Kira Plastinina | Енциклопедія моди

  1. лінії одягу
  2. Історія бренду
  3. розвиток бренду
  4. нагороди

Kira Plastinina (Кіра Пластініна) - російський   бренд   жіночого одягу Kira Plastinina (Кіра Пластініна) - російський бренд жіночого одягу. провідним дизайнером є дочка відомого бізнесмена Кіра Сергіївна Пластініна.

Одяг призначена для молодих активних дівчат, які прагнуть до індивідуальності. У Студіях Стилю Kira Plastinina працюють професійні стилісти , Які допомагають клієнткам створити власний образ. Політика бренду полягає у випуску якісної одягу за демократичними цінами.

Стильова спрямованість: «art-glamour-sportlive-casual» (за версією провідного дизайнера Кіри Пластініної);

Асортимент: одяг, взуття, сумки , аксесуари ;

Цільова аудиторія: дівчата у віці від 15 до 25 років;

Цінова категорія: среднеценовой сегмент ринку ( мас-маркет );

Виробництво: Китай;

Тканини: Італія;

Магазини: більше 120 (Росія, Білорусія, Україна, Казахстан, США, Італія, Китай, Філіппіни, Великобританія, Ліван, Молдова, Саудівська Аравія).

лінії одягу

Kira Plastinina

Kira Plastininа є масовою лінією бренду. У ній представлені молодіжні речі за демократичними цінами. Наряди шиються з недорогих, переважно натуральних тканин. Одяг Kira Plastinina продається у фірмових магазинах бренду.

Одяг Kira Plastinina продається у фірмових магазинах бренду

Lublu Kira Plastinina

Lublu Kira Plastinina є ексклюзивною лінією бренду. Одяг призначена для дівчат з більш високим достатком і старшого віку порівняно з цільовою аудиторією мас-маркету Kira Plastinina. Предмети колекцій мають мінімалістичний спрямованість. Для пошиття використовуються кашемір, шифон, шовк, тонка шкіра та інші відносно дорогі матеріали. Речі даної лінії продаються в шоу-румах бренду, а також в моллах , Де представлений одяг прет-а-порте : Московські ЦУМ і Aizel, італійський Luisa Via Roma, лондонський Harrods і ін.

Історія бренду

«Ми повинні бути дешевше, ніж Zara!»

Сергій Пластинін

Сергій Аркадійович Пластинін в 2001 році з заступника директора Ліонозовского молочного комбінату став членом Ради директорів ВАТ «Вімм-Білль-Данн Продукти Харчування». Менш ніж через рік він став Головою Правління компанії. У 2004 році Сергій Пластинін був визнаний лауреатом щорічної національної премії «Персона року» в номінації «Топ-менеджер».

У 2006 році він пішов з ВАТ «Вімм-Білль-Данн», залишившись власником акцій. У тому ж році Сергій Пластинін придбав компанію «АБМ-Холдинг», яка володіла магазинами одягу Модний базар і Fresco. Головною метою бізнесмена було побудувати на її базі мережу речовий роздробу для масової аудиторії на федеральному рівні. Тут припав до речі дизайнерський талант його дочки. Бренд був названий Kira Plastinina, а сама Кіра оголошена ведучим модельєром одягу марки. Сергій Пластинін став генеральним директором компанії Kira Plastinina Style Ltd. У 2006 році в розвиток марки в Росії, в інтегровану маркетингову кампанію і створення представництва в Китаї Сергій вклав 35 мільйонів доларів.

«Кожен предмет, який я створюю, - це відображення мого ідеалу дівчини ...»

Кіра Пластініна

Головний дизайнер бренду Kira Plastinina народилася 1 червня 1992 року. Вона з дитинства захоплювалася малюванням і найчастіше зображала принцес, одягнених в незвичайні наряди. Кіра створювала альбоми з ескізами цих суконь , А потім по ним шила одяг для своїх ляльок. Пізніше дівчинка зрозуміла, що придумані нею наряди вона б із задоволенням носила сама. І в даний час вона реалізувала цю ідею: 99% нарядів в гардеробі Кіри - моделі власної марки. На момент відкриття бренду Kira Plastinina дівчині було 14 років.

На момент відкриття бренду Kira Plastinina дівчині було 14 років

З часу створення першої колекції і по сей день ідеї Кіри Пластініної є основою всіх стильових рішень марки. Команда модельєрів і закрійників при розробці одягу постійно консультується з провідним дизайнером. Кіра Пластініна до теперішнього часу закінчила англо-американську школу в Москві і пройшла курси в кращому в області дизайну і моди європейському Istituto Marangoni.

розвиток бренду

2007

14 березня 2007 року відбулись покази першої колекції бренду Kira Plastinina та відкриття першої Студії Стилю в ТЦ «Європейський». Навесні Кіра Пластініна стала офіційним дизайнером проекту «Фабрика Зірок-7» - вона створювала вбрання учасниць для звітних концертів.

Навесні Кіра Пластініна стала офіційним дизайнером проекту «Фабрика Зірок-7» - вона створювала вбрання учасниць для звітних концертів

У жовтні була представлена ​​весняно-літня колекція 2008 року ексклюзивної лінії бренду I believe in love на Тижні Моди в Москві. На захід в якості гостя була запрошена Періс Хілтон, яка оголосила, що обожнює Кіру Пластініну. За деякими даними цей PR-хід обійшовся Сергію Пластініну в 2 мільйони доларів. У листопаді 2007 року відкрилася перша Студія Стилю в Києві. У цьому ж місяці Кіра Пластініна взяла участь у різдвяному проекті «100 дизайнерських ялинок до Різдва від 100 провідних fashion-дизайнерів світу» в Мілані.

2008

У січні 2008 року бренд Kira Plastinina був представлений на Тижні моди «AltaRoma AltaModa» в Римі.

У січні 2008 року бренд Kira Plastinina був представлений на Тижні моди «AltaRoma AltaModa» в Римі

2 травня в Нью-Йорку відкрилася перша Студія Стилю Кіри Пластініної. Всього в США з'явилося 12 магазинів Kira Plastinina, які довелося закрити в зв'язку з виграним позовом американської марки Kirra, котрий звинувачував бренд в схожості назви. Використання лейбла Kira Plastinina в даній країні було заборонено. У вересні преміальна лінія марки, перейменована в LUBLU Kira Plastinina, була представлена ​​в Мілані на Milano Ma Donna. Колекція мала успіх, а дизайнерський талант Кіри був відзначений в числі інших байерами ЦУМу, де 5 грудня відкрився перший ексклюзивний корнер бренду. На церемонії відкриття була присутня зірка Голлівуду Ніколь Річчі.

На церемонії відкриття була присутня зірка Голлівуду Ніколь Річчі

2009

У січні 2009 року знову відбулося відкриття бутика LUBLU Kira Plastinina в США на бульварі Робертсон в Лос-Анджелесі. У липні перша Студія Стилю відкрилася в столиці Філіппін Манілі. У вересні на Тижні моди в Мілані була представлена ​​весняно-літня колекція 2010 року «Мрії про Африку» бренду LUBLU Kira Plastinina. У жовтні вона ж була показана в Москві на Volvo-Тижні моди.

2010

У лютому 2010 року корнер LUBLU Kira Plastinina відкрився в знаменитому лондонському універмазі Harrods. У березні на московській Тижні моди була представлена ​​осінньо-зимова колекція 2010 - 2011 роки. У квітні відбулося відкриття другої Студії Стилю Kira Plastinina в Манілі, а в травні і червні два магазини бренду з'явилися в столиці Китаю - Пекіні.

У жовтні на Volvo-Тижні Моди в Москві відбувся показ весняно-літньої колекції 2011 року бренду LUBLU Kira Plastinina. Також на весну-літо 2011 року створена лімітована колекція коктейльних суконь і повсякденного одягу в стилі «міське сафарі» - Kira Plastinina for Lindsay Lohan. Голлівудська актриса і світська левиця Ліндсі Лохан стала креативним партнером дизайнера, а також знялася в рекламній кампанії бренду в якості моделі.

2011

У лютому 2011 року вперше відбулася презентація осінньо-зимової колекції LUBLU Kira Plastinina в Нью-Йорку в рамках Mercedes Benz Fashion Week. У цьому ж місяці в Студії Стилю надійшла одяг Kira Plastinina for Lindsay Lohan. 6 вересня в Bosco Весна на Арбаті відбулася Vogue Fashion's Night Out, де Кіра Пластініна представила серію ексклюзивних толстовок. Виручені з їх продажу кошти були спрямовані в благодійний фонд «Планета світу» Мирослави Думи.

24 вересня перед своїм концертом у Москві в дизайн-студію Кіри Пластініної приїхала Брітні Спірс, одягнена в пальто з останньої колекції бренду. Модельєр провела для знаменитої співачки персональну екскурсію по своїм шоу-румам, фабриці, а також показала одну з Студій Стилю. Брітні придбала пальто LUBLU Kira Plastinina для своєї сестри Джеймі Лінн.

27 жовтня в рамках Volvo-Тижня моди в Москві в особняку Гончарових-Філіппових була представлена ​​весняно-літня колекція лінії LUBLU Kira Plastinina 2012 року. Джерелом натхнення при розробці колекції для Кіри Пластініної послужили ілюстратори середини ХХ століття, які створили знаменитий образ pin-up girl. На показі була присутня модель світового рівня Джорджія Мей Джаггер.

«Колекція Kira Plastinina for Lindsay Lohan - це саме ті речі, які я хотіла б носити. Я навіть здивована, як Кірі вдалося все це так тонко відчути і передати. Вона, без сумніву, талановитий дизайнер ».

Ліндсі Лохан

2012

У 2012 році Kira Plastinina випустила капсульну колекцію футболок і сумок із зображенням хохулі. Частина коштів від продажу була перерахована в благодійний фонд WWF на порятунок цього вимираючого виду.

Частина коштів від продажу була перерахована в благодійний фонд WWF на порятунок цього вимираючого виду

У 2012 році, до свого 20-річчя, Кіра Пластініна представила лімітовану колекцію вечірніх суконь. Наряди були виконані з шовку, тюлю, тафти і органзи і прикрашені кристалами, вишивкою ручної роботи. До колекції увійшли сукні зі шлейфом, корсетами та драпіруванням, ансамблі з глибоким декольте, сукні з пишною спідницею і ін. За визнанням самої Кіри, в цій роботі були представлені кращі речі, створені за весь час існування бренду.

За визнанням самої Кіри, в цій роботі були представлені кращі речі, створені за весь час існування бренду

У 2012 році обличчям рекламної кампанії Kira Plastinina осінь-зима 2012/2013 виступила Джорджія Мей Джаггер. Дочка зіркових батьків Міка Джаггера і Джері Холл зобразив Кеннет Віллард. Колекція була натхненна стилем 1960-х рр.

2 013

У 2013 році Kira Plastinina представили капсульну колекцію вечірніх суконь під назвою «О спорт, ти мир!». Головним джерелом натхнення для її створення стали майбутні Олімпійські ігри в Сочі. Наряди були виконані в червоному, синьому та білому кольорах (кольори державного прапора Росії).

Наряди були виконані в червоному, синьому та білому кольорах (кольори державного прапора Росії)

У 2013 році UGG Australia і LUBLU Kira Plastinina випустили спільну колекцію до 120-річчя ГУМу. В результаті співпраці були представлені уггі, розшиті стразами у вигляді зимового візерунка.

«Одне з найяскравіших спогадів мого дитинства, як ми з батьками ходили в ГУМ - це завжди було щось казкове і незабутнє! Пізніше справжнім святом для мене стало відкриття ковзанки ГУМу на Красній площі. З катка відкривається чарівний вид на будівлю ГУМу, що підсвічується розсипом мільйонів маленьких вогників. Саме ці дитячі спогади послужили натхненням для створення колекції UGG Australia ».

Кіра Пластініна

2014

У 2014 році Kira Plastinina в співробітництві з компанією Rainbow створили образ для ляльки Winx з серії дитячих мультфільмів «Клуб Вінкс: Школа чарівниць».

У 2014 році Kira Plastinina в співробітництві з компанією Rainbow створили образ для ляльки Winx з серії дитячих мультфільмів «Клуб Вінкс: Школа чарівниць»

У 2014 році Кіра Пластініна створила колекцію випускних суконь Samba Sunrise. Для дівчат були запропоновані коктейльні вбрання, хвилясті сукні без бретелей, комплекти в стилі new look.

Для дівчат були запропоновані коктейльні вбрання, хвилясті сукні без бретелей, комплекти в стилі new look

В цьому ж році LUBLU Kira Plastinina представили круїзну колекцію 2015. У роботу увійшли лаконічні і романтичні силуети, брючні костюми, вбрання з пишними спідницями в кращих традиціях Крістіана Діора. В якості головного візерунка був запропонований квітковий орнамент.

2015

У 2015 Kira Plastinina представили лукбук колекції весна-літо 2015. У цьому сезоні Кіра Пластініна запропонувала дівчатам бавовняні сарафани, шифонові топи і сукні, атласні спідниці, оверсайз жакети і жилети. Більшість нарядів були прикрашені 3D-принтом.

Більшість нарядів були прикрашені 3D-принтом

нагороди

  • У грудні 2007-го на церемонії «Прорив року» Кіра Пластініна отримала премію журналу Glamour в номінації «Дизайнер року».
  • У січні 2008-го на Тижні моди в Римі «AltaRoma AltaModa »Кіра отримала приз як найталановитіший молодий дизайнер.
  • У вересні 2008 року диплом учасника міланської Тижня моди «Successful Debut at Milan Fashion Week» російському модельєрові вручив президент Національної палати моди Маріо Бозеллі.
  • У 2011 році Кіра Пластініна здобула перемогу в номінації «Найбільш затребуваний молодий дизайнер» в рамках премії Puretrend Fashion Awards на Volvo-Тижні моди в Москві.

Колекції Kira Plastinina в інтернет-магазині Wildberries

Офіційний сайт: www.kiraplastinina.ru

Lublu Kira Plastinina - Fall Winter 2011

LUBLU Kira Plastinina. Весна-літо 2011

Новости