Карта Ак Барс Generation

  1. Основні вигоди і плюси карти Ак Барс Дженерейшн
  2. 2. Широка географія поширення відділень Ак Барс Банку.
  3. 3. Значний Кешбек.
  4. 4. Нарахування та відсотків на щоденний залишок.
  5. 5. Зручне поповнення Карти.
  6. 6. Зняття готівки в будь-яких банкоматах.
  7. 7. Оплата громадського транспорту зі знижкою.
  8. 8. Власний Кешбек-сервіс.
  9. 9. Можливість встановити ліміти на операції.
  10. 10. Підтримка Apple Pay, Samsung Pay, Android Pay.
  11. Висновки по карті Ак Барс Generation
  12. Недоліки і деякі «підводні камені» карти Ак Барс Generation
  13. 2. Комісія при конвертації.
  14. 3. Непотрібні додаткові послуги.
  15. 4. Чи справляється комісія за зарахування безготівкових коштів від юридичних осіб та ВП.
  16. 5. Комісія за отримання готівки без карти.
  17. 6. Великий термін виготовлення карти Ак Барс Generation.
  18. 7. Платна зміна пін-коду.
  19. 8. Дорогий міжбанківський переказ.
  20. 9. Виключення з обороту по карті.
  21. Тарифний план «Ак Барс Generation»

зміст сторінки

У травні 2018 року Ак Барс Банк вирішив усіх здивувати і, істотно розширивши лінійку своїх продуктів, випустив у світ новий продукт - дебетові картки Ак Барс Generation.

Картка Generation представляє собою логічний розвиток бонусної програми банку, раніше представленої картою Evolution, Кешбек по якій складає 1-1,25%.

Нова дебетова карта Ак Барс Generation - більш вигідний і досконалий продукт, який анонсується як «для тих, хто постійно в русі», тому що надає Кешбек 10% в категорії «Транспорт» та 5% в категорії «Розваги».

Крім того, приємно радує сучасний і незвичайний вертикальний дизайн картки Generation.

Як оформити дебетову картку Ак Барс Generation?

Карта оформляється на ОФІЦІЙНОЇ СТОРІНЦІ КАРТИ

Основні вигоди і плюси карти Ак Барс Дженерейшн

1. Випуск та обслуговування по карті безкоштовні.

За випуск, іменний, чипованной дебетової картки Ак Барс Generation, з функцією PayPass оплата не стягується.

Обслуговування по карті Ак Барс Дженерейшен безкоштовно при здійсненні з її допомогою покупок товарів і послуг на суму від 15000 руб. і вище за місяць.

Комісія за випуск додаткової картки Ак Барс Дженерейшн, або перевипуск основної картки складе 400 руб.

У одного користувача може бути тільки одна основна карта Generation, і не більше 4 додаткових.

2. Широка географія поширення відділень Ак Барс Банку.

ПАТ «АКБ« Ак Барс »- це велика фінансова установа (23 місце за розміром активів по Росії).

На 01 червня 2018 регіональна мережа «АК БАРС» Банку налічує 251 відділення у містах:

Агриз, Азнакаево, Альмет'євськ, Арск, Бавли, Барнаул, Болгар, Бор, Бугульма, Буинск, Великий Новгород, Волжск, Власюк, Воткинськ, Всеволожськ, Вятскиє Поляни, Дзержинськ, Єкатеринбург, Єлабуга, Заинск, Зеленодольськ, Златоуст, Іжевськ, Іннополіс, Йошкар-Ола, Казань, Канаш, Краснодар, Красноярськ, Лаишево, Леніногорськ, Магнітогорськ, Мамадиш, Менделеевск, Мензелинск, Міас, Можга, Москва, Набережні Челни, Нижньокамськ, Нижній Новгород, Новосибірськ, Новоузенск, Новочебоксарськ, Нурлат, Жовтневий, Омськ, Оренбург, Перм, Псков, Пугачов, Самара, Санкт-Петербург, Сарапул, Саратов, Сосновий Бор, Ставрополь, Стерлітамак, Тетюши, Тольятті, Тюмень, Ульяновськ, Уфа, Чебоксари, Челябінськ, Чистополь, Енгельс, Ярославль.

3. Значний Кешбек.

Бонусна програма по карті «Ак Барс Generation» приваблює своєю вигідністю: за покупки в категорії «Транспорт» передбачено 10% Кешбек, в категорії «Розваги» - 5%, за інші покупки 1%.

Банк в повному обсязі надав доступ до списку операцій категорій «Транспорт» та «Розваги», за які передбачено підвищену ставку винагороди.

У категорії «Транспорт» можна побачити найцікавіші операції: і АЗС, і ж / д квитки, і квитки на електрички, і квитки на інший громадський транспорт, і таксі, а також покупки в деяких магазинах автозапчастин.

Щомісячна сума Кешбек обмежується 4000 р. і буде виплачуватися на рахунок карти в останній день місяця. Невигідного для клієнта округлення Кешбек у Ак Барса Банку немає.

Звісно ж, що основними користувачами дебетової карти Ак Барс Generation будуть саме автомобілісти, люди, які «завжди в русі».

4. Нарахування та відсотків на щоденний залишок.

На щоденний залишок на карті Generation до 100 000 руб. нараховується 5% річних, за умови щомісячного обороту покупок від 15 000 руб. Відсотки виплачуються в останній день місяця.

Якщо зробити покупки на суму меншу 15000 р., То відсотки на залишок не нараховуються.

У загальних умовах випуску та обслуговування банківських карт не вказано, коли враховується залишок для нарахування відсотків безпосередньо на карті Generation. Можна припустити, що, за аналогією з картою Evolution, час нарахування відсотків - 19.00.

5. Зручне поповнення Карти.

Карту «Ак Барс Generation» можна безкоштовно поповнювати з карт інших банків через власний сервіс на сайті кредитної організації. При цьому слід перевірити, чи не стягує емітент карти-донора комісію за цю операцію.

Карту можна поповнити в терміналах і відділеннях банку Ак Барс Банку, а також міжбанком, правда, тільки через консолідований рахунок Ак Барса. Здійснювати таке поповнення доцільно з кредитних організацій, де є безкоштовний міжбанківський переказ грошей.

Варто звернути увагу на цікаву особливість в роботі сервісу С2С: операція поповнення проводиться за рахунком майже миттєво, тобто на цю суму відразу починають нараховуватися відсотки.

З карти-донора сума спишеться тільки через кілька днів, а за цей час там теж може нараховуватися відсоток на цю суму, якщо нарахування відсотків передбачено тарифами банку, що випустив карту-донор.

6. Зняття готівки в будь-яких банкоматах.

З картки «Ак Барс Дженерейшен» передбачена можливість зняття готівки до 50 000 руб. в місяць в будь-яких банкоматах РФ без комісії.

Перегляд балансу в сторонніх банкоматах завжди платний, коштує 20 руб.

У банкоматах Ак Барс Банку по карті Дженерейшен без комісії можна перевести в готівку до 150 000 руб. в день, і до 750 000 руб. у місяць.

7. Оплата громадського транспорту зі знижкою.

Карткою «Ак Барс Generation» можна платити за проїзд в громадському транспорті деяких міст республіки Татарстан зі знижкою.

8. Власний Кешбек-сервіс.

У Банку «Ак Барс» є своя власна програма Кешбек. Кількість магазинів-партнерів там досить велика, винагороду приблизно таке ж, як і у інших популярних Кешбек-сервісів. У Банку «Ак Барс» є своя власна програма Кешбек

Основна перевага сервісу від «Ак Барса» - це зарахування винагороди безпосередньо на карту банку Основна перевага сервісу від «Ак Барса» - це зарахування винагороди безпосередньо на карту банку.

9. Можливість встановити ліміти на операції.

В інтернет-банку Ак Барс Банку передбачена можливість установки індивідуальних лімітів на різні операції, в т.ч. на суму витрат на покупку товарів і послуг і на отримання готівки можна встановити ліміти на день, на тиждень і на місяць.

10. Підтримка Apple Pay, Samsung Pay, Android Pay.

Банк «Ак Барс» підтримує передові платіжні технології. З картою «Ак Барс Generation» можна легко і швидко платити через сервіси Apple Pay, Samsung Pay, Android Pay.

Висновки по карті Ак Барс Generation

Більшість банків вважають послугою для клієнтів пропозицію Кешбек в 5% на якусь одну категорію.

Ак Барс Банк по карті Generation повертає 10% витрат на дуже популярну категорію «Транспорт» і 5% - на категорію «Розваги» , Причому реальними грошима.

За таке вигідну пропозицію для «веселих мандрівників» можна спокійно поставитися до недоліків, зазначених нижче.

Недоліки і деякі «підводні камені» карти Ак Барс Generation

1. Платне смс-інформування.

Послуги «SMS-інформатор», за винятком першого місяця після первинного підключення, будуть платними і обійдуться вам 59 руб. у місяць.

2. Комісія при конвертації.

При операціях по карті Ак Барс Generation не в доларах США або рублях стягується додаткова комісія за конвертацію в 1,25%. При операціях по карті Ак Барс Generation не в доларах США або рублях стягується додаткова комісія за конвертацію в 1,25%

3. Непотрібні додаткові послуги.

Потрібно бути вкрай уважним при перевірці документів, які вам пропонують підписати, щоб випадково не купити непотрібну вам додаткову послугу.

4. Чи справляється комісія за зарахування безготівкових коштів від юридичних осіб та ВП.

За безготівкове зарахування грошових коштів на карту Ак Барс Generation від юридичних осіб та ВП з ​​вас, за невеликим переліком винятків, візьмуть комісію.

5. Комісія за отримання готівки без карти.

При знятті готівки з карткового рахунку без використання картки стягується комісія 1% з суми зняття до 600 000 руб. / 20 000 дол. / 15 000 євро, а понад зазначену суму комісія складе 10%. При знятті готівки з карткового рахунку без використання картки стягується комісія 1% з суми зняття до 600 000 руб

6. Великий термін виготовлення карти Ак Барс Generation.

Термін на виготовлення карти Generation, заявлений Ак Барс Банком, складає 10 робочих днів. Термін на виготовлення карти Generation, заявлений Ак Барс Банком, складає 10 робочих днів

7. Платна зміна пін-коду.

Зміна ПІН-коду на картці «Ак Барс Generation» вам обійдеться 50 руб. Зміна ПІН-коду на картці «Ак Барс Generation» вам обійдеться 50 руб

8. Дорогий міжбанківський переказ.

За переклад «за банківськими реквізитами» на рахунки фізичних осіб, відкритих в іншому банку комісія складе 1%, але не менше 30 руб.

9. Виключення з обороту по карті.

З обігу необхідного для «безкоштовності» карти Ак Барс Generation не враховуються операції, за які тарифами на обслуговування картки не передбачений Кешбек, в тому числі комуналка, енергоносії, зв'язок, податки (Повний список таких операцій наведено нижче).

Тарифний план «Ак Барс Generation»

Валюта карти: Рублі (RUR) Термін дії карти: 3 роки Комісія за випуск основної картки / перевипуск на новий термін дії основної картки при ВИКОНАННІ умови за загальним обсягом операцій оплати товарів і послуг, вироблених за місяць в торгово-сервісних підприємствах, на суму не менше 15 000 RUR. Не справляється Комісія за випуск основної картки / перевипуск на новий термін дії основної картки при НЕВИКОНАННІ умови за загальним обсягом операцій оплати товарів і послуг, вироблених за місяць в торгово-сервісних підприємствах, на суму не менше 15 000 RUR. 149 RUR в місяць Комісія за випуск / перевипуск на новий термін дії додаткової картки, а також при втраті / пошкодженні основної / додаткової картки та / або ПІН-коду, зміні ПІБ клієнта 400 R UR Комісія за отримання готівкових коштів в банкоматах і пунктах видачі готівки Банку і сторонніх банків на добу з використанням термінального пристрою: - в межах добового ліміту: Не справляється - понад відповідного добового ліміту до 600 000 руб. / 20 000 дол. / 15 000 євро 1% - понад відповідного добового ліміту від 600 000, 01 руб. / 20 000,01 дол. / 15 000,01 вро до 3 000 000 руб. / 100 000 дол. / 70 000 євро 3% - понад відповідного добового ліміту від 3 000 000,01 руб. / 100 000,01 дол. / 70 000,01 євро до 5 000 000 руб. / 150 000 долл. / 115 000 євро 5% - понад відповідного добового ліміту від 5 000 000,01 руб. / 150 000,01 дол. / 115 000,01 євро 10% Комісія за отримання готівкових коштів в банкоматах і пунктах видачі готівки Банку і сторонніх банків на добу без використання термінального пристрою / с використанням импринтера в касах Банку: - до 600 000 руб. / 20 000 дол. / 15 000 євро 1% - від 600 000,01 руб. / 20 000,01 дол. / 15 000,01 євро 10% Комісія за обслуговування картки в банкоматах сторонніх банків на території РФ (стягується додатково до комісії за отри ня готівкових коштів):

Без урахування можливої ​​додаткової комісії обслуговуючого банку.

- до 50 000 руб. в місяць Не справляється - від 50 000,01 руб. в місяць 1% від суми, min 100 RUR Комісія за обслуговування картки в банкоматах сторонніх банків за територією РФ (стягується додатково до комісії за отримання готівкових коштів): Без урахування можливої ​​додаткової комісії обслуговуючого банку. 1% від суми, min. 5 USD Комісія за обслуговування картки в пунктах видачі готівки інших банків (стягується додатково до комісії за отримання готівкових коштів): Без урахування можливої ​​додаткової комісії обслуговуючого банку. 1% від суми, min 5 EUR Винагорода за здійснення операцій оплати товарів і послуг в ТСП (cash back), за винятком категорій «Транспорт» та «Розваги» 1% Винагорода за здійснення операцій оплати товарів і послуг в торгово-сервісних підприємствах категорії « транспорт »10% Список кодів МСС по категорії« транспорт »: 4131 Регулярні пасажирські автобусні перевезення 4111 Приміські та місцеві пасажирські перевезення, включаючи електропоїзди, маршрутні таксі 4112 Міжміські та міжнародні пасажирські залізничні перевезення 4121 Лімузини і такс 4784 Платні дороги, мости, магістралі 5013 Автозапчастини 5531 Різні товари для дому та автомобілів 5533 Автомобільні запчастини та аксесуари 5541 Продаж палива, супутніх товарів і послуг на АЗС 5542 Бензоколонка автоматизована 5983 Паливо - вугілля, нафта, зріджений газ, дрова 7523 Паркінги та гаражі 7542 мийка автомобілів 7549 Послуги евакуатора Винагорода за здійснення операцій оплати товарів і послуг в торгово-сервісних підприємствах категорії «Розваги» 5% Список кодів МСС по категорії «Розваги»: 5971 Арт-галереї та дилери 5972 Філателіс тические і нумізматичні магазини 5970 Товари для художників та інших видів творчості 7829 Виробництво та дистрибуція кінофільмів 7832 Кінотеатри 7841 Стріммінговие сервіси, онлайн-кінотеатри 7911 Танцювальні зали, школи, студії 7922 Білетні каси, театральні продюсерські агентства 7929 Музичні групи, оркестри та інші розважальні послуги 7932 більярдні 7933 Боулінг 7941 Спортивні поля, комерційні спортивні змагання, професійні спортивні клуби, спортивні промоутери 7991 Туристичні пам'ятки та виставки 7993 Прин адлежності для відеоігор 7994 Клуби відеоігор 7996 Парки розваг, цирки 7998 Акваріуми, дельфінарії, океанаріуми

В рамках продукту «Ак Барс Generation» за замовчуванням встановлена ​​послуга «Зручний проїзний». «Зручний проїзний» - послуга з підключення електронного проїзного квитка до банківської карти для здійснення поїздок в міському пасажирському транспорті м Казань, Набережні Челни, Нижньокамськ, Альметьевск, Зеленодольськ за рахунок коштів, що знаходяться на банківській картці.

В рамках продукту «Ак Барс Generation» крім нарахування відсотків на залишок по картковому рахунку, здійснюється повернення коштів на картковий рахунок Клієнта за здійснення операцій покупок в торгово-сервісних підприємствах по типу операції - «Retail», «Unique» ( «cash back») .

При розрахунку суми «cash back» не враховуються операції з переказу грошових коштів на інші карти / рахунку / електронні гаманці, операції, здійснені в «АК БАРС Online» (в т.ч. в мобільному додатку), порталі держпослуг, пристроях самообслуговування Банку ( банкомат, інфокіоск, інфомат), а також операції, здійснені з наступними кодами МСС:

4812 Продаж засобів зв'язку 4813 Спеціалізовані торгові точки з продажу телекомунікаційних пристроїв 4814 Послуги зв'язку 4816 Комп'ютерна мережа / інформаційні послуги 4829 Банківський переказ грошей 4900 Комунальні послуги ЖКГ і ЖКП - електроенергія, газ, вода, каналізація 6012 Кредитні організації - поповнення карт готівковими коштами, послуги і сервіси 6050 Кредитні організації - квазі-кеш 6051 Нефінансові інститути - квазі-кеш (включаючи поповнення електронних гаманців) 6211 Послуги брокера на ринку цінних паперів 6529 поповнення балансу рахунку - для фінансових установ 6530 Поповнення балансу рахунку - для торгових точок 6531 Поповнення балансу рахунку - перерахування грошей за покупку 6532 Оплата учаснику системи - для фінансових установ 6533 Оплата учаснику системи - для торгових точок 6534 Переказ грошей у фінансовій установі 6536 Кредитні організації - поповнення карти безготівковим способом 6537 Транскордонний переклад за допомогою сервісу Masterсard MoneySend 6538 Кредитні організації - переклад з карти 6540 Купівля / поповнення небанківської передплаченого (подарунковій) карти 7299 Інші у слуги, ніде більше не класифіковані 7311 Рекламні агентства 7372 Послуги у сфері інформаційних технологій 7399 Бізнес-послуги, переважно організаційного характеру 7995 Азартні ігри, тоталізатори, включаючи лотерейні квитки, фішки казино, ставки на перегони (бігу) і інші ставки 8999 Професійні послуги, ніде більше не класифіковані 9399 Професійні послуги, ніде більше не класифіковані

Як оформити дебетову картку Ак Барс Generation?

Новости