Капітальний ремонт - нове життя вантажівці!

21.11.2017

Челнінского компанія після капремонту «КАМАЗів» дає на них гарантію 12 місяців або 45 тис. Км пробігу в залежності від того, що настане раніше

Авторемонтний завод «Коріб» - спеціалізоване підприємство, оснащене всім необхідним обладнанням, оснащенням і технологіями для повного розбирання, дефектації, відновлення і заміни деталей, а також їх подальшого складання, регулювання і випробувань, які дозволяють якісно виконувати капітальний ремонт вантажної і причіпної техніки.

Авторемонтний завод «Коріб» - спеціалізоване підприємство, оснащене всім необхідним обладнанням, оснащенням і технологіями для повного розбирання, дефектації, відновлення і заміни деталей, а також їх подальшого складання, регулювання і випробувань, які дозволяють якісно виконувати капітальний ремонт вантажної і причіпної техніки

ВАРТІСТЬ капремонт - НЕ ВИЩЕ 50 ВІДСОТКІВ ВІД ЦІНИ НОВОГО АВТОМОБІЛЯ

Сучасний бізнес неможливий без автотранспорту, складно переоцінити його значення какдля індивідуального підприємця, так і для великого підприємства. Але коли автомобіль новий і знаходиться на гарантії, мало хто замислюється про його майбутнє. Однак рано чи пізно настає момент, коли автомобіль починає занадто часто ламатися. І займатися його поточним ремонтом стає невигідно економічно - запасні частини і роботи обходяться дорожче, ніж машина приносить прибуток, та й простої влітають «в копієчку». І тоді перед власником постає питання про покупку нового автомобіля. Тільки варто нову вантажівку недешево. Але є альтернатива - капітальний ремонт. Справа, звичайно, теж недешеве, скажуть скептики, а ефект виявиться ще незрозуміло яким. Можливо. Але це якщо проводити ремонт не в спеціалізованій сумнівній фірмі (гаражі). А ось якщо звернутися до професіоналів, які мають серйозну репутацію, то все виявиться прозоро, зрозуміло, практично і відносно недорого.

Авторемонтний завод «Коріб» входить в однойменну Групи Компаній Челнінского бізнесмена Олега Коробченко, на ньому реалізують унікальний за своєю вигідності проект: проводять капітальний ремонт автотранспортної техніки «КАМАЗ», що була у вжитку, за ціною, що не перевищує 50 відсотків від вартості нового автомобіля, при це ресурс вантажівок відновлюється на 80% від нового. А це, самі розумієте, ефект значний.

Директор авторемонтного заводу «Коріб» Денис Стульников Директор авторемонтного заводу «Коріб» Денис Стульников

«Власник, звичайно, намагається за машиною стежити, проводить технічне обслуговування у вигляді заміни автомобільних масел та фільтруючих елементів, ремонтує в міру необхідності і можливостей, - розповідає директор авторемонтного заводу" Коріб "Денис Стульников. - Але про те, що при регламентному обслуговуванні ще є ряд операцій і діагностичних робіт, які необхідно виконувати, власники транспортних засобів не замислюються, що призводить до скорочення ресурсу автомобіля.

Зауважимо, що АРЗ «Коріб» в частині капітального ремонту техніки вже давно працює за держконтракти з Міністерством оборони РФ. Військові вже кілька років як зрозуміли, що така схема найбільш вигідна: при відносно невеликих вкладеннях істотно підвищується ресурс транспорту. В останні роки це стали усвідомлювати і в народному господарстві.

«Капітальний ремонт в АРЗ" Коріб "- процес багатоступінчастий, але для клієнта він повністю прозорий і зрозумілий, - розповідає Стульников. - Спочатку автомобіль проходить через лінію діагностики. Ми розробили спеціальну програму по дефектації автомобіля, і фахівець, який виробляє розбір техніки, відразу визначає ступінь придатності тієї чи іншої запчастини, вузла або агрегату. Результатом діагностики є дефектна відомість, в якій відображені деталі, що вимагають відновного ремонту, заміни на нові, а також вартість запасних частин і нормативи робіт. Взяті всі ці цифри не "зі стелі", а прописані і затверджені заводом виробником ПАТ "КАМАЗ" в ремонтно-конструкторської документації.

«Після того як перелік робіт узгоджений з замовником, дефектна відомість надходить на ділянки комплектування машкомплектів, що складаються з нових і відремонтованих запасних частин, - продовжує Стульников. - Загальний час всього циклу капітального ремонту одного автомобіля на авторемонтний завод «Коріб» не перевищує 33 робочих днів. Винятки можуть бути, як правило, через виникнення якихось особливо складних робіт по виконанню побажань клієнта.

Винятки можуть бути, як правило, через виникнення якихось особливо складних робіт по виконанню побажань клієнта

Перед здачею автомобіля клієнтові фахівці АРЗ «Коріб» проводять приймальні випробування відремонтованого «КАМАЗа». Це 150 км пробігу по дорогах загального користування і бездоріжжю. Потім машину заганяють на передвипускна діагностику, гдепроверяется наявність течі, гальмівних зусиль, світлових потоків і так далі - всі параметри роботи автомобіля. Якщо питань не виникає, автомобіль передається замовнику для подальшої експлуатації. Якщо ж в ході приймальних випробувань виявився будь-якої дефект, то автомобіль надходить на ділянку усунення недоліків. Після цього він ще раз проходить випробування, а потім і діагностику. Таким чином, виключається варіант, при якому клієнт може отримати несправний автомобіль.

Таким чином, виключається варіант, при якому клієнт може отримати несправний автомобіль

ГАРАНТІЯ: 12 МІСЯЦІВ, АБО 45 ТИС. КМ ПРОБЕГА

Капітальний ремонт автомобіля можна провести і в гаражі, і в невеликій компанії або навіть на будь-якому великому заводі. Чому ж клієнти вибирають авторемонтний завод «Коріб»? Явною перевагою компанії є те, що на ринку по ремонту автотранспорту вона вже більше 13 років. Це велике підприємство, його потужності по капремонту складають до 120 одиниць техніки на місяць, понад 1000 в рік. Площа території - 6,5 гектара. «У нас суттєвий досвід в цій сфері: технологічні процеси розроблені, колектив постійно проходить навчання і курси підвищення кваліфікації в Регіональному Інституті ПАТ« КАМАЗ », - розповідає директор АРЗ. - Крім того, тривалий час успішної роботи на ринку свідчить про те, що у нас є серйозна репутація, і вона для компанії означає дуже багато. І щоб репутація залишалася на стабільно високому рівні, наш завод намагається забезпечити максимально високу якість робіт. Але найголовніше наша перевага в тому, що на капітально відремонтовані автомобілі надається гарантія: 12 місяців, або 45 тисяч кілометрів пробігу в залежності від того, що настане раніше. Якщо в гарантійний період з технікою виникають якісь проблеми, ми їх усуваємо за свій рахунок без питань ».

Важливим є і той фактор, що при ремонті використовуються тільки оригінальні запасні частини виробництва ПАТ «КАМАЗ» і заводів-суміжників. Нагадаємо, що ГК «Коріб» є офіційним дилером ПАТ «КАМАЗ» категорії 3S. Це вищий рівень, що означає, що компанія займається як продажем техніки і запасних частин, так і її обслуговуванням і ремонтом. Крім того, обладнання, на якому проводяться роботи, постійно модернізується, закуповується нове. Головна мета - підняти якість робіт на найвищий рівень. Крім того, «Коріб» є партнером цілого ряду заводів автомобільної галузі. Тому при проведенні ремонтних работіспользуются якісні мастила і ПММ, термін використання яких набагато вище, ніж у їх дешевих аналогів.

Кожному клієнту надається персональний менеджер, який курирує замовлення від початку і до кінця. Крім того, в якості додаткової послуги АРЗ «Коріб» пропонує транспортування автомобіля на підприємство в Набережні Челни і навпаки - доставку відремонтованого «КАМАЗа» замовнику.

ЩОБ У перевізника ЗА АВТОПАРК голова не боліла

Крім, власне, капітального ремонту автотранспорту, авторемонтний завод «Коріб» пропонує і послуги аутсорсингу з комплексного технічного обслуговування автопарку. Компанія готова до співпраці з партнерами, які мають на своєму балансі більше 100 одиниць техніки. При цьому транспорт може бути «різношерстим» - «КАМАЗи», «Урали», «МАЗи» і навіть трактори або грейдери. Сенс в тому, що замовник позбавляється від клопоту з обслуговування парку, всі ці турботи бере на себе АРЗ «Коріб». Головне завдання, що стоїть перед фахівцями заводу, - постійна максимальна готовність техніки, мінімум знаходження її на ремонті.

За такою схемою АРЗ «Коріб» вже з 2011 року працює з ТОВ «Стріла-М», структурним підрозділом малої нафтової компанії «ШешмаОйл» та дочірнім підприємством «Татнефти». Співпраця з аутсорсингу включає в себе три основних етапи. Перший - аудит і діагностика автопарку. На даному етапі визначається техніка, яку необхідно капітально відремонтувати, і та, яка потребує технічного обслуговування і поточного ремонту. Другий - проведення капітального ремонту і збільшення КТГ автопарку. Третій етап - проведення ТО і ремонту відповідно до затвердженої сітці регламентного обслуговування. «Пропонуючи аутсорсинг, ми не можемо обмежитися обслуговуванням тільки техніки КАМАЗа, - уточнює Стульников. - Тому розглядається весь автопарк. Освоєння моделей, якими ми раніше не займалися, стало колись для нас новим напрямком. Цей процес визначив четвертий етап аутсорсингу - переклад техніки на єдину базу. За основу вибрано камазовськую шасі як найбільш зручне і зрозуміле. І що не менш важливо, для такої техніки завжди є запасні частини в достатній кількості ».

За шість років співпраці з ТОВ «Стріла-М» авторемонтний завод «Коріб», що називається, набив руку в справі комплексного технічного обслуговування. Відпрацьовані всі технології, між сторонами є довіра і розуміння. І високі вимоги «дочки» «Татнефти» Челнінского підприємство виконує в повному обсязі. З огляду на досвід авторемонтний завод, високий професіоналізм та майстерність його фахівців, можна бути впевненим, що клієнти залишаться задоволеними співпрацею з Групою Компаній «Коріб».

На правах реклами

Авторемонтний завод «Коріб» - це високоякісний капітальний ремонт техніки ПАТ «КАМАЗ» за ціною, що не перевищує 50 відсотків від вартості нового автомобіля з підвищенням ресурсів на 80 відсотків. На відремонтований автомобіль дається гарантія 12 місяців, або 45 тис. Км пробігу в залежності від того, що настане раніше. Крім того, компанія пропонує послуги з комплексного технічного обслуговування автопарку на умовах аутсорсингу.

Адреса: Набережні Челни, Індустріальний проїзд, 55

Телефони: 8-800-5505-630, 8 (8552) 911-630

сайти: korib.ru , kapremont-kamaz.ru

Чому ж клієнти вибирають авторемонтний завод «Коріб»?

Новости