Київстар підвищує тарифи для контрактних абонентів

За твердженням представника компанії, фактично підвищення тарифів торкнеться менше ніж 0,5% абонентської бази Київстар За твердженням представника компанії, фактично підвищення тарифів торкнеться менше ніж 0,5% абонентської бази Київстар.

Оператор мобільного зв'язку Київстар з 1 вересня підвищує ціни для контрактних абонентів.

Про це повідомили в прес-службі компанії, передає інтернет-видання Хроніка.інфо з посиланням на nv.ua .

Зокрема, підвищення стосується наступних тарифів: Київстар Комфорт 35, Київстар Безлім 35, Вільний Київстар 35, Київстар Комфорт 50, Київстар Безлім 50, Київстар Комфорт 55, Вільний Київстар 55, Київстар Комфорт 75, Київстар Комфорт 70, Київстар Безлім 70, Київстар Комфорт 95, Київстар Безлім 100, Київстар Комфорт 100, Київстар Комфорт 130, XXL, Необмежений Ексклюзивний, Необмежений Легкий +, Необмежений Простір, Київстар Комфорт 400, Київстар Комфорт 400+.

Відзначимо, що абоненти цих тарифних планів будуть автоматично переведені на нові тарифи, але вже з більш високою абонентською платою. Її підвищення буде залежати від конкретного тарифу абонента і в середньому складе близько 30-50%.

Крім того, в новому пакеті буде без тарифікації трафіку надаватися доступ до соцмереж і мессенджерам, музичним і освітнім програмам.

Читайте також: В Україні з'ясують причину подорожчання автомобільного газу

Крім того, Київстар підвищує абонплату в тарифі Абсолютний Необмежений з 850 до 1100 грн / місяць, при цьому збільшується пакет мобільного інтернету з 3000 до 20000 Мб / місяць і додається безлімітний трафік на соцмережі, месенджери і сервіси з музикою і відео.

Новости