КАМАЗ затвердив програму «Якість-2017»

Наказ про організацію забезпечення якості традиційно став першим для Челнінского автогіганта в новому році.

Програма «Якість-2017» і цілі в області якості на нинішній рік були затверджені наказом генерального директора ПАТ «КАМАЗ» Сергія Когогина. «У документі під номером« один », що говорить про пріоритет цього напрямку, заданий вектор нашої діяльності в сфері підвищення якості продукції, що випускається в 2017 році», - коментує голова автогіганта.

«У документі під номером« один », що говорить про пріоритет цього напрямку, заданий вектор нашої діяльності в сфері підвищення якості продукції, що випускається в 2017 році», - коментує голова автогіганта

Щоб звернути увагу на важливість такої роботи в сучасних ринкових умовах і на вплив якості на купівельний попит, генеральний директор російського виробника вантажних машин розповів про успіх продажів флагмана нового модельного ряду - магістрального тягача КАМАЗ-5490.

«З урахуванням оптимального співвідношення« ціна-якість », яке оцінили покупці, ця модель успішно конкурує з автомобілями провідних європейських виробників, - відзначили в прес-центрі компанії. - У результаті за підсумками минулого року значно збільшилися продажі і частка КАМАЗа в сегменті магістральних тягачів ».

Однією з головних завдань КАМАЗа в 2017 році стане зниження коефіцієнта дефектності (APA) на автомобіль на 10%, кількості дефектів на автомобіль (DPV) - на 20%. При цьому до машин перспективного сімейства пред'являються більш жорсткі вимоги: зниження APA і DPV має скласти на 50% і 25% відповідно. Представники заводу відзначили, що за підсумками року виробник вантажівок знизить втрати від шлюбу на 30%.

Цим же наказом Сергія Когогина затверджені цілі КАМАЗа в галузі охорони праці, промислової безпеки, екології та бережливого виробництва на 2017 рік. Відзначимо, в 2016 році кількість дефектів на один перевірений автомобіль знизилося на 24%, а коефіцієнт дефектності - на 28%. В кінці минулого року портал «Колёса.ру» повідомляв про те, що челнінскій виробник продовжує удосконалювати виробничий процес .

Новости