Канни-2018: найкращі прикраси з червоної доріжки

  1. Кейт Бланшет
  2. Петра Нємцова
  3. Ірина Шейк
  4. Джорджія Мей Джаггер
  5. Пенелопа Крус

У травні цього року в Каннах пройшов 71-й Каннський міжнародний кінофестиваль, на якому були присутні багато знаменитостей

У травні цього року в Каннах пройшов 71-й Каннський міжнародний кінофестиваль, на якому були присутні багато знаменитостей. Актриси, моделі, світські левиці, як і годиться, намагалися перевершити один одного на червоній доріжці, подаючи до уваги публіки свої ефектні наряди і прикраси.

Ювелірний бренд Chopard відзначив свій 20-ий ювілей в Каннах: протягом усіх цих років він був спонсором кінофестивалю. В цьому році компанія представила особливу ювілейну колекцію прикрас «Red Carpet», що складається з 71 предмета. Саме тому на відкритті і показах багато знаменитостей блищали саме в їх прикраси.

Саме тому на відкритті і показах багато знаменитостей блищали саме в їх прикраси

Кейт Бланшет

Журі основного конкурсу очолювала австралійська актриса Кейт Бланшетт. Для церемонії відкриття вона вибрала розкішні сережки-орхідеї з колекції Red Carpet ювелірного дому Chopard, і не прогадала! Ці аксесуари стали одними з найяскравіших і обговорюваних. Довгі і масивні сережки з титаном, опалами, жовтими і рожевими сапфірами, цаворіти і гранатами викликали фурор, про що свідчать численні фотографії та обговорення в пресі.

Срібні довгі сережки «Ювелірні Традиції» S620-3252M12 з хризолітами, топазами, Раухтопаз, цитринами Срібні довгі сережки «Ювелірні Традиції» S620-3252M12 з хризолітами, топазами, Раухтопаз, цитринами

Якщо ви також небайдужі до коштовних каменів і любите яскраві прикраси, вибирайте схожі сережки зі срібла від бренду «Ювелірні Традиції» з хризолітами, топазами, Раухтопаз, цитринами. З такими прикрасами ви точно будете в центрі уваги!

Петра Нємцова

Чеська модель Петра Нємцова також блищала на червоній доріжці кінофестивалю в прикрасах Chopard з колекції «Red Carpet». На церемонії відкриття вона з'явилася в елегантному світлій сукні, яку доповнила яскравими сережками і намистом з білого золота зі смарагдами і діамантами.

Срібні сережки з підвісками SOKOLOV 92021475_s зі штучним кварцем, фіанітами Срібні сережки з підвісками SOKOLOV 92021475_s зі штучним кварцем, фіанітами

Щоб повторити образ моделі, зверніть увагу на срібні сережки з підвісками SOKOLOV зі штучним кварцем і фіанітами. Ці ювелірні вироби додадуть особливого шарму вечірньому образу!

Ірина Шейк

Російська красуня і модель Ірина Шейк, не так давно стала мамою, також не могла пропустити таку важливу подію і, як завжди, стала однією з найяскравіших зірок на червоній доріжці. Дівчина вибрала комплект Chopard з колекції High Jewellery, що складається з сережок і намиста з діамантами і смарагдами.

Длиние сережки Swarovski Baron 5074350 з кристалами Swarovski Длиние сережки Swarovski Baron 5074350 з кристалами Swarovski

Щоб створити настільки ж ефектний образ, потрібні особливі прикраси! Наприклад, приголомшливі довгі сережки Baron у вигляді листя з блискучими кристалами Swarovski.

Джорджія Мей Джаггер

Знаменита британська модель і дочка музиканта Міка Джаггера, Джорджія травня Джаггер, також була в числі гостей Каннського кінофестивалю. На відміну від багатьох знаменитостей, дівчина вирішила зробити акцент на руках і вибрала для себе два розкішних браслета і кільце від ювелірного бренду Chopard.

Браслет-ланцюг Swarovski Lace 5371379 з кристалами Swarovski Браслет-ланцюг Swarovski Lace 5371379 з кристалами Swarovski

Ці аксесуари, виконані з платини і білого золота, були настільки усипані діамантами, що буквально засліплювали своєю красою! схожий браслет Swarovski з кришталевим паве ми знайшли в колекції Lace. Такий аксесуар стане прикрасою будь-якого образу.

Пенелопа Крус

А ось актриса Пенелопа Крус, на відміну від багатьох своїх колег, з'явилася на кінофестивалі не в Chopard, а в ювелірних виробах Atelier Swarovski Fine. Сережки з рубінами і діамантами з нової ювелірної лінійки бренда, присвяченій штучно створеним діамантів і кольоровому камінню, прекрасно доповнили її вечірній образ.

Срібні сережки SOKOLOV 92020007_s з гранатами Срібні сережки SOKOLOV 92020007_s з гранатами

Шукаєте для себе подібні прикраси? Придивіться до срібних сережках SOKOLOV з гранатами.

Новости