Камери відеоспостереження

  1. Які камери відеоспостереження для будинку купити
  2. Як правильно вибрати камеру відеоспостереження в Україні

Багато компаній і успішні організації вже давно встановлюють всілякі системи для охорони території

Багато компаній і успішні організації вже давно встановлюють всілякі системи для охорони території. На сьогоднішній день питання безпеки вирішується досить просто - варто тільки купити камеру відеоспостереження і підключити її до системи. Але для людини який мало що знає про правильній побудові системи відеоспостереження, дана задача буде досить складною. Адже спершу потрібно визначитися і купити аналогові камери відеоспостереження або підібрати більш дорогий варіант - IP-камери відеоспостереження .

Зрозуміло для повноцінної роботи системи однієї камери буде недостатньо - варто придбати відеореєстратор, дроти, монітор та інші комплектуючі товари. Аналогова камера здатна передавати якісне відеозображення в будь-який час доби, тим самим забезпечуючи свого володаря безперервним відеоконтролем території, що охороняється.

В інтернет магазині "Відеоконтроль" представлені аналогові камери відеоспостереження мають такі показники дозволу зображення:

  • 480 ТВЛ - для вирішення необхідних завдань на невеликій території відеокамери з даними показниками вважаються більш економічним варіантом, при цьому дають картинку цілком гідної якості. Чи не логічно вважати що они не актуальні, так як для вузьких завдань це найбільш оптимальний варіант;
  • 700 ТВЛ - зображення камер більш насичене, контрастне і чітке;
  • 1000 ТВЛ - мають найкращі показники якості зображення.

Які камери відеоспостереження для будинку купити

Прийнявши рішення убезпечити своє житло і придбати систему відеоспостереження, в першу чергу необхідно розуміти які камери беруть для будинку, а які використовують для більш складних професійних систем. При цьому, незалежно від специфіки та призначення, камери відеоспостереження поділяють на такі види:

  • вуличні - розраховані на безперебійну роботу в будь-яких погодних умовах. Мають антивандальний захисний корпус, здатний не тільки захистити пристрій від зловмисників, але і забезпечити бездоганну роботу відеокамер вцілому. Завдяки стійкості до підвищеної вологості, дані камери можуть бути встановлені в саунах, басейнах, автомийках і т.д .;
  • внутрішні (мініатюрні) відеокамери, як правило встановлюються всередині приміщення. Мають досить невеликий розмір, що робить дану камеру практично непомітною для сторонніх осіб. Зверніть увагу, що якість зображення не змінюється і цілком ідентично показниками стандартних камер.

Як правильно вибрати камеру відеоспостереження в Україні

Як правильно вибрати камеру відеоспостереження в Україні

Ринок камер відеоспостереження в Україні пропонує масу варіантів з будь-яким функціоналом і в різному ціновому діапазоні. Грунтуючись на особистих уподобаннях і потребах можна вибрати і купити відеокамеру спостереження високої якості за цілком доступною вартості. В першу чергу відштовхуватися слід від місця монтажу та умов експлуатації. Далі необхідно визначитися з бажаним результатом - наскільки далекоглядно має бути пристрій, чітке чи передається зображення і т.д.

Якщо все-таки самостійно зробити вибір складно - рекомендуємо звернутися за допомогою до спеціалізованих співробітникам інтернет магазину "Відеоконтроль". Завдяки багаторічному досвіду роботи в даній сфері і набутим знанням наші менеджери знають всі тонкощі і нюанси кожної моделі, які налічують відеокамери AHD . Ми допоможемо підібрати найбільш підходящий варіант відеокамер, який буде відповідати всім бажаним параметрам.

Крім того, в нашому каталозі представлений широкий вибір товарів для охоронної системи і систем відеоспостереження: відеореєстратори, домофони, охоронна сигналізація і багато іншого. Індивідуально для кожного клієнта ми допомагаємо підібрати багатофункціональну систему, яка забезпечить надійний захист від несанкціонованих проникнень, а також цілодобове відеоспостереження. Ми дбаємо про споживачів, тому пропонуємо виключно якісне і сертифіковане обладнання.

"Відеоконтроль" - немає меж для створення безпеки в будинку.

Новости