Картопля фрі в аерогрилі

Картопля фрі в аерогрилі

Картопля фрі в аерогрілеІнгрідіенти: Картопля фрі заморожена або свіжий картофельРастітельное маслоСоль, перець по вкусуРецепт: 2 рецепта приготування картоплі фрі в аерогрилі: Візьміть заморожений картопля фрі або свіжий, нарізаний скибочками. Перед цим розігрійте аерогриль. Викладіть картоплю в стиммер, посоліть і трохи всприсніте соняшниковою олією. Готуйте на верхній решітці 10 хвилин на 250 градусах при максимальних обертах, потім переверніть і ще 10-15 хвилин до потрібної вам ступеня засмаженою. Усе! Смачний і діетіческійкартофель-фрі готовий. Наріжте картоплю шматочками, змішайте зі спеціями і посоліть. Викладіть на середню грати аерогрилю ...

Читати повністю...

Що ви готуєте в аерогрилі?

Подарували нам аерогриль на весілля і майже рік він стоїть без діла, тільки раз спробувала приготувати картоплю фрі, що ви взагалі в ньому готуєте))) В інструкції написано, що він замінює навіть пароварку, так це, по мені він тільки смажить)) )

Читати повністю... Читати повністю Людочка

30 ноября 2012, 20:35

Аерогриль. Тріснула чаша.

Зовсім недавно хвалилася, що придбала аерогриль Готувала в ньому два рази. Один раз -картопля фрі, а другий раз сушила сухарікі.Вот сьогодні дістала, вирішила ще посушити сухариків ... Дивлюся, а чаша тріснути! Подзвонила в магазин. Вони мені сказали, що такого не може бути, з натяком, типу я сама його стукнула, або ще чего..Сказалі в понед. зателефонувати, вони будуть з сервісним центром зв'язуватися, дізнаватися, чи можлива прото тріщина .... Дівчата, може хто стикався з таким?

Читати повністю...

кулінарне співтовариство

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Людочка

30 ноября 2012, 21:26

Аерогриль. Тріснула чаша.

Зовсім недавно раділа, що придбала аерогриль. Купила його 20.11.Готовіла в ньому два рази. Один раз -картопля фрі, а другий раз сушила сухарі. Все правильно іспользовала.Вот сьогодні дістала, вирішила ще посушити сухариків ... Дивлюся, а чаша тріснути! Подзвонила в магазин. Вони мені сказали, що такого не може бути, з натяком, типу я сама його стукнула, або ще чего..Сказалі в понед. зателефонувати, вони будуть з сервісним центром зв'язуватися, дізнаватися, чи можлива просто тріщина .... Може хто стикався з таким? Які дії зробити?

Читати повністю... Читати повністю Людочка

30 ноября 2012, 20:34

Аерогриль. Тріснула чаша.

Модератори, не видаляйте пожалуйста.Совсем недавно хвалилася, що придбала аерогриль Готувала в ньому два рази. Один раз -картопля фрі, а другий раз сушила сухарікі.Вот сьогодні дістала, вирішила ще посушити сухариків ... Дивлюся, а чаша тріснути! Подзвонила в магазин. Вони мені сказали, що такого не може бути, з натяком, типу я сама його стукнула, або ще чего..Сказалі в понед. зателефонувати, вони будуть з сервісним центром зв'язуватися, дізнаватися, чи можлива прото тріщина .... Дівчата, може хто стикався з таким?

Читати повністю... Читати повністю Гузалия

10 березня 2011, 15:58

Аерогриль Flavor Wave Turbo.

Доброго дня! Мене звуть Гузалия. Хочу Вам запропонувати закупівлю аерогрилів Flavor Wave Turbo, як працює можна подивитися тут. Супер пропозиція Ціна: 1690 руб. + Орг.15%. Передоплата 50%. Оплата 50% на карту СБ після СТОПА ...

Читати повністю...
Що ви готуєте в аерогрилі?
Дівчата, може хто стикався з таким?
Може хто стикався з таким?
Які дії зробити?
Дівчата, може хто стикався з таким?

Новости