Карта з Кешбек на АЗС (заправка)

  1. Як правильно вибрати карту з Кешбек для АЗС
  2. ТОП-10 банківських карт з Кешбек на АЗС (заправках)
  3. Альфа-банк - дебетова або кредитна банківська карта з Кешбек 10% на автозаправках
  4. Кредитна карта банку «Східний» з Кешбек на АЗС 10%
  5. У чому ще вигода для автолюбителя
  6. Ультракарта від Связь-банку з Кешбек в автосервісах і АЗС
  7. Тінькофф Драйв - Кешбек карта для автомобілістів
  8. Кешбек на автозаправках з безкоштовною дебетовою карткою «Користь» Хоум Кредит
  9. Детальні умови та замовлення карти «Користь»
  10. Кобрендові карта Відкриття-Лукойл з бонусами за паливо на заправках «Лукойл»
  11. Карта «Халва» для Кешбек 6% або розстрочок автомобілістам до 18 місяців

Карти з Кешбек на АЗС - це один із затребуваних продуктів в російських банках. Це обумовлено тим, що ціна палива на заправках щороку зростає, а люди їздити менше не починають. Тому, у автомобілістів з'являється, цілком логічне запитання - як заощадити на бензині, дизелі або газі? У цій статті ми розповімо вам про банківські карти з великим Кешбек, які допоможуть вам в цій справі.

У цій статті ми розповімо вам про банківські карти з великим Кешбек, які допоможуть вам в цій справі

Банки, аналізуючи витрати клієнтів, бачать, що витрати, пов'язані з обслуговуванням автомобіля, займають більшу частину в загальній структурі безготівкових розрахунків. І відповідно, намагаються пропонувати карткові продукти саме для автомобілістів.

Категорія Кешбек «Авто» і «АЗС» дуже популярна як серед клієнтів, так і банків. Але як клієнтам зробити правильний вибір, і підібрати карту яка буде максимально вигідною? Про це Ви дізнаєтеся в цій статті-рейтингу банківських Кешбек карт для АЗС.

Як правильно вибрати карту з Кешбек для АЗС

Для початку, варто розібратися: «Як правильно вибрати Кешбек карту для безготівкової оплати на АЗС і інших витрат, пов'язаних з автомобілем?». Нижче представлені основні критерії, якими повинна володіти карта, призначена для таких цілей.

  1. Підвищений розмір Кешбек на заправках. Логічно, що карта для оплати на АЗС повинна володіти збільшеним Кешбек за покупки на автозаправних станціях. Як правило, це від 3 до 10% від суми покупки.
  2. Кешбек на інші покупки по картці. В ідеалі, карта для автомобілістів повинна давати можливість не тільки повертати гроші за покупки на АЗС, а й на інші витрати. Наприклад, на інші автотрати (Автомийки, СТО, автомагазини, штрафи, парковки). Якщо карта надає великий Кешбек на такі витрати - відмінно, а якщо немає, то немає. Але тоді, карта повинна хоча б 1% Кешбек давати на всі інші покупки. Це, зараз найпоширеніша ситуація.
  3. Безкоштовне або вигідне річне обслуговування. Вибираючи карту, автолюбителі прагнуть вибрати саме ту, яка буде з мінімальним річним обслуговуванням або взагалі безкоштовною. Як показує реальність, все кредитні та дебетові картки з Кешбек більше 5% платні. Цього не варто боятися. Досить тільки взяти калькулятор і порахувати скільки Ви плануєте витрачати по карті і який Кешбек буде вам повертатися і від цієї суми відняти вартість річного обслуговування. Якщо «профіт» Вас влаштовує, то сміливо можна оформляти карту.
  4. Можливість оформлення доп. карт. Відкриваючи карту з підвищеним Кешбек на певну категорію, уточнюйте про можливість оформлення доп.карт, щоб до одного рахунку випустити кілька карт і роздати всім членам сім'ї. Це дозволить про одного рахунку розплачуватися на АЗС всім членам сім'ї, що істотно позначиться на економії. В ідеалі, доп. карта повинна бути або безкоштовною, або з невеликою вартістю річного обслуговування.
  5. Надійність банку. Ну і останній критерій, це звичайно ж надійність банку. Це має значення, так як на карті у вас буде постійно лежати сума, призначена для оплати палива і інших витратах на авто. У наведених рейтингу нижче, представлені тільки надійні банки, які мають високий ступінь надійності і безвідмовну систему роботи своїх карт, що важливо.

ТОП-10 банківських карт з Кешбек на АЗС (заправках)

Отже, у всьому різноманітті банківських пропозицій важливо зробити правильний і вигідний вибір. Тому настійно рекомендую, звернути увагу на карти включені в цей список. Провівши аналіз пропозицій, можна сказати, що ці кредитні та дебетові платіжні картки є найвигіднішими і популярними серед російських автовласників в 2019 році.

Альфа-банк - дебетова або кредитна банківська карта з Кешбек 10% на автозаправках

Альфа-банк - дебетова або кредитна банківська карта з Кешбек 10% на автозаправках

Сьогодні однією з найпопулярніших карт для автозаправок є карта CashBack від Альфа-банку. Карта дозволяє отримувати Кешбек на автозаправках в розмірі 10%, в кафе і ресторанах - 5%, а на всі інші покупки по картці - 1%. А вартість такої дебетової карти всього лише 100 рублів на місяць. При сумі покупок по карті від 10 тисяч рублів або залишку на рахунку більше 30 тисяч - і зовсім безкоштовне обслуговування!

Якщо користуватися картою постійно, то можна за допомогою неї заощадити за рік немаленьку суму. Крім того, разом з картою можна відкрити окремий накопичувальний рахунок, і зберігати там постійно вільні грошові кошти з прибутковістю 6-7% річних!

Дебетову карту можуть отримати практично всі громадяни Росії з 18 років з будь-кредитною історією. Також можливо оформити карту з кредитним лімітом до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і пільговим безвідсотковим періодом кредитування 60 днів.

Кредитна карта банку «Східний» з Кешбек на АЗС 10%

Кредитна карта банку «Східний» з Кешбек на АЗС 10%

Вам необхідна кредитна карта для оплати витрат на бензин? Тоді обов'язково варто звернути на одну з вигідних кредиток в банку «Східний» - карта «Кешбек». У порівнянні з іншими картками, даний продукт виділяється тим, що при оформленні вибирати бонусну програму.

Для вибору є 1 з 5 бонусних програм. Для тих, хто багато їздить і витрачає гроші на бензин - самим вигідним варіантом буде програма «За кермом». Вона дозволяє отримувати 10% Кешбек на АЗС, а також 3 відсотки за штрафи ГИБДД, оплату парковок, послуг каршерінга і поїздок на таксі. Ну і, звичайно, 1 відсоток за все інше.

У чому ще вигода для автолюбителя

  • Ліміт від 55 тисяч рублів.
  • Грейс період по карті до 56 днів.
  • Безкоштовне обслуговування карти. Але за випуск 1 раз доведеться заплатити - 1000 рублів. Спишеться після активації карти.
  • Можна оформити додаткові карти для всіх членів сім'ї - VISA, UnionPay і МИР.
  • Якщо зберігати на ній власні гроші понад кредитних - банк щомісяця буде зараховувати Вам 4 відсотки річних.
  • Картковий продукт оформляється тільки за паспортом моментально, в день звернення. Попередньо необхідно залишити заявку через інтернет.
Умови та заявка на кредитну карту «Кашбек»

Ультракарта від Связь-банку з Кешбек в автосервісах і АЗС

Ультракарта від Связь-банку з Кешбек в автосервісах і АЗС

Черговий вигідний банк для автомобіліста - Связь-Банк. Він випускає банківську карту, що дозволяє економити на бензині і ремонті авто.

За картка містить вибір однієї з категорій, де можна отримувати Кешбек від 5 до 10 відсотків. Розмір відсотка залежить від того, скільки Ви витрачаєте щомісяця по карті.

  • 5 відсотків Кешбек в підвищеної категорії - якщо оплачувати будь-які покупки по картці до 10 тисяч рублів на місяць.
  • 7 відсотків - якщо від 10 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
  • Великий Кешбек 10% можна отримувати, якщо витрачати за все покупки від 30 тисяч.

Підвищений Кешбек 5-10% зараховується при оплаті на АЗС і автосервісах з МСС 5172, 5541, 5542, 5983.

Дебетова карта Связь-банку обслуговується безкоштовно при платіжних оборотах по карті від 10 тисяч в місяць. Якщо менше - 149 рублів на місяць.

Умови та заявка на дебетову УльтраКард

Крім цього, в Связь-банку можна оформити кредитну карту VISA Premium, по якій також можна вибрати категорію АЗС і автосервіси. За нею повертає 7% незалежно від оборотів по карті. Максимальний ліміт Кешбек в місяць - 5000 рублів.

Заявка на кредитну Кешбек-карту на АЗС

Тінькофф Драйв - Кешбек карта для автомобілістів

Тінькофф Драйв - Кешбек карта для автомобілістів

Найпопулярніший банк, що працює на ринку банківських карт, Тінькофф Банк, в 2018 році представив свою нову Кешбек карту для автомобілістів - Тінькофф Драйв. Банк пропонує автолюбителям отримувати Кешбек до 10% на автозаправках, за покупки КАСКО і ОСАГО в СК Тінькофф Страхування, а також у партнерів EMEX (магазин автозапчастин), Авто-подбор.РФ (послуги з перевірки та підбору авто).

Також 5% можна отримувати за оплату в автосервісах, мийках і парковках. Як видно з умов карти, вона може бути дуже вигідна не тільки для оплати бензину, але і коли має бути зроблено ремонт автомобіля: купити запчастини, оплатити послуги автосервісу або пройти техобслуговування.

Тінькофф Драйв можна оформити в якості кредитної картки з лімітом до 700 тисяч (990 рублів річне обслуговування) або в якості дебетової розрахункової карти (обслуговування в місяць 190 рублів або безкоштовно, якщо зберігати на картці понад 150 тисяч щомісяця під 6% річних).

Більш детально з оглядом карти, її нюансами особливостями можна ознайомитися в окремому огляді Тінькофф Драйв .

Кешбек на автозаправках з безкоштовною дебетовою карткою «Користь» Хоум Кредит

Кешбек на автозаправках з безкоштовною дебетовою карткою «Користь» Хоум Кредит

Наступною картою, яка заслужено перебуває в рейтингу кращих карт для АЗС є популярна дебетова карта «Користь» від Home Credit Bank. Карта буде цікава водіям тим, що вона дозволяє отримувати Кешбек на автозаправках в розмірі 3% від суми чека. Крім даної категорії, такий же відсоток Кешбек можна отримувати за покупки в категорії «Кафе» та «Подорожі». За всі інші покупки 1%.

Повернення коштів з покупки не тільки за паливо, на і за інші категорії роблять це карту найоптимальнішою для кожного автовласника. Тим більше, що карта є безкоштовною перший рік, а з другого року її теж можна використовувати безкоштовно за умови підтримки мінімального залишку на карті 10000 рублів. До речі, під дуже цікавий відсоток, який можна порівняти з вигідними депозитними вкладами - 7% річних.

Детальні умови та замовлення карти «Користь»

Кешбек за бензин або дизель по кредитній карті Русский Стандарт

Кешбек за бензин або дизель по кредитній карті Русский Стандарт

Всім відомий банк «Русский Стандарт», що спеціалізується на випуску та обслуговуванні банківських платіжних карт пропонує для своїх потенційних клієнтів кредитну карту з Кешбек 5% в 3 категоріях на вибір. Серед цих категорій, крім дуже популярною «Супермаркети» можна вибрати ще «Автозаправні станції» (бензин, дизель) і ще що-небудь. Ці 2 категорії є найпопулярнішими, що робить карту хорошим інструментом для повсякденних розрахунків. Кешбек нараховується у вигляді балів, які з легкістю можна перевести собі на банківський рахунок.

Крім Кешбек карта цікава ще тим, що по ній передбачено безкоштовне зняття готівки з картки і безвідсоткова розстрочка від 3 місяців, як у партнерів, так і у всіх інших магазинах. Думаю, це буде цікаво багатьом автомобілістам, так як дуже часто автомобіль змушує витрачати на нього чималі гроші і кошти. А тут Ви будете витрачати гроші «сьогодні» а платити протягом декількох місяців без відсотків.

Кобрендові карта Відкриття-Лукойл з бонусами за паливо на заправках «Лукойл»

Кобрендові карта Відкриття-Лукойл з бонусами за паливо на заправках «Лукойл»

Для власників автомобілів, які часто заправляють свого залізного коня на заправках Лукойл буде цікава Кобрендові дебетова карта «Відкриття-Лукойл». З цією картою Ви будете отримувати 1 бал за кожні 50 рублів, витрачені на АЗС Лукойл, а за оплату в інших торгових точках 1 бал за витрачені 75 рублів. Крім усього іншого, приємним бонусом буде нарахування подарункових 200-600 балів після першої покупки по картці.

Накопичивши бали на карті, в подальшому ними можна розплатитися за паливо на Лукойлі по курсу 1 бал = 1 рубль.

Карта «Відкриття-Лукойл» також як і попередня карта доставляється кур'єром в будь-який зручний для Вас місце, або в найближчий офіс банку.

Карта «Халва» для Кешбек 6% або розстрочок автомобілістам до 18 місяців

Карта «Халва» для Кешбек 6% або розстрочок автомобілістам до 18 місяців

Універсальна безкоштовна карта розстрочок «Халва» від Совкомбанк буде дуже корисною для тих, хто має автомобіль. Карта поєднує в собі як дебетову, так і кредитну карту. Якщо оплачувати карткою за рахунок кредитного ліміту в магазинах-партнерах карти (автомагазини, автосервіси, АЗС), то на вашу покупку буде діяти розстрочка від 1 до 18 місяців. Наприклад, купили зимові / літні шини і без відсотків повертаєте гроші на карту протягом декількох місяців.

На цій карті понад кредитного ліміту також можна зберігати свої власні кошти. Якщо здійснювати покупку безконтактним способом в партнерській мережі (власними засобами), то Вам буде нараховано Кешбек 6 відсотків. Серед партнерів в деяких регіонах можна знайти АЗС Лукойл, Татнафта, паливна карта «Бензовоз, численні газозаправні станції. докладний огляд карти читайте в окремій статті.

Тому, у автомобілістів з'являється, цілком логічне запитання - як заощадити на бензині, дизелі або газі?
Але як клієнтам зробити правильний вибір, і підібрати карту яка буде максимально вигідною?

Новости