Кеди на танкетці

  1. Кеди на танкетці
  2. З чим носити кеди на танкетці
  3. Кеди на танкетці фото

Ми не втомлюємося дивуватися модними вишукуваннями сучасних дизайнерів. Від них, здавалося б, ми отримали вже все: неонові фарби, чоловічі штани в жіночому гардеробі, волохаті нігті . Але, виявляється, наші модні дизайнери здатні взути наших панянок в ... снікерси ! Для них нічого не варто поставити на каблук навіть спортивне взуття і створити ... кеди на танкетці.

кеди на танкетці

Зміст статті

Кеди на танкетці

І більшістю жінок цей тренд сезону був зустрінутий з абсолютним інтересом. Кому-кому, а їм, після незручних шпильок і занадто щільних туфлею кеди з танкеткою, вільно сидять на нозі, припали до душі. Ці зручні туфлі-кеди, створені спеціально для повсякденного носіння, наприклад, для прогулянок по місту. Хоча спочатку таке взуття було призначена виключно для спортивних занять. Вона мала гумову підошву і виконувалася з полегшених і разом з тим стійких до механічних пошкоджень матеріалів. Її особливо любили тенісистки. Але цю зручну взуття швидко оцінили і люди, абсолютно непричетні до спорту. Вони ж і почали її носити як щоденний варіант.

Пізніше ця зручне взуття зайняла міцне лідируюче положення в багатьох стилях. Звичайно ж, дизайнери не могли не скористатися подібним попитом на спортивні кеди. Мало того, що її почали включати в ансамблі, що призначалися для повсякденного носіння. Пізніше в тому ж стилі кежуал кеди перетворилися в більш жіночний варіант - снікерси, як ще іменується ця взуття.

Пізніше в тому ж   стилі кежуал   кеди перетворилися в більш жіночний варіант - снікерси, як ще іменується ця взуття

На користь популярності цієї оригінальної обувки послужило не тільки жіночне зручність, але і доступна вартість, виготовлення з якісних натуральних матеріалів, а також універсальність. Адже кеди з танкеткою можна поєднувати як із спортивним одягом, так і зі звичайними шортами або літніми бриджами. Але ці снікерси використовуються не тільки як літній або демісезонний варіант взуття.

Останнім часом набули популярності і зимові кеди на танкетці. Їх відмінність від літніх снікерсів - більш щільний покривний матеріал, більш товста танкетка і наявність всередині взуття хутра, причому найчастіше натурального. Тепер в будь-яку зимову холоднечу ніжок жінок буде тепло і зручно. А на догоду модницям дизайнерами створюються все більш і більш цікаві моделі цієї дивини. В інтернет-магазинах кожній дівчині можна легко підібрати для себе стильні, модні, найбільш якісні та надзвичайно зручні кеди на танкетці.

В інтернет-магазинах кожній дівчині можна легко підібрати для себе стильні, модні, найбільш якісні та надзвичайно зручні кеди на танкетці

Тепло, зручно і стильно - чого ще можна хотіти від зимового взуття

Тепло, зручно і стильно - чого ще можна хотіти від зимового взуття

Влітку можна носити полегшений варіант снікерсів, виконаний з урахуванням спекотної пори року

Але модним дизайнерам і тепер не сидиться. Працюючи, не покладаючи рук, кожен новий сезон вони розробляють все нові варіанти такої модного взуття. Ці зручні снікерси стали зразком незаперечною креативності та яскравості. Тому кедам на танкетці вдається не виходити з моди вже он скільки сезонів. Просто в них дизайнерам вдалося поєднати красу і зручність.

Кеди на танкетці і створювалися, щоб жінкам не доводилося вибирати між красою і зручністю, насолоджуючись їх вдалим поєднанням. Хоча і раніше дизайнерами вже робилися спроби зробити спортивні кеди благороднішими - з широким каблуком або шпилькою. Однак це поєднання дуже сумнівно сприймалося, що не прижилися на ногах навіть найзухваліших з модниць. Та й виглядали вони, якщо вже бути відвертими, не дуже-то і гармонійно. Сучасні ж кеди на танкетці і виглядають досить симпатично, і досить зручні в носінні. Ці кеди придбали таку популярність, що їм присвоїли статус must have - обов'язковий у всіх повсякденних гардеробах.

З чим носити кеди на танкетці

Але якщо вибір кед ставлять собі за мету наших сучасниць, то питання, з чим носити жіночі кеди на танкетці, може їх серйозно спантеличити. Але вибір криється там, де і належало: варіант кежуал або спортивний стиль.

Отже, найтиповіший варіант носіння кед на танкетці - з облягаючими брюками. Але скинни - це не тільки джинси, а й легінси, джеггінси і інші варіанти облягаючих брюк. Завдяки цьому поєднанню ніжки стають візуально довше стрункішою. При цьому чітко вимальовується форма лінії стегна. Можна надіти також джинси з футболкою. Але взуваючи високі кеди з джинсами бажано штани заправляти в них. Доповнити образ можна пустотливий бейсболкою, а снікерси зашнурувати шнурками яскравого кольору.

Снікерси можна носити практично з будь-яким одягом - все залежить від моделі і матеріалу обраної взуття

Снікерси можна носити практично з будь-яким одягом - все залежить від моделі і матеріалу обраної взуття

У поєднанні з короткими спідницями і шортами вони візуально подовжують ноги

У поєднанні з короткими спідницями і шортами вони візуально подовжують ноги

І навіть з блейзером і золотистими скинни високі кеди виглядають цілком гармонійно

Одним з кращих варіантів джинс до такого взуття є бойфренди, які можуть гармонійно вписатися в щоденний образ. А так як високі кеди спочатку призначалися для спорту, то вони відмінно зможуть поєднуватися з одягом спортивного стилю. Але в такому варіанті обов'язково потрібно дотримуватися не тільки стилістики, але і поєднання кольорів.

У 2014 році дизайнерами пропонується оригінальний образ зі спортивним коротким платтям. Доречні в таких поєднаннях також светр «світшоти» і коротенька спідничка. Як говорилося раніше, багато хто називає. Можливо, це пов'язано з тим, що танкетка в таких кедах прихована під обшивкою. Виходить, ніби в оболонці кед прихована начинка, як горіх в шоколадному батончику. Тому як варіанти одягу до них часто пропонуються багатошарові наряди: плаття з кардіганом, блуза з жилетом, футболка з жакетом.

До кедам і вузьких джинсів і леггинсам стилісти радять вибрати яскравий гольф. Доречні до Снікерс також гетри, пишна спідниця, квітчастий сарафан, які теж можуть відмінно поєднуватися з такими кедами. Дуже оригінально виглядає коротенька спідниця і кеди на платформі. При цьому слід врахувати, що топ, майка або блуза повинні бути заправлені. І якщо подивитися на дівчат, одягнених в такому стилі, то можна переконатися, що подобається таке вбрання не лише глядачеві, але самим моделям. Особливо цікаво виглядає в такому комплекті шкіряна міні спідниця і червоні кеди на платформі.

А крім звичайних кед на платформі цікавим видом і зручністю відрізняються кеди-чоботи. Вони відмінно поєднуються не тільки з джинсами, але і з в'язаними туніками і сукнями. Це взуття дозволить будь-якій дівчині стильно виглядати як на прогулянці по магазинах, так і на модній вечірці. Взуйтеся і перевірте: в снікерсах і справді солодко!

Кеди на танкетці фото

Кеди на танкетці фото

Зі спортивними штанами снікерси, звичайно ж, поєднуються найкраще

Здавалося б, під легку сукню снікерси зовсім не підходять, але немає - такий контраст робить образ більш цікавим і нудним

Легка спідничка зі спортивним взуттям підкреслює стрункість ніжок і крихкість дівчини в цілому

Багатьом подобається поєднувати кеди на танкетці з класичним одягом саме через що виникає контрасту

Найкраще, звичайно, снікерси виглядають в стилі кежуал

Найкраще, звичайно, снікерси виглядають в стилі кежуал

Найбільш ризикові дівчата взувають їх навіть з спідницею-пачкою з фатину

Снікерси спокійно сусідять навіть з сумочкою Шанель

Снікерси і мереживне плаття

Кеди на танкетці відео

Новости