Кеди Конверс, купити кеди Converse в Києві з доставкою по всій Україні недорого в магазині

Це взуття популярна вже кілька поколінь, напевно у вас або у члена вашої родини або у вашого друга були кросівки converse. Всі знають кеди конверс і все їх люблять, але не всі знають приголомшливу історію цього бренду.
Примітним є те, що ця компанія влаштувалася в далекому 1908 р ті підприємства, які так довго існують заочно заслуговують на повагу. Виробництво активно розвивалося у всіх напрямках, і конкуренція не рідко була причиною банкрутства.
Але компанія converse всі ці труднощі пережила і донині радує своїм взуттям, їм є чим пишатися.

Різні компанії хваляться своїми досягненнями, деякі показують, яку підошву вони придумали для баскетбольних кросівок, інші розповідають який матеріал підійде для баскетбольних кросівок, ну а converse всього лише скромно придумав самі кросівки для баскетболу.

Так-так, ті самі кеди конверс, які все знають, раніше вважалися кращою взуттям для гри в баскетбол, більш тільки тоді це була єдина взуття для цього виду спорту.

Це було в далекого 1917 році converse all-star підкорив усіх, данина поваги цьому взутті можна віддати хоча б за те, що ця кеди конверс досі є на полицях наших магазинів майже в первозданному вигляді.

Навряд чи зустрінеш ще один такий випадок в історії. примітно ще і те, як різні компанії і фірми, які влаштувалися в той час ставали популярними, адже телебачення тоді не було і реклами не існувало.
Ніхто не говорив щодня людям, що для них добре і тому єдиним способом якось заявити про себе було створення якісної конкурентоспроможної продукції.

Не всі з цим справлялися, але кеди converse all-star була на висоті.
Ця компанія прославилася тим, що баскетболісти, які грали в converse all-star, набагато частіше перемагали, ніж гравці в інший взуття.

Деякі баскетболісти, в їх числі чарльз Тейлор, взували цю взуття і відмінно показували себе в кожній грі, інші спортсмени, оцінюючи його гру, приймали рішення теж придбати собі таке взуття і теж покращували свої показники.
Так компанія converse стала популярною. Чарльз Тейлор, відмінний баскетболіст і «особа» бренду Конверс поставив на логотипі свій підпис, яка до сих пір там.
Так цей спортсмен і компанія конверс один одного «розкручували», але це самий початок, далі більше.

Баскетбол дебютував на олімпійських іграх. команда США зіткнулася з командою Канади, і команда штатів виграла. Всі гравці як один були в кросівках converse all-star. З тих пір кожен хлопець, який хоч скільки-небудь вмів грати в баскетбол, мріяв придбай собі чудові кеди converse all-star. Потім почалася війна і «converse» вирішили допомагати своїй країні і почали випускати взуття для військових. це було дуже до речі. оскільки взуття була зручною і завдяки особливій підошві, абсолютно безшумною. так ці кросівки йшли в ногу з часом їм завжди намагалися догодити своїм шанувальникам. але в середині двадцятого століття у цього бренду почалися фінансові труднощі через що треба було продати кермо влади «nike». Тепер Converse їх дочірнє підприємство. Сьогодні купити конверси в Києві і Україні не складає труднощів для цього можете скористатися нашим магазином.

Новости