Кадрове агентство "Кар'єра", г. Брянск

Ми працюємо в Брянську з 1997 р   Основним напрямком нашої діяльності є підбір кваліфікованого персоналу
Ми працюємо в Брянську з 1997 р

Основним напрямком нашої діяльності є підбір кваліфікованого персоналу.

Тим, хто хоче змінити або знайти роботу, пропонуємо зайти в розділ «Претендентові» і рубрику «Поточні вакансії»

Якщо ви власник і керівник фірми і вам потрібен кваліфікований персонал, запрошуємо вас в розділ "Для бізнесу" . Ми є представниками Федеральної рекрутингової мережі «ВИЗАВИ Метрополіс» по Брянському і Орловському регіонах. І маємо можливість залучати персонал з будь-якого регіону країни, а так само підбирати персонал підприємствам, розташованим в будь-якому регіоні країни і СНД

Підприємствам, котрий відчув на собі вплив кризи, але потребують підборі персоналу, докладаємо послугу з пошуку резюме на вакансії: Research Services. Детальну інформацію про послугу знайдете в розділі "Для бізнесу" .

Якщо у вас падають прибутку, виручка і вас напружує невизначеність майбутнього, запрошуємо вас в розділ «Ремонт бізнесу» . Ми тісно співпрацюємо з «Науково-дослідним центром Олега Григор'єва« Неокономіка ». . Наші бізнес-Консультан мають досвід роботи в галузі фінансового та інвестиційного планування, бізнес-планування, бережливого виробництва, оптимізації бізнесу на основі різних прибутк (теорії масового обслуговування, теорії обмежень і ін.), Управління персоналом, реінжинірингу бізнес-процесів, автоматизації управлінні.

Якщо ви зацікавлені в зниженні витрат і ризиків в кадровому діловодстві, ми пропонуємо вам «Аутсорсинг кадрового діловодства» . Це не тільки правильне оформлення та звільнення персоналу. Це ще і забезпечення підприємства нормативною документацією: положення про персонал, посадові інструкції і багато іншого, що знижує ризики фірми при роботі з персоналом. З цими послугами ви можете познайомитися так само в розділі "Для бізнесу" .

В розділі "Наші послуги" ви знайдете додаткову інформацію про наші можливості. Зокрема за послугою «Таємний покупець», яка дозволяє оцінити роботу персоналу з боку, перевірити, як персонал дотримується правил і технології роботи з клієнтом. Перевірити, як він засвоїв програми навчання, тренінгів.

Ви можете так само ознайомитися з програмами наших «Семінарів і тренінгів» .

З політикою конфіденційності для відвідувачів сайту ви можете ознайомитися тут

З політикою конфіденційності для відвідувачів сайту ви можете ознайомитися тут

Будемо раді допомогти вам.

Новости