Китайський гороскоп 2019 Прогноз для Бика

Прогноз по 12 знакам китайського зодіаку на 2019 рік Жовтого Свині: Бик

Роки народження: 1949 1961, 1973, 1985, 1997. 2009

удача удача

Через відсутність зірок удачі, загальна картина цього року похмура. При цьому, зірки поранення і жалоби будуть прагнути шкодити доходах і здоров'ю.

Ваше навчання та кар'єра, а також особисте життя можуть постраждати, якщо ви дозволите собі грубе поводження і різкі коментарі, тримайте свою думку при собі і дуже акуратно ведіть розмови. Діла не йтимуть плавно, але це не привід для розчарування, а необхідність бути готовим кожен раз робити кілька підходів і спроб до вирішення питань. Щоб залучити благородних покровителів і подолати труднощі у вашому житті, вам допоможуть талісмани.

гроші

Будьте готові до зниження доходів, подстрахуйтесь на випадок великої шкоди, що може спричинити за собою судові позови, госпіталізацію або компенсацію іншим людям. Подумайте двічі, перш ніж робити інвестиції, обговорюйте заздалегідь все форс-мажору. Чи не вкладайте всі що маєте, щоб не наражатися на ризик фінансової кризи через невдалі інвестиції. Подорожі допоможуть компенсувати несприятливі аспекти гороскопу. Не будьте сиднем в цьому році, щоб поліпшити удачу, сплануйте багато поїздок як по роботі, так і для відпочинку. Вам більше пощастить саме в дали від звичних місць.

Любов, кохання

Прагніть не завдавати біль, будучи занадто суворими в своїх словах. Не заходьте занадто далеко в жартах, чим ближче ваші відносини, тим більше варто цінувати і бути уважнішими до почуттів коханої людини. Більш м'який тон з партнером запобіжить нещастя і підтримає вас.

Рейтинг Удачі 12 знаків китайського зодіаку 2019

Новости