Карта Visa Gold: переваги і недоліки золотої карти

  1. Переваги і плюси золотої карти
  2. Кредитна золота карта Visa
  3. Мінуси золотої карти Visa

Багато банків пропонують своїм клієнтам вибір між досить дорогими, але при цьому вигідними картами, а також більш доступними і звичайними. Багато банків намагаються випускати ряд привілейованих карт, які добре відображають статусність клієнта і користувача послугами банку. Що таке карта Visa Gold, переваги, недоліки та привілеї даної картки? Багато банків пропонують своїм клієнтам вибір між досить дорогими, але при цьому вигідними картами, а також більш доступними і звичайними

Золота картка Visa

Переваги і плюси золотої карти

Карта Віза Голд як вже і було сказано - це карта для тих, хто звик отримувати задоволення по повній, дана карта показує спроможність клієнта, а також дає велику кількість привілеїв в різних місцях.

Річна вартість обслуговування варіюється від 1000 до 3000 рублів залежно від типу карти, а також від самого банку. Багато банків пропонують своїм клієнтом великі дисконтні програми з партнерами банку. Купуючи в даних магазинах, ви будете отримувати додаткову знижку.

Також на багато карти віза голд мають вже підключений Кешбек з підвищеним відсотком. Якщо порівнювати зі стандартною картою Visa, то тут Кешбек буде вище на 1-2%. Є також окремі спеціалізовані бонусні карти, які дають бонуси тільки за певних умов:

  • Золота бонусна карта «Аерофлот» - за покупку будь-яких товарів ви будете отримувати бонуси або милі, які згодом ви зможете витратити на квитки.
  • Золоті бонусні карти для «шопоголіків» - бонуси будуть зараховувати на картку при покупці у партнерів банку.
  • Золота бонусна картка «автолюбителя» - дає вам бонуси за покупку будь-яких товарів. Надалі ви зможете обміняти бонуси на бензин або будь-які товари на АЗС.
  • Золота бонусна карта змішаного типу - Такі карти зазвичай або відразу включає кілька бонусних програм, або ви можете самі вибирати ці бонусні програми. Зазвичай вони підключаються через особистий кабінет інтернет-банкінгу, або через додаток.

Карта Visa Gold має переваги у використанні за кордоном. Якщо порівнювати її з MasterCard, то карти Visa мають набагато більше число терміналів по всьому світу. Правда вони обслуговуються і там, і там. Дана глобальна платіжна система має високу швидкість виконання операцій. Так що ви з легкістю зможете зробити покупку, зняти гроші або зробити переклад на рахунок в будь-який банк в будь-якій точці світу.

Ви можете в будь-який момент оформити вашу золоту карту як зарплатну. Правда тут потрібно уточнити деякі умови, так як у різних банків вони сильно відрізняються. Наприклад, у банку ВТБ 24, щоб випустити зарплатну карту у вас повинна бути середня зарплата не нижче 50 000 рублів.

Часто банки пропонують підключення послуг СМС та Інтернет-банкінгу абсолютно безкоштовно. І ви завжди будете в курсі за рухами ваших коштів в банку, за переказами і нарахуваннями, а також за залишком по рахунку.

Кредитна золота карта Visa

Кредитна карта, як і всі, прив'язана до вашого кредитного рахунку, але тут є невеликі відмінності від стандартних карт. Зазвичай банк надає держателю золотої карти більш вигідні умови по кредитній ставці. Якщо порівнювати з класичною Visa картою, то відсоток за ставкою буде знижений на 4-5% в залежності від банку.

Багато банків також надають безкоштовне річне обслуговування, якщо щомісячний оборот по даній карті буде на певну суму. Правда по зняттю коштів вона володіє деякими обмеженнями. Зазвичай в місяць даний ліміт досягає позначки в 1 000 000 - 1 500 000 рублів.

Зазвичай у банків тут приблизно однакові умови. Ви повинні бути громадянином Російської Федерації - в основному даного умови досить. Крім випадку отримання кредитної картки, тут ви повинні отримувати певну суму грошей, щоб надалі погасити борг по кредитній ставці.

Для отримання і оформлення вам потрібно відвідати будь-яке відділення вашого банку з паспортом та довідкою по другій формі ПДФО - в разі якщо ви будете брати кредитну карту. Зазвичай картка оформлюється і робиться протягом 7-ми робочих днів.

Мінуси золотої карти Visa

За мінусом можна відзначити лише певні умови, через що не можна буде отримати дану карту, а також досить велике річне обслуговування та перевипуск карти. В цілому це хороша і зручна картка, яка має велику кількість привілеїв. Найголовніше вибрати банк, який надасть вам вигідні умови по даній карті.

Що таке карта Visa Gold, переваги, недоліки та привілеї даної картки?

Новости