Кабмін затвердив нову уніформу патрульної поліції

Українських поліцейських вже найближчим часом переодягнуть у нову уніформ Українських поліцейських вже найближчим часом переодягнуть у нову уніформ.

Нова уніформа патрульних поліцейських передбачає повний комплект зимової і літньої, чоловічого та жіночого одягу. У комплекти входять: головні убори (шапки на різні пори року, кашкети, кепі, берет, шапки-маски), пальто, плащі (у тому числі жіночі), курточки, напівкомбінезон зимовий. Для виконання різних завдань передбачені костюм спеціального призначення, костюм-дощовик, костюм маскувальний, халат маскувальний, комбінезон тактичний, джемпер і светр-гольф.

Також поліцейським буде видано термобілизна (фуфайка та кальсони), краватки (чоловічий та жіночий), кашне, рукавички, рукавички штурмові, шкарпетки. І це ще не все - патрульних поліцейських забезпечать жилами спеціальними і розвантажувальними, розвантажувальної поясний системою з подсумками, різної взуттям, ременями.

Крім усього цього поліцейським покладені рюкзак тактичний, мішок спальний, килимок теплоизолирующий, ряд аксесуарів (нарукавний знак поліції, кокарда, погони, гудзики, затиск для краватки, аксельбант).

Читайте також: Аваков: Кабмін затвердив зразки форми патрульної поліції. фото
Варто нагадати, що не так давно глава МВС Арсен Аваков заявляв, що нова форма поліції буде в чотири рази дешевше, ніж європейська.

Новости