Кешбек за їжу: 20 найвигідніших карт для покупки продуктів

  1. Для постійних покупців однієї торгової мережі
  2. 4 найвигідніші бальні карти продуктових мереж
  3. Для любителів різних продуктових магазинів
  4. 16 найвигідніших карт з рублевих Кешбек в продуктових мережах
  5. Як складався рейтинг?
  6. Читайте також:

На походах в продуктові магазини можна заощадити, якщо користуватися картами з Кешбек на цю категорію витрат. Наприклад, якщо ви витрачаєте на продукти 30 тис. Руб. в місяць, то за рік можна повернути до 25 тис. руб.

Існує два варіанти використання карт з Кешбек.

Для постійних покупців однієї торгової мережі

Ми взяли найбільші російські торговельні мережі, для яких у банків є спеціальні пропозиції, - або кобрендингові карти, або можливість витратити бали на продукти в магазинах цієї мережі. Вийшло 4 бренду - «Пятерочка», «Перехрестя», «Ашан» і «Окей».

Найвигіднішою картою, по якій нараховуються бали, стала Masterсard World «Окей» від Росбанка. Якщо витрачати по ній 30 тис. Руб. в магазинах «Окей», то за рік накопичиться 24690 балів, які еквівалентні такий же сумі в рублях. Максимальний Кешбек по карті складає 7% при здійсненні покупки від 3000 рублів в мережі гіпермаркетів «Окей». Накопиченими балами можна заплатити за покупки в «Окей» за умови оплати не менше 1 рубля по карті.

На другому місці опинилася карта «Перехрестя» від Альфа-банку. За кожні 10 руб., Витрачені в магазинах цієї мережі, нараховуються по 3 бали. Якщо в місяць витрачати по 30 тис. Руб., То за рік накопичиться вигода, еквівалентна 10,5 тис. Руб.

Вигоду бонусами «Спасибі!» В розмірі 3,2 тис. Руб. можна отримати від карти «Momentum» Ощадбанку, якщо купувати продукти в магазинах «Пятерочка». Однак розплатитися бонусами за продукти вийде тільки в цій же мережі або в магазинах «Глобус Гурме».

По карті «Ашан» Кредит Європа банку за рік можна накопичити 2,6 тис. Руб. в балах, які можна обміняти на подарункову карту «Ашан» з відповідним балансом.

4 найвигідніші бальні карти продуктових мереж

4 найвигідніші бальні карти продуктових мереж

Для любителів різних продуктових магазинів

Більш поширені карти, за якими нараховується рублевий Кешбек з кожної покупки. За підсумками місяця банк переводить його рублями на рахунок - ці гроші можна витратити, де завгодно, без прив'язки до конкретного магазину.

Лідером серед цього типу пропозицій є Россельхозбанк з картою «Амурський тигр». До кінця 2017 в магазинах «Перехрестя» нараховується 5% Кешбек. Завдяки цьому за рік банк поверне на картковий рахунок 17,4 тис. Руб. По карті «Відмінна» Росгосстрах банку за рік на покупках в продовольчих магазинах заробити можна 12,3 тис. Руб., А розраховуючись карткою «All Inclusive» Промсвязьбанка в супермаркетах і ресторанах - 8,9 тис. Руб.

Знайти кредитну карту з підвищеним Кешбек

можна тут

16 найвигідніших карт з рублевих Кешбек в продуктових мережах

* - тільки до кінця 2017 року магазинах «Перехрестя»

Як складався рейтинг?

Аналітичний центр Порівняй вивчив дебетові карти 100 банків Росії за розміром активів на 1 січня 2017 року. Серед них обрані пропозиції, за якими нараховується найбільша кількість бонусів або рублів за покупки на 30 тис. Руб. в місяць (360 тис. руб. на рік). З отриманої суми віднімалася вартість виготовлення / обслуговування карти і вартість смс-повідомлень. Якщо банк нараховував бонуси балами, то вони переводилися в рублі, відповідно до умов програми лояльності. У рейтингу банки ранжувались по вигоді. Якщо її розмір збігався у кількох установ, то сортування відбувалася за розміром активів банку. Індивідуальні пропозиції по підвищеному нарахування бонусів або Кешбек не враховувалися, оскільки вони не надаються всім власникам карт. Вигода при використанні карт враховує обмеження по максимальному нарахування бонусів або Кешбек в місяць, але не враховує додаткові бонуси або Кешбек при покупках в інших місцях, крім продуктових магазинів. З цієї причини сума повернення може бути більше.

Читайте також:

Побутова аналітика: битва магазинів «біля будинку»

Новости