Кава Егоїст (Egoiste): види, технологія виробництва, відгуки

  1. Технологія виробництва
  2. Види кави «Егоїст»
  3. У зернах
  4. мелений
  5. розчинна
  6. Скільки коштує кава «Egoiste»
  7. Відгуки

Про каву «Егоїст» іноді кажуть, що він повністю виправдовує свою назву: один раз влаштувавшись на полиці в кухонній шафі, він залишиться там назавжди і не потерпить ніякого іншого кави поруч.

Просто господар стане його фанатом і не буде купувати нічого, крім «Егоїста».

Країна-виробник, а в даному випадку їх відразу дві - Німеччина і Швейцарія, стали спільно випускати продукт, подібного якому ще ніхто не поставляв на міжнародний ринок: вони почали виробництво кави по абсолютно новим технологіям, взявши в свої руки весь процес, починаючи від обсмаження зерен (до речі, найкращої якості) до фасування готового продукту по банкам і пакетам.

За основу був узятий багаторічний швейцарський досвід роботи в кавовій індустрії. Причому це не стало «повторенням пройденого», хоча, здавалося б, що ще можна відкрити нового в розчинній каві.

«Егоїст» став продуктом інноваційним: це розчинний напій (який ми зазвичай готуємо на швидку руку), що володіє всіма якостями меленої кави, його ароматом і смаком (який ми дуже любимо, але через дефіцит часу варимо рідко).

Ця кава фахівці характеризують як розчинно-мелений, причому не порошкоподібний, а в кристалах.

Технологія виробництва

«Егоїст» проводиться за запатентованою новітньої технології In-Fi.

«Егоїст» проводиться за запатентованою новітньої технології In-Fi

Її секрет полягає в наступному: натуральну мелену каву в порошкоподібному стані поміщається в кристал (або оболонку) з кави розчинної.

«Начинка» може становити до тридцяти відсотків від загального обсягу кристалів. Будучи захованої під оболонку, вона не так схильна зовнішнього впливу - захищена від окислення, зберігає всі кращі властивості натурального продукту, його смак, аромат.

До того ж завдяки унікальній технології подовжується термін використання продукту, причому без будь-яких істотних втрат якості.

Виробники пишаються тим, що використовують найкраще сировину - елітні сорти арабіки і льодовикову альпійську воду Виробники пишаються тим, що використовують найкраще сировину - елітні сорти арабіки і льодовикову альпійську воду. Відбір компонентів здійснюють професіонали високого рівня. Про відмінності між робустой і арабікою дізнаєтеся по посиланню.

На користь якості говорить і той факт, що весь технологічний процес відбувається на одному підприємстві, а не «розкиданий» по суміжників. Це допомагає здійснювати ретельний контроль на кожному етапі виробництва.

Результат цих зусиль будь-яка людина може оцінити, продегустувавши напій, а також своїми очима побачивши, як швидко готується кава: насипані в чашку кристали розчиняються за півхвилини.

Фахівці не рекомендують в цей час енергійно заважати напій ложкою, як ми чинимо зі звичайним розчинною кавою. На дні чашки повинно залишитися трохи кавовій гущі - тієї самої «начинки», яка наповнювала кристали.

Цікаво, що кришка для банки з кавою зовні повторює форму кристала і виглядає дуже стильно. Однак це часом викликає нарікання: не всі споживачі знають, як до кришки правильно підступитися - заважають її гострі кути.

В інтернеті розповідається про випадок, коли одна жінка, намагаючись відкрити банку, ненавмисно її розбила.

Технологія виготовлення кави Егоїст:

Види кави «Егоїст»

Асортимент «Егоїста» представляють зернова кава, мелена та розчинна. Особливо популярні різновиди розчинного напою, в той час як кава в зернах і мелений сьогодні трохи поступаються позиціями.

Просто не кожна людина може собі дозволити вранці готувати собі напій по всі правилам кавового мистецтва, тим більше коли є гідна швидка альтернатива.

У зернах

З зернових видів сьогодні найбільш затребуваний - «Егоїст Нуар». Його вважають за краще ті, хто процес варіння кави прирівнює до якогось таїнства.

Склад - суміш зерен кенійської арабіки, зібраної в високогірних і рівнинних районах. У приготованого з цих зерен напою - незвичайний шоколадно-ванільний смак і аромат.

Зерна «Егоїст Ноір» - це теж арабіка, але темного обсмаження, привезена з Папуа-Нової Гвінеї. У цих зернах присутній гірчинка, що робить їх схожими на робусту.

Про те, яку каву в зернах краще, з відгуками людей ми писали тут .

У цій статті представлений асортимент і   відгуки про каву Бушидо   , А також історія створення та технологія виробництва напою У цій статті представлений асортимент і відгуки про каву Бушидо , А також історія створення та технологія виробництва напою.

Чи можна кави вагітним на ранніх термінах? Відповідь на питання підкаже наша публікація.

мелений

Любителі меленої кави можуть придбати продукт марки «Егоїст Нуар», що славиться своїм вишуканим купажем, і «Егоїст Еспрессо», з якого добре виходить класичний італійський еспресо, що відрізняється насиченим, багатим смаком.

розчинна

Розчинна кава представлений різними марками, ступінь популярності яких практично однакова Розчинна кава представлений різними марками, ступінь популярності яких практично однакова. Який краще, кожен вирішує для себе сам, виходячи з власних смакових уподобань. А чи знаєте ви якусь користь і шкоду несе в собі розчинну каву? дізнаєтеся тут .

Наприклад, шанувальники марки «Егоїст Спешиал» вважають, що в світі більше не знайти напою, який за своїми якостями зрівнявся б з ним, і характеризують його одним словом: «Незвичайний».

Сублімований «Платинум» приваблює багатьох своїми фруктовими нотками, досить рідкісними для кави. Вони з'являються в напої завдяки унікальній кенійської арабіки.

«Егоїст Приват» цікавий своїм оксамитовим, шоколадним смаком.

«Екстра Ориджинал» (коротка назва цієї марки - «Egoiste XO») відрізняють багатий смак і довгий післясмак. Виробники цього продукту пишаються тим, що сировина для нього збирають на екологічно контрольованих ділянках, які постійно перебувають в полі зору незалежних експертів.

Виробники цього продукту пишаються тим, що сировина для нього збирають на екологічно контрольованих ділянках, які постійно перебувають в полі зору незалежних експертів

І ще важливий момент: для приготування кілограма «Egoiste XO» витрачається 4 кілограми сировини, що перевищує (і значно) прийняті в усьому світі стандарти.

Для споживачів це означає наступне: ця кава більш економний, його можна класти в чашку менше, ніж зазвичай.

«Вері Спешиал» ( «Egoiste VS») - це освіжаючий смак з легкою апельсиновою кислинкою. Сировина для цього напою привозять з гірських схилів Кіліманджаро.

Рейтинг кращого розчинної кави ви знайдете по цим посиланням .

Скільки коштує кава «Egoiste»

Як продукт, що відноситься до категорії преміум, «Егоїст» коштує досить дорого.

Вартість кілограма зерен - 910 руб. і вище. Ціна ста грамів меленої кави - 380 руб. і вище.

Ось кілька середніх цін, які встановлюють інтернет-магазини за 100 грамів продукту:

В капсулах можна придбати «Noir», «Specil» або «Velvet» (упаковка з 8 пятіграммових капсул) за 250 руб.

Часто запитують:   кави еспресо - що це таке Часто запитують: кави еспресо - що це таке ? Ви запитували - ми відповідаємо!

Про те, хто такий бариста і чим він займається, можна дізнатися з цієї публікації.

Який мелену каву краще? Розбираємося з марками і виробниками тут: http://chay-i-kofe.com/kofe/vidy-kf/molotyj-kofe-kakoy-luchshe-vybrat-reyting-luchshih-marok/

Відгуки

Відгуки про цей бренд далеко не завжди позитивні. Найбільші нарікання - на адресу зернового і меленої кави. Споживачам не подобається, що іноді в одній упаковці виявляються зерна різного ступеня обсмаження.

Споживачам не подобається, що іноді в одній упаковці виявляються зерна різного ступеня обсмаження

На думку фахівців, людей не влаштовує невідповідність високої ціни продукту з якістю, дивує наявність навіть незначних недоліків там, де їх бути не повинно взагалі.

Що стосується розчинної «Егоїста», то тут превалюють захоплені відгуки, проте питання високої ціни теж активно обговорюється.

Маргарита Н.: «Хоча ціна« Егоїста »через стрибки курсу валют поповзла вгору, я від нього все одно не відмовлюся, тільки, швидше за все, буду брати менше і рідше. Так, я пробувала спочатку обуритися - за таку ціну не куплю! - однак протрималася недовго. А коли у мене на столі знову з'явилася моя улюблена баночка, я була на сьомому небі ».

Елла Т.: «Я до кави ставлюся дуже серйозно. Розчинна не беру в принципі. «Егоїста» спробувала тільки тому, що мене умовив мій дід, а я його засмучувати не хочу. Результат став для мене повною несподіванкою - відмінний кави зі смаком свежесмолотого і свіжозвареного. І звідки тільки дід про нього дізнався? »

Марина О.: «Знайомство з« Егоїст »я почала з« Екстра Ориджинал », і не де-небудь, а на Крайній Півночі, де всі продукти коштують набагато дорожче, ніж в центральній Росії. Однак мені друзі, які мене і пригостили, сказали, що це чарівний напій, на такі гроші не жаль: «спробуєш - і закохаєшся». І вони мали рацію. Закохалася ».

Чи можна кави вагітним на ранніх термінах?
А чи знаєте ви якусь користь і шкоду несе в собі розчинну каву?
Який мелену каву краще?
І звідки тільки дід про нього дізнався?

Новости