Kaspersky Internet Security 2011: Вассерман, Хіль, Касперський і все-все-все в «істерикою»!

  1. Відеозвіт з презентації Kaspersky Internet Security 2011:

«Лабораторія Касперського» презентувала нову версію рішень для домашніх користувачів. Захід пройшов 24 серпня в клубі Isterika !, і, треба відзначити, «істерія» вийшла масовою. На суд представників блогосфери і майже сотні журналістів з регіонів Росії, України, Казахстану, Узбекистану, Литви, Латвії та Естонії, були представлені Антивірус Касперского 2011 і Kaspersky Internet Security 2011 , Флагманський продукт для боротьби з цифровим сміттям.

Як і в навколишньому світі, погода в інтернет-просторі може змінюватися - на зміну безхмарному небу приходять грозові хмари, а слідом за збільшенням числа інтернет-користувачів відбуваються зміни кіберекологіі. Коли ми говоримо, що інтернет забруднений, ми говоримо про кіберзагрози.

Якщо ви коли-небудь втрачали фотографії, документи, музичні файли та іншу цінну інформацію в результаті зараження ПК вірусом; хотіли зробити покупку онлайн, але боялися за збереження коштів на своїй кредитній карті; розсилали сотні вибачень по всьому контакт-листу в ICQ, ВКонтакте або Facebook, тому що вашу сторінку зламали і з неї розсилався спам - ви знаєте, що таке цифровий сміття.

Виступаючи проти проблеми забруднення інтернет-середовища, «Лабораторія Касперського» представила 24 серпня своє новий флагманський продукт Kaspersky Internet Security 2011. Вихід рішення предварялся його презентацією в незвичайному форматі - провідні експерти компанії представили продукт, виступаючи в ролі ведучих ... популярного гумористичного ток-шоу. Співведучим в той вечір виступив Анатолій Вассерман, але на цьому сюрпризи не закінчилися.

Сьогодні вплив глобальної Мережі настільки велике, що іноді здатне змінювати життя людей. «Лабораторія Касперського» ще раз звернула увагу громадськості на цей факт і представила гарячу п'ятірку «безпечних вірусів» - вірусних відео, герої яких так чи інакше зіткнулися з тим, що таке популярність в інтернеті.

Рейтинг очолив народний артист Росії Едуард Хіль, який виступив пізніше перед гостями зі спеціальною сольною програмою. На третьому рядку опинився Вася Обломов, автор нашумілого хіта «Їду в Магадан». Презентація KIS2011 стала для артиста своєрідним бойовим хрещенням - інтернет-шлягер був виконаний їм наживо вперше.



«Не дивлячись на те, що ми багато жартуємо на тему інтернету, цифровий сміття - це цілком собі реальна і в той же час серйозна проблема. Вихід нашого нового рішення зайвий раз підтверджує її актуальність, - говорить Євген Касперський, генеральний директор «Лабораторії Касперського».

«Відносна безпеку цифрового середовища повинна забезпечуватися не тільки акуратністю власних дій, але перш за все постійної активністю борців з вірусами, спамом і іншими породженнями корисливою злості, - говорить Анатолій Вассерман. - Точно так само, як нинішній порівняно скромний рівень захворювань багатьма інфекційними хворобами, що дозволяє багатьом кричати про небезпеку щеплень, забезпечений перш за все чи не поголовними щепленнями. Залишається тільки дякувати медиків - людських і комп'ютерних - і винагороджувати їх працю ».

«Мене не можна назвати активним інтернет-користувачем. Але це не завадило мені стати свідком того, як глобальна Мережа в деякому роді змінила моє життя - популярність моїй старій пісні на Заході стала для мене справжнім сюрпризом, - каже Едуард Хіль. - Сьогодні інтернет можна ігнорувати, його вплив дуже велике. Саме тому слід приділяти особливу увагу питанням безпеки в Мережі - боротьбі з комп'ютерними злочинцями і цифровим сміттям ».

Відеозвіт з презентації Kaspersky Internet Security 2011:

9rstyTBXuBU

Сучасні цифрові технології стрімко увірвалися в наше життя, і сьогодні у більшості з нас є комп'ютер, ноутбук або смартфон. Використовуючи ці пристрої в побуті, на роботі та під час відпочинку, ми спілкуємося з колегами, друзями і близькими, обмінюємося, отримуємо і зберігаємо важливу для нас інформацію. Ми довіряємо комп'ютерним пристроям частину свого життя.

І все ж, незважаючи на очевидні переваги, цифрове середовище таїть в собі ряд загроз.

Як і в навколишньому світі, погода в інтернет-просторі може змінюватися - на зміну безхмарному небу приходять грозові хмари, а слідом за збільшенням числа інтернет-користувачів відбуваються зміни кіберекологіі.

Коли ми говоримо, що інтернет забруднений, ми говоримо про кіберзагрози.

Ви коли-небудь…

  • втрачали фотографії, документи, музичні файли та іншу цінну інформацію в результаті зараження ПК вірусом?
  • розсилали сотні вибачень по всьому контакт-листу в ICQ, Skype, ВКонтакте або Facebook, тому що вашу сторінку зламали і з неї розсилався спам?
  • отримували e-mail від банку з повідомленням про те, що інформацію про ваших рахунках потрібно оновити, але не були на 100% впевнені, що це не виверт шахраїв?
  • хотіли зробити покупку онлайн, але боялися за збереження коштів на своїй кредитній картці?
  • турбувалися не стали ваші діти жертвою домагань або шахрайства?
  • витрачали свої гроші і час на відновлення даних і ремонт ПК після його зараження?

Якщо хоча б раз ви відповіли ствердно, ви вже стикалися з цифровим сміттям.

«Лабораторія Касперського» виступає проти цифрового сміття. Ми вважаємо, що питання забруднення інтернет-простору повинен і може бути вирішене. Хвороба простіше попередити, ніж вилікувати, саме тому експерти «Лабораторії Касперського» створюють нові рішення, здатні ефективно боротися з проблемою цифрового сміття, перешкоджаючи подальшому забрудненню кіберпростору.

Озсилали сотні вибачень по всьому контакт-листу в ICQ, Skype, ВКонтакте або Facebook, тому що вашу сторінку зламали і з неї розсилався спам?
Отримували e-mail від банку з повідомленням про те, що інформацію про ваших рахунках потрібно оновити, але не були на 100% впевнені, що це не виверт шахраїв?
Отіли зробити покупку онлайн, але боялися за збереження коштів на своїй кредитній картці?
Бувалися не стали ваші діти жертвою домагань або шахрайства?
Витрачали свої гроші і час на відновлення даних і ремонт ПК після його зараження?

Новости