучуваності з легкими сукнями та повітряними спідницями, надаючи йому образу жіночності і витонченого стилю.

Крім консервативного чорного кольору, дизайнери бренду створили модель з бежевою замші, що підійде для створення романтичних луків.


Завдяки універсальному і свіжому кольором, така модель буде актуальна незалежно від модних змін. Підкреслити своє яскраве настрій можна за допомогою подовженого піджака без рукавів, сукні самого трендового відтінку ультрафіолет і, звичайно ж, таких лаконічних і витончених мюлей, що допоможуть врівноважити настільки яскравий цибулю.

Дизайнерські колекції також пропонують нашій увазі цікаві образи, які легко створювати з подібним взуттям.

Бренд Armani Prive пропонує поєднувати подібні туфлі зі строгими, але досить яскравими вбраннями в діловому стилі, що складаються з яскравого шкіряного піджака і сірих штанів укороченою довжини.


А ось бренд Oscar de la Renta в своїх показах використовував закриті атласні Мюлі, підкреслюючи образ елегантної дівчини, дизайнери склали його з силуетних спідниці і стриманою блузи. Пишна спідниця міді, не втрачає модних позицій, а яскравий квітковий принт - це один з головних літніх трендів, що розбавляє чорний тотал лук, додаючи оригінальності такому монохромному образу.


Кожен сезон колекція Jeffrey Cambell обов'язково виробляє фурор, адже різноманітність дизайнерських ідей вражає уяву. Кожен виріб вражає своєю універсальністю та елегантністю. З таким взуттям дуже просто експериментувати і створювати барвисті луки, а що може бути краще для цього, як ні найяскравіше пору року.

Тепер всесвітньо відомий американський бренд став ще ближче, адже його місія полягає в тому, щоб зробити модну взуття доступною для всіх. Шукайте брендове взуття у нас. На сторінках магазину https://www.miraton.ua .


Новости