Кабель КГ 5х50 купити в Москві. Ціни на КГ 5х50 кабель

  1. Умови продажу та поставки кабелю КГ 5х50 Купити кабель КГ 5х50 можуть фізичні та юридичні особи за...
  2. Область застосування КГ 5х50
  3. Ціна на кабель КГ 5х50
  4. Купити кабель КГ 5х50
  5. Технічні та експлуатаційні характеристики КГ 5х50
  6. Хочете дізнатися по марці КГ 5х50 більше?
  7. Потужність кабелю КГ 5х50

Умови продажу та поставки кабелю КГ 5х50

Купити кабель КГ 5х50 можуть фізичні та юридичні особи за безготівковим і готівковим розрахунком. Відвантаження купленої продукції здійснюється протягом одного - двох днів з моменту надходження оплати на рахунок нашої компанії. У разі необхідності відстрочки (наприклад Державним і муніципальним організаціям) може бути надана відстрочка платежу не більше 30 днів з дати поставки товару.

Наша компанія здійснює доставку купленого кабелю КГ 5х50 власним транспортом. Доставка кабелю, зі складу, можлива також із залученням сторонніх транспортних компаній. При цьому перевезення вантажу від нашого складу до терміналу транспортної компанії залишається безкоштовною для замовника. Доставка в інші регіони РФ також можлива як незалежними транспортними компаніями, так і власним транспортом компанії і проводиться за бажанням покупця.

Ціна кабелю КГ 5х50 цілком залежить від поточної вартості міді на біржі LME і курсу валюти в якій торгується метал ($ уе), хороший і якісний кабель не може коштувати дешевше міді використовуваної в ньому. Розмір знижки на КГ 5х50 залежить від загального обсягу закупівлі, остаточну вартість можна дізнатися відправивши заявку на пошту [email protected] Будь-яку додаткову інформацію, що стосується доставки, термінів поставки і тд, ви завжди можете дізнатися, зв'язавшись з нашими співробітниками за номером 8 (800) 300-64-54 дзвінок безкоштовний.

Конструкція КГ 5х50

Дана марка випускається в декількох варіантах з різною кількістю струмопровідних жил - від однієї до п'яти. Найбільш затребуваною є чотирижильного конфігурація - з трьома фазними і одним заземлюючим провідником. У загальному випадку кабель КГ 5х50 складається з наступних елементів:
1. Мідний токопроводнік з дроту високого класу гнучкості.
2. Шар синтетичної плівки марки ПЕТ-Е.
3. Гумова ізоляція на основі каучуку різних типів (в залежності від кліматичного виконання виробу)
4. Ще один шар плівки ПЕТ-Е, що покриває ізольовані жили.
5. Зовнішня оболонка з гуми. Для підвищення її зносостійкості деякі виробники додають до складу оболонки пряжу.

Варто відзначити, що плівка ПЕТ-Е виповнюється важливу роль в структурі кабелів марки КГ 5х50. Під час експлуатації вони досить сильно нагріваються, що могло б призвести до склеювання струмопровідних жив і гумовою оболонки. Однак завдяки плівці цього не відбувається.

Область застосування КГ 5х50

Кабель КГ 5х50 (маркування розшифровується як «кабель гнучкий») використовується для підключення до електромереж різноманітного рухомого обладнання. Дуже часто він застосовується для подачі живлення на зварювальні апарати, а ось його експлуатація на важкої підйомно-транспортної техніки небажана. Даний кабель розрахований на постійну напругу 1 кВ або змінну напругу 0.66 кВ частотою до 400 Гц. Він може бути прокладений одним із таких способів:
- в герметичній трубі (пластикової, сталевий або керамічної);
на спеціальному кабельному лотку (якщо площа перерізу не перевищує 16 квадратних метрів);
- відкритим способом (навіть без додаткового захисту, так як кабель має гарну стійкість до впливу ультрафіолету і вологи).

Прокладка кабелю КГ 5х50 в траншеях неможлива - виріб не оснащено будь-якими захисними покривами, тому тиск грунту рано чи пізно призведе до його пошкодження. По більшості своїх технічних і експлуатаційних параметрів дана марка відповідає вимогам стандарту ГОСТ 24334-80.

Ціна на кабель КГ 5х50

Остаточна вартість вашого замовлення буде розрахована виходячи з обсягу продукції і умов доставки. Для того щоб дізнатися точну ціну кабелю потрібно просто залишити заявку нашим менеджерам.

Інформація про наявність кабельної продукції на складі має довідковий характер. Вона може змінюватися в залежності від темпів реалізації тієї чи іншої марки і нових надходжень. Серед наших партнерів - понад 100 складів по всій Росії, але ми намагаємося підтримувати актуальність даної інформації на максимумі в будь-яких умовах.

Купити кабель КГ 5х50

Для своїх клієнтів ми пропонуємо широкий асортимент кабельно-провідникової продукції від виробника, будь-які обсяги, необхідну кількість часу для консультації, допомогу у виборі продукцію. Постійним клієнтам ми пропонуємо гнучку систему знижок.

Технічні та експлуатаційні характеристики КГ 5х50

Виробники кабелю КГ 5х50:

Використання низькоякісного або контрафактного кабелю КГ 5х50 може привести до найсумніших наслідків. Для того, щоб уникнути подібних проблем, скористайтеся нашим списком найбільш надійних і перевірених кабельних виробників.


* Повний список виробників можна подивитися ТУТ .

Хочете дізнатися по марці КГ 5х50 більше?

1.Область застосування;
2.Конструкцію;
3.Техніческій дані:
- Номінальну напругу;
- будівельна довжина;
- мінімальний радіус вигину;
- гост;
- опір ізоляції і струмопровідних жил;
- тривало / гранично допустимі струмові навантаження (тривалий струм);
- активне і індуктивний опір;
- зовнішній / зовнішній діаметр;
- вага, маса кабелю КГ 5х50.

Дані індекси означають, що жили кабелю АКГ 5х50 виготовлені в багатодротовими виконанні.

У нас Ви можете замовити кабельні муфти (з'єднувальні, кінцеві) для кабелю КГ 5х50.
Ми рекомендуємо муфти ENSTO, RAYCHEM, Прогрес.

Потужність кабелю КГ 5х50

Розрахувати потужність (струм), номінальну напругу кабелю КГ 5х50 допоможе наш технічний консультант.

Цікавить наявність, ціна або потрібна допомога в підборі? Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами через 10 хвилин

замовити дзвінок

Хочете дізнатися по марці КГ 5х50 більше?
Цікавить наявність, ціна або потрібна допомога в підборі?

Новости